A Tartós, Kitűnő Hangulat Álom Vagy Valóság?

Szia, üdvözöllek!

Elérkeztél hírlevél sorozatom utolsó részéhez, amiben egy különös, de a boldogság elérésének egyik legfontosabb összetevőjéről lesz szó. Már most az elején elárulom, hogy a tartós, jó hangulat elérése valóságos dolog és nem varázslat!

Lehet, hogy benned is felmerül ezzel kapcsolatban egy gondolat, miszerint ez csak mese, ilyen nincs. Régebben én is csak mosolyogtam ezen, viszont megismerkedtem olyan, közösségen belüli emberekkel, akiknek ez már sikerült, olyan tapasztalatokat és élettörténeteket ismertem meg tőlük, ami alapján eldöntöttem magamban, hogyha nekik sikerült, akkor nekem is SIKERÜLNI FOG!! Előre jelzem, hogy Neked is!

Bizonyára előfordult már veled olyan eset, hogy két hasonló helyzetet, teljesen másként oldottad meg? Miért cselekszik az ember teljesen másként két hasonló esetben akkor, ha más hangulatban akarja megoldani az egyik és másik helyzetet? Milyen titok lehet ebben, amit eddig nem ismertél? Miként lehet előre számítani az emberek cselekedeteire? Vajon ha előre tudnád, hogy melyik embertől mire számíthatsz, ez sok gondtól megkímélne? Ezeknek a titkoknak a megismerése által jobb kapcsolatokat alakíthatsz ki és boldogabb életet élhetsz!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

A hangulati szintek tudása, létfontosságú az életünk minden olyan területén, amelyben embertársainknak része van. Ezen a képzésen megtanulják az egymást követő érzelmi hangulatokat, amelyet csak átélhet egy ember. „Hangulat” alatt egy személy pillanatnyi vagy tartós érzelmi állapotát értjük.

Ezen a fokokra osztott skálán olyan érzelmek vannak feltüntetve, mint a félelem, harag, szomorúság, lelkesedés – és más érzelmek, amelyeket az emberek átélnek. Ennek a skálának az ismerete és használata bárkit képessé tesz arra, hogy a különböző emberi magatartás minden megnyilvánulását megértse, illetve ennek előrejelzésére is képessé váljon. Ezek a hangulati szintek az életerő ereszkedő spirálját ábrázolják a halálig. Az életenergiára vonatkozó különféle számítások, megfigyelések és vizsgálatok szerint, ez a hangulati skála képes megmutatni a viselkedés szintjeit az élet hanyatlásának megfelelően. Ezek a különféle szintek viselkedésformái közösek miden emberben.

Ha jól gondolom, Te sem utasítasz el egy olyan lehetőséget, ahol konkrét módszerek segítségével megmutatják hogyan érheted el a tartós jó hangulat szintjét, nem?
(Nem kell megijedni, nem kábító- és egyéb tudatmódosító szerekkel)

Nézzük, mi függ a kitűnő hangulattól? Ebben az állapotban:
* meghallod lelked segítő sugallatait, így kevesebbet vagy egyáltalán nem hibázol (a hibákat tudatosan kijavítod);
* képes vagy teremteni (tudod a lelkünk alapjában teremtésre lett létrehozva);
* egészségesen élsz;
* képes vagy az előző hírlevélben említett tíz életterületet helyesen kezelni;
* tudsz etikusan élni és kikerülni az elnyomásból;
*
hosszabb életet élhetsz stb.

Tetszett a felsorolás?

Emlékszel mit írtam első levelemben? Ígértem működő, kipróbált módszereket a problémamentes és boldog élet eléréséhez okoskodás helyett tényfeltáró módszerekkel.

Ha Nyitott Vagy a szellemiségre, akkor adok Neked Díj és Kötelezettség Mentes Hozzáférést egy weboldalhoz, ahol ingyenesen betekintést kapsz ehhez a Tudáshoz, internetes Képzésekhez.

Az Ingyenes jogosultsághoz csupán Add meg NEVED és EMAIL Címed IDE kattintva

Adataid biztonságban vannak, és később, bármikor törölheted magad egy gombnyomással az oldalról!
Ez a képzésünk teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!

Ki tartja az előadásokat és képzéseket?

Az Előadó, az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Az igazán nagy áttörés életemben akkor kezdődött, amikor rátaláltam és megismerkedtem egy emberrel és elkezdtem hallgatni előadásait, tanításait. Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

KATTINTS IDE ÉS BETEKINTÉST KAPSZ AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÉPZÉSBE

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu