Az Életed Minden Területét Helyre Lehet Tenni

Szia, üdvözöllek! Hírlevél sorozatom immár 6. részét látod, amiben ízelítőt adok Neked abból az óriási tudásanyagból, hogy mit is lehet tenni azokkal a helyzetekkel, életterületekkel, amikkel jelenleg nem tudunk helyesen bánni és azt gondoljuk, hogy az ott felmerült problémát nem tudjuk helyesen kezelni?!

Elárulom, a válasz egy mondatban is megfogalmazható: megfelelő tudás által képessé kell válnunk azok kezelésére és megoldására, ugyanis minden képességet el tudunk sajátítani – persze az arra megfelelő, személyre szabott tanulási módszer segítségével.

Nos, így leírva egyszerűnek hangzik, a valóságban viszont igenis tenni kell érte, legtöbbször kemény felismerésekkel kezdve és sokszor saját magunkkal – nem mindig kellemesen – tükörbe nézve.

Felteszem a kérdést, mert akkoriban bennem is hasonló gondolatok keringtek, hogy ki nem szeretne életében – az eddigi félrevezetések helyett – valós, működő módszereket kapni és segítségükkel sorra kipipálni eddigi gondjaikat?? Mert megérdemlem! Zárójelben kérdezem, hogy szoktad-e magadat néha megdicsérni? Ha igen, gratulálok; ha nem, javaslom kezdd el, mert Te is megérdemled az elismerést!

Kíváncsi vagy mik az életünk kulcsfontosságú területei? A Nyílt Akadémia coach képzései által és a PPH vezetők segítségével – egyedülállóan – megtanulsz helyesen bánni:

 1. Önmagaddal,
 2. pároddal,
 3. gyerekeiddel,
 4. szüleiddel,
 5. másokkal,
 6. a munkáddal,
 7. a pénzzel,
 8. a környezeteddel,
 9. a hatóságokkal,
 10. a szellemvilággal (teremtőddel, segítőiddel).

Hallottad már a fentieket így összefoglalva?

Előzőleg már említettem, hogy az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Többek között a fentiekre is kapok tőle konkrét módszereket, az eddig életemből és az iskolából is kihagyott “hogyanokat”. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Figyelj! Ha már Te is rengeteget tanultál, részt vettél jó pár képzésen, és mégsem érted el a számodra megfelelő és elképzelt életet, vagy tele vagy problémákkal, akkor NE HABOZZ, jelentkezz az alábbi módokon és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást.
Itt minden problémádra, ember- és életjobbítással kapcsolatos kérdésedre választ és módszereket kapsz!

 1. Ingyenes, heti 2×1 óra, interneten is nézhető tudatosságfejlesztő, rengeteg felismerést tartalmazó előadássorozat. Ennek megtekintéséhez egy díj – és kötelezettség mentes regisztráció szükséges, amit az alábbi linken tudsz elvégezni csupán néhány adat megadásával (később bármikor törölheted magadat). Kattints ide, ha kéred.
 2. Egy 24 témakörből álló, 3 éves, ugyancsak interneten is nézhető (és később bármikor letölthető), tudatosság és képességfejlesztő képzés az élet összes területét érintő, azonnal használható módszerekkel. Ennek részleteit alább találod.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember-és életismeretet, a problémák megelőzésének képességét, a tudatosságot lehet megkapni és ez az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.

Ez egy képesség és tudatosságfejlesztő képzés, ami eddig emberek elől elzárt és eltitkolt információkra épül.

Itt egy helyen megtalálható minden életterületünkre vonatkozó szükséges tudásanyag. Többé nincs szükség egyik képzésről a másikra járnod, ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg.

A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja jelenleg MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzés díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez, az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.


Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi piros képre, regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.


Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Telefon: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu