Összefüggések az Etika és a Problémáink Között. Életünk Megváltoztatható, de Hogyan?

Szia, üdvözöllek!

Immár harmadik hírlevelemet olvasod, ami azt jelenti, hogy a kihívásokat is vállalva kíváncsi vagy valódi, formabontó megoldásokat, módszereket tartalmazó tudásra.

Úgy gondolom, hogy Te is útkereső vagy és szeretnél kérdéseidre választ kapni, nem?

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ez a képzés az életben a legfontosabb tudást, az alapok alapját adja az életünkben. Ezt minden embernek tanulnia kellene. E nélkül a coaching nélkül bármilyen más használható tudás alkalmazása gyakorlatilag lehetetlen. Előfordult már veled, hogy olyan időszakba kerültél, amikor általánosan rosszul menetek a dolgaid? Gondolkodtál már azon, hogy lennie kell valamilyen törvényszerűségnek abban, hogy egyeseknek jól mennek a dolgaik, míg másoknak kevésbé? Mik lehetnek ezek a törvényszerűségek? Nálunk megismerheted ezeket a titkokat és megtanulhatsz élni az élettörvényekkel azért, hogy gondtalanabb életet élhess!
Ebben a képzésben megtanulhatjuk, hogy mi az, ami az életben valóban helyes és valóban helytelen. A legtöbb embernek ezeket nem tanították. De azt sem, hogy az életben viszonzásként, a helyes és helytelen cselekedeteket a sors, miként „hálálja meg”. Ha ezeket az emberek tudnák és használnák, nem lennének konfliktusok.

Ez a képzés az alap. Ezt mindenkinek tudnia kellene. Már az általános iskolai tananyagnak is részese kellene lennie. A tapasztalatok szerint, ennek a tudásnak hatására és használatára, az emberek élete, új, pozitív fordulatot vesz.

Láttál már olyan embert, akinek sok az energiája? És olyat, akinek kevés? Miért lehet több energiával nagyobb eredményeket elérni? Mi a titka annak, hogy sok energiád legyen és ezáltal több eredményt és sikert érj el az életedben? Egy szerű élettörvények ismerete és alkalmazása által, lesz bőven energiád mindenre, amire szeretnéd, hogy legyen!
Az ember céljának, valamennyi tevékenységének, a túlélésének belső hajtóerőit hosszú ideje kutatták és mégsem született eredmény ezen a területen. Mára felfedezésre került az élettel és ember működésével kapcsolatos ismeretek. Sok tudásra teszel szert ezen a tanfolyamon az ember és az élet működésével kapcsolatban.
Az ezen a tanfolyamon kapott tudás, magyarázattal szolgál az emberi viselkedéssel kapcsolatos jelenségekre is és az ember legtöbb problémáinak megoldásához is vezet.

Személyiségünkben rejlő lehetőségeinket csak akkor tudjuk kellőképpen kihasználni, ha tudjuk, hogy mi az életfeladatunk, küldetésünk. Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy nem vagyunk egyformák és ebből sok konfliktus származik az emberek között? De vajon miért nem? Ha már nem vagyunk egyformák, mi lenne, ha megismernéd magadat és az emberek másságának a titkait, továbbá megtanulnál Te is bánni azokkal az emberekkel, akik mások, mint Te? Az életedben az emberi kapcsolatok minősége meghatározó a boldogulásodra nézve!

Ezzel a tudással a magánéletedben, a munkahelyeden és az üzleti életedben könnyebben fogsz bánni az emberekkel és felismered, hogy kitől mire számíthatsz. Ezzel a tudással könnyebben fogsz haladni a céljaid megvalósításában is.

Én pedig örülök, amikor hozzám hasonló gondolkodású emberek találnak rám. Régebben többször gondolkodtam azon, hogy vajon lehetnek még emberek, akik ugyanígy gondolkodnak, vagy talán ezzel teljesen egyedül vagyok? Aztán ahogy telt múlt az idő, egyre több ilyen emberrel találkoztam, akiket ugyanez a kérdés foglalkoztatta – és megnyugodtam (most már azzal is tisztában vagyok, melyik a majomketrec külső és belső oldala).

Azt gondoltam, hogy majd jól kitűzöm céljaimat, azokat sokszor mondogatom magamban és ezzel meg is van oldva minden – hát sejtheted, hogy nem így történt ☹ A nagyszerű hír, hogy van egy átütő technikai MEGOLDÁS! Emlékszel az első hírlevelemben mit írtam? Csak olyan információkat osztok meg, amiket már megtapasztaltam, és ami nálam működik!
Mit gondolsz, megfelelő lenne Neked a meglévő problémáidat gyökereiben felismerni és végérvényesen megoldani? Tarts velem továbbra is és megmutatom.

Ebbe a témába bevezetésképp 2 fontos dolog. Egyik, hogy szinte minden gondunk – bajunk lelki okokra vezethető vissza, amit mindenki saját magának egy nem túl könnyű, de a nagyszerű hír, hogy megtanulható módszerek segítségével felszínre hozhat és meg tud oldani.

A másik pedig, hogy az etikának van 7 égi alaptörvénye – amit nem emberek találtak ki – és amiket, ha valaki megfogad és e szerint él akkor boldogságban, szeretetben, békességben fog élni. Két példa:
1. Soha ne tegyél olyat, amit nem szeretnéd, ha veled valaki más megtenne!
4. Soha ne tegyél olyat, amivel saját magad ártalmára vagy.

Mikor megismertem mindegyiket, óriási felismeréseim lettek és most már tudom, mik azok a területek, amikben fejlesztenem kell magamat.

Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!


Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu