Küldetés, Mint Boldogság Kulcsa?

Szia, üdvözöllek!

Mai hírlevelemben is érdemes lesz velem tartanod, mert megismersz egy kulcsot, ami eddig számodra rejtett információkat tartalmazó ládát nyit ki.

Indításként rögtön két kérdés.
Mi köze a küldetésnek a boldogsághoz? És vajon az emberek mekkora hányada teszi azt, amit tennie kellene? Kitűnő kérdések igaz? Elgondolkodtál már ezeken?

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Személyiségünkben rejlő lehetőségeinket csak akkor tudjuk kellőképpen kihasználni, ha tudjuk, hogy mi az életfeladatunk, küldetésünk. Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy nem vagyunk egyformák és ebből sok konfliktus származik az emberek között? De vajon miért nem? Ha már nem vagyunk egyformák, mi lenne, ha megismernéd magadat és az emberek másságának a titkait, továbbá megtanulnál Te is bánni azokkal az emberekkel, akik mások, mint Te? Az életedben az emberi kapcsolatok minősége meghatározó a boldogulásodra nézve!

Gyakran tapasztaljuk, hogy nem értjük miért cselekszik másként valaki, mint amit várnánk tőle. A saját és mások személyiségének ismerete minden ember boldogulását elősegíti. Ha megismered a személyiségedben rejlő lehetőségeket, akkor könnyebben megvalósítod vágyaidat, illetve megérted, hogy általánosan mire számíthatnak a környezetedben lévő emberek, amikor veled találkoznak. De talán az még nagyobb lehetőség a számodra, hogy ha megismered mások természetét, és ezt az ismeretet a hétköznapjaidban kiválóan hasznosítod.

Ezzel a tudással a magánéletedben, a munkahelyeden és az üzleti életedben könnyebben fogsz bánni az emberekkel és felismered, hogy kitől mire számíthatsz. Ezzel a tudással könnyebben fogsz haladni a céljaid megvalósításában is.

A küldetés definíciója: hosszú távú, ismert, elérendő dolog, amelyre egy tevékenység irányul azzal a szándékkal, hogy ezt a végcélt elérjük. Ez minden egyes ember számára egyedi és személyre szabott; mondhatjuk azt is, hogy az ember leszületésekor vállalt életcélja. Ami azt jelenti, hogy ebben az életünkben a feladatunk elérni célunk, gyakorolnunk azt és a megszerzett tudást továbbadnunk, tanítanunk embertársainknak. Mikor érezzük nagyszerűen magunkat? Akkor, amikor olyan tevékenységet végzünk, amit szeretünk csinálni, nem? Ha ezt tesszük, akkor garantáltan kiválóan érezzük majd magunkat.

Ennek vonzata lesz, hogy helyesen cselekszünk mindennapjainkban és ezáltal szinte automatikusan boldog életünk lesz!
Gondolom, most felmerülhet benned egy kérdés, hogy jó-jó, de hogyan lehet ezt hitelesen megtudni? A mai világban már szinte a vízcsapból is az folyik, hogy: “gyere el ide és ide vagy hívd fel ezt és ezt a telefonszámot és – drága telefon percdíjért cserébe – majd mi megmondjuk.”

Nos, ennél lényegesen egyszerűbb és biztosabb módszert ajánlok Neked, amivel Te is megtudhatod saját küldetésedet és el tudsz indulni a Boldog Élet útján. Mint általában minden valóban működő dolog, időnként ez sem lesz „sima pálya”, de ha vállalod „belenézni a saját tükrödbe”, garantálom, megéri és a „jutalom” sem marad el!

Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!


Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol ingyenesen betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu