A Pénzteremtés Képessége, avagy Miért Nincs az Embereknek Elég Pénze?

Szia, üdvözöllek!

A mai téma, a cím, úgy gondolom, hogy kevés embert nem foglalkoztat, és azt hiszem még kevesebb az, akit nem érint valamilyen szinten, nem?

Az életedet pénzügyi vészhelyzetek sújtják? Sokszor azon kapod magad, hogy a figyelmed a pénzügyeken van, nem pedig azon, hogy a legteljesebb módon éld az életedet?

Megfigyeltem sok embert, ismerőseim között is vannak többen, akik valamilyen úton elkezdtek már érdeklődni a szellemiség iránt és sikerült kisebb-nagyobb mértékben elszakadniuk a kizárólagos anyagi világtól. A legtöbben úgy vélekednek, hogy Őket már egyáltalán nem érdekli a pénz és nincs rá szükségük sem. Nos, erről nekem más a véleményem. Régebben én is elkezdtem a fent említett emberekhez hasonlóan gondolkodni, viszont hamar arra is rájöttem, hogy mivel mégiscsak a Föld nevű bolygón élek, ami igencsak anyagból van, így lehet, hogy a pénzhez való kapcsolatomon és annak kezelésén kellene módosítanom.

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Elkezdtem hát kutakodni ezen a területen – persze hol máshol, mint az interneten –, hogy miért nincs az embereknek elég pénzük és találtam több előadót is, aki rá tudott mutatni erre a kérdésre és problémára; de végleges és megnyugtató megoldást egyiktől sem kaptam.

Most figyelj, mert ez ütős lesz!

Megint csak a gyerekkorunkhoz kell visszakanyarodni és visszaemlékezni, mit is tanítottak nekünk a pénzzel kapcsolatban? Hát eszembe jut jó pár jelző és „megbélyegzés”, amivel a pénzt illették akkor és még napjainkban is: „piszkos, tisztességes úton nem lehet sokat keresni, kell egy jó állás és majd akkor lesz sok pénzem stb.”. Gondolom Te is hallottál hasonlókat, nem?

Képzeld, most már tudom, hogy az összes ilyen hasonló példa hibás tudáson alapszik és a legnagyobb probléma az, hogy a pénzt, mint elérendő célt tűzik ki magunknak az emberek, nem pedig, mint csereeszközt! Na, ez a legnagyobb hiba jelenleg a legtöbb ember gondolkodásában. Ugyanis a célunk – mindenkinek személyre szabottan – valamilyen módon az embereknek nyújtott segítség. Ennek eredményeképpen boldog embereket „kapunk” és ehhez csereeszközként fog kapcsolódni a pénz.
Ha megfigyeled régen terményt cseréltek az emberek szükségleteik kielégítésére, ma ehhez segítség a pénz, mint áthidaló megoldás (pl.munkánkért kapott pénzből mi döntjük el, mit vásároljunk).

A fentiek alapján mit gondolsz, miért nincs az embereknek elegendő pénzük? Ugye döbbenetes! Nekem is az volt ráébredni, hogy akkor lesz elég pénzem, ha temérdek embernek segítek az életét boldogabbá tenni. Ne értsd félre, most nem az önkéntes segítségnyújtásról és felajánlásokról beszélek, hanem amikor a foglalkozásom és munkám által lesz az emberek élete felszabadultabb!

Amennyiben szeretnél azonnali és bizonyítottan működő módszereket – amivel TE is képessé válsz helyretenni a pénzzel való jelenlegi kapcsolatodat, és életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz képzésre, és szerezd meg a teljes körű tudást. Itt megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák kijavításának, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot lehet megkapni.

Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol ingyenesen betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!

Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu