Az Emberek Elől Eltitkolt Tudás és Annak Akadályai

Szia, üdvözöllek!

Hírlevelem ma az egyik legelismertebb, ember és életjobbító tanító tudatosságfejlesztő, ingyenesen elérhető felvételeiből, a rendelkezésre álló tudásról, problémáink megoldásához szükséges képességek megszerzéséről szól.

  Nem tudom, hallottad e már ezt a mondatot? Nekem szüleim, tanítóim rengetegszer mondták életem során … az első részét, hogy „a tudás hatalom”; csak kifelejtették a második felét – vagy Ők sem tudták -, hogy „ha képes vagy használni azt”. Én meg jólnevelt gyerekként azt gondoltam, hogy amit az iskolában tanítottak, azt készpénznek kell venni és kötelező elhinni. Na itt kezdődtek a bajok, csak erről senki sem szólt! Most már tudom, hogy miről szól a történet és milyen mély annak a bizonyos nyúlnak az ürege.

  Mivel személyesen még nem ismerjük egymást, ezért nem tudom milyen mértékben, de abban biztos vagyok, hogy Te is elgondolkodtál már a fentieken.

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

A Földön nincsenek véletlenek. Mindennek oka van. Bármi, ami történik velünk az életünkben, mindennek meghatározható oka van. Ha valaki nem ismeri a történések okait, az eseményeket problémaként éli meg. Nagyon fontos, hogy az egyén képes legyen minden problémájának a tényleges okát pontosan meghatározni. Ha nem jó a meghatározás, az illető nem képes feldolgozni a történést és ez a feldolgozatlanság további problémák melegágya. A részletes élettörvények ismerete mindenki számára elhozza az ok-okozati összefüggések tudását.

  Gyerekkoromban, az iskolában sokszor eltűnődtem egyes tanítások alkalmával, hogy miért okoz nekem egyfajta furcsa és nyomasztó érzést egy-egy gondolat? Most már tudom, hogy a lelkem „játszotta” ezt velem és így próbált figyelmeztetni.

  Egy kis kitérő, de el kell mesélnem egy ide illő és nagyon tanulságos példát életemből. Családi közös fészkünk tervezésekor párommal szinte teljesen egyértelmű volt számunkra – mivel a szülői minta is ezt mutatta -, hogy a legegyszerűbb és legjobb megoldás lakáshitel felvétele lesz. Az akkoriban adott lehetőségek közül választottunk bankot és tanácsadót is természetesen (miközben írom libabőrös lettem). Persze a folyamat már akkoriban sem zajlott máról holnapra és egész végig egy nagyon furcsa és jónak egyáltalán nem mondható érzés kísért végig. (Volt már Neked is hasonló érzésed?)

  Sok-sok évig fizettük a havi törlesztőrészleteket és azon kaptuk magunkat, hogy egyre nyomasztóbbá vált az egész. A mélyponton ekkor viszont összehozott a sors minket egy különleges tanítóval, akinek tudatosságfejlesztő tanításainak köszönhetően most már tudom, hogy az akkori, hitel felvételekor a rossz érzés is a lelkem, veszélyre figyelmeztető sugallata volt, és hála a Teremtőmnek, ettől az embertől egy olyan megoldást kaptunk, amivel lelki sérülés nélkül sikerült megoldanunk az egészet. Köszönhetően neki, mára teljesen szabadnak mondhatjuk magunkat.

  Jelentős dolgot tanultam belőle. Mégpedig azt, hogy kizárólag jó hangulatban tudok a lelkem szavára hallgatni, a fent leírt időszak alatt pedig inkább voltam megfélemlített állapotban (stabilnak hitt „jó állás” és a havi törlesztés), mintsem remek hangulatban.


Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol ingyenesen betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!
Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu