A Kiváló Párkapcsolat Titkai, avagy Női- és Férfiszerep

Szia, üdvözöllek! A mai hírlevelemben egy rendkívül izgalmas és eddigi tapasztalataim szerint milliónyi embert foglalkoztató témát érintek – ez pedig a párkapcsolat. Öveket becsatolni, rázós futam lesz 😊

Mit gondolsz, ebben a kérdésben merre tart a világ és vajon mennyire boldogok ma az emberek??
Ha engem kérdezne valaki, először is megkérdezném tőle: őszinte vagy udvarias legyek a válaszommal?
Az őszinte válasz szerint a párok feltűnően kis hányada éli boldogságban mindennapjait, az udvarias szerint minden rendben a legtöbb embernél – viszont azt tapasztaltam, ez csak a felszín, amit kifelé mutatnak a válaszadók!

Mindjárt egy saját példa: hírlevelem írásának napján vagyunk pont 15 éves házasok párommal, „gyümölcsként” van két szép lányunk 😊 Mivel mi is a poroszos oktatási rendszerben és csupa „féltő-óvó” környezetben nevelkedtünk („szocializálódtunk” szüleink akkori legjobb tudása alapján), ezért annak rendje és módja szerint, gyerekkorban lemásolva a szülői mintát kezdtük közös életünket. Nos, akkor még nem sejthettük milyen kihívások várnak ránk. Egyrészről azért, mert nem voltunk tisztában saját magunkkal, saját képességeinkkel; másrészről pedig azért, mert információkat közvetlen környezetünktől és a média általi reklámokból vettük és ma már tudom, hogy a nem-tudás nem mentesít a felelősség alól!

Jöttek is a gondok egymás után sorban: pénzügyi, érzelmi-párkapcsolati, egészségi és nem utolsó sorban gyereknevelés területén is ☹
Tudtad, hogy mai statisztika alapján a legtöbb párkapcsolat pénzügyi és/vagy gyereknevelés körüli viták miatt megy szét? Mikor én ezt megtudtam, „leültem” a döbbenettől és amikor még azt is megtudtam plusz nehezítő körülményként, hogy szinte az összes párkapcsolat esetében szinte teljesen felcserélődtek a női és férfi szerepek, akkor pedig teljesen „kifeküdtem”.

Mikor a fentieket embereknek elmesélem, irgalmatlanul sokan mondják, hogy az Ő helyzetük az teljesen más. Úgy gondolom nem merik bevallani saját maguknak sem az igazat vagy attól tartanak, hogy rá akarom beszélni őket valami súlyos pénzbe kerülő „csodamegoldásra”.
Én erre azt tudom mondani, hogy hála Teremtőmnek több tíz éves keresgélés után találtam olyan tudást, fejlődési, konkrét megoldásokat is tartalmazó, mindenki számára elérhető lehetőséget, ami segített megoldani a fent felsorolt problémákat a – párkapcsolatot is beleértve!

Célul tűztem ki magamnak, hogy ezt a tudást – saját tapasztalataimra is alapozva – eljuttatom milliónyi ember számára, hozzásegítve Őket ahhoz, hogy boldogságban, békében és szeretetben élhessenek párjukkal és gyerekeikkel.

Amennyiben szeretnél azonnali és bizonyítottan működő módszereket – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz képzésre most az alábbi módokon, és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák kijavításának, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot lehet megkapni.

  1. Ingyenes, heti 2×1 óra, interneten is nézhető tudatosságfejlesztő, rengeteg felismerést tartalmazó előadássorozat. Ennek megtekintéséhez egy díj – és kötelezettség mentes regisztráció szükséges, amit az alábbi linken tudsz elvégezni csupán néhány adat megadásával (később bármikor törölheted magadat). Kattints ide, ha kéred.
  2. Egy 24 témakörből álló, 3 éves, ugyancsak interneten is nézhető (és később bármikor letölthető), tudatosság és képességfejlesztő képzés az élet összes területét érintő, azonnal használható módszerekkel. Ennek részleteit alább találod.

Ez egy képesség és tudatosságfejlesztő képzés, ami eddig emberek elől elzárt és eltitkolt információkra épül.

Itt egy helyen megtalálható minden életterületünkre vonatkozó szükséges tudásanyag. Többé nincs szükség egyik képzésről a másikra járnod, ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg.

A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja jelenleg MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzés díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez, az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.


Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen  (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.


A következő részben a pénzteremtés képességéről írok és arról, hogy vajon miért nincs az embereknek elég pénzük?

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Telefon: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu