Működő, Formabontó Megoldások a Problémamentes és Boldog Élet Eléréséhez, Avagy Okoskodás Helyett Tényfeltáró Módszerek!

Szia, üdvözöllek!

Nekem legfőbb célom olyan, eddig ismeretlen és emberek elől eltitkolt  módszereket mutatni és átadni, amivel TE is képessé válsz önmagaddal, pároddal, gyermekeiddel és környezeteddel harmóniában élni.

Mire a sorozat végére érsz, olyan átütő technikai megoldásokat, különböző eszközöket ismersz meg, amikkel Te is boldogságban, szeretetben és békességben élsz majd és képessé válsz problémáidat helyretenni, későbbiekben pedig megelőzni azokat. Készen állsz? Akkor rajta!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Már most, az első rész elején hangsúlyozom, hogy tőlem csak olyan információkat fogsz kapni, amiket már én vagy közvetlen ismerőseim megtapasztaltak és sikeresen működtetik mindennapjaikban! Másrészről pedig megfelelő helyen vagy itt, ha Neked is eleged van már a finomkodó és tapintatos félmegoldásokból.

A Földön nincsenek véletlenek. Mindennek oka van. Bármi, ami történik velünk az életünkben, mindennek meghatározható oka van. Ha valaki nem ismeri a történések okait, az eseményeket problémaként éli meg. Nagyon fontos, hogy az egyén képes legyen minden problémájának a tényleges okát pontosan meghatározni. Ha nem jó a meghatározás, az illető nem képes feldolgozni a történést és ez a feldolgozatlanság további problémák melegágya. A részletes élettörvények ismerete mindenki számára elhozza az ok-okozati összefüggések tudását.

Figyelj! Ha már Te is rengeteget tanultál, részt vettél jó pár képzésen, és mégsem érted el a számodra megfelelő és elképzelt életet, vagy tele vagy problémákkal, akkor NE HABOZZ, jelentkezz az alábbi módon és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást.
Itt minden problémádra, ember- és életjobbítással kapcsolatos kérdésedre választ és módszereket kapsz!

Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!


Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu