Hogyan és miért kezd valaki az interneten dolgozni?

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista. Ez az első jelentkezésem blog formájában, amiben arról foglak informálni, mit és miért csinálok, nagy vonalakban miért is „jöttem ki” az internetre.

Már most az elején felhívom a figyelmedet arra, hogy én az tiszta kommunikáció híve vagyok, ezért többször fogsz tapasztalni írásaimban nagyon célirányos, lényegre törő és nem mindig a legfinomabb megfogalmazásokat. Elegem van már abból, hogy amikor fellépek a netre és reklám-dzsungelben érzem magam. Van egy ismerősöm, aki kérdéseimre többször visszakérdez, hogy most „őszinte vagy udvarias választ kérsz”? Szerintem jogos a kérdés, melyikkel jutunk előbbre? Az őszinte kommunikációval, nem? Azt tapasztaltam környezetemben, hogy a megoldást kereső emberek is erre vágynak.

Ki is vagyok én valójában? Röviden: a múlt évezredben 😊 születtem 1973-ban, elsősorban férj és kétgyerekes családapa. Harmóniateremtő Specialistaként pedig életcélom, hogy megmutassam embereknek, hogyan tudnak ők is szeretetben, békében és boldogságban élni önmagukkal és környezetükkel! Küldetésem pedig részt venni az emberiség új korszakának előkészítésében és elindításában (ugye tudod melyikről beszélek?).

Kis „történelmi” visszatekintés saját életemre. Mint a legtöbben, én is alkalmazottként kezdtem az iskola (teljes technikai irány, mint gépész) befejezése után (azt mondták tanuljak, hogy legyen egy jó állásom), majd nagyon hamar megtapasztaltam, hogy ebből „csak” megélni lehet, de nem jól megélni, ami azt gondolom nagy különbség, ugye? Hát, igen. Nemrég hallottam egy jó mondást ezzel kapcsolatban: „Aki állásban dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni.” Na, ezen a két utolsó mondaton többször ma is elgondolkodom.

Aki keres, az talál alapon elég gyorsan találtam olyan mellékkereseti lehetőséget (táplálékkiegészítők), ami első ránézésre megoldást nyújthatott volna „kiszállni a mókuskerékből”, viszont valami miatt nem éreztem magaménak (megjegyzem nem a termékekkel volt baj, azok a mai napig is kitűnők és fogyasztjuk is). Ezután pénzügyi területre léptem át, de ott meg a céggel voltak problémák. Van neked ismerősöd, aki hallott már ilyeneket?

Nos, ezután következett az áttörés, ugyanis – már tudom, hogy égi segítséggel – „szembejött” egy olyan lenyűgöző lehetőség, egy olyan szellemi szolgáltatást nyújtó cég, ahol azonnali megoldások által megtaláltam saját fejlődési lehetőségemet, igazi és megoldásokat kapok élethelyzeteimre, ezek könnyen átadhatók másoknak, ezáltal szeretetben, békében, boldogságban élhetek – és ráadásul még jól fizetnek is mindezért!

Na, úgy éreztem ez az a dolog, ami miatt ki kell „jönnöm” az internetre és eljuttatni minden olyan embernek, akit ez hozzám hasonlóan érint. Az interneten kívül mondj még egy olyan lehetőséget, ahol ennyi emberhez el lehet juttatni egy azonnali eredményeket nyújtó információt? Én nem tudok ilyet. Persze szabad akarat van, mindenki eldöntheti, hogy él vele vagy sem 😊. A kérdés az, hogy mi lenne jobb? Élni eddig megszokott nem túl színes életedet vagy itt felfedezhetsz egy mindenki által elsajátítható tudást és ezzel megoldásokat találsz és elérheted a boldogságot!

Szóval, ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT, ahol részletesebb információkat, videókat és felfedezéseket is találsz. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük