Mi a 3 Legfontosabb Fűszer, Amit Semmiképpen Sem Hagyhatsz ki Életedből

Mi a 3 Legfontosabb Fűszer, Amit Semmiképpen Sem Hagyhatsz ki Életedből

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Igen, jól olvastad: „Életedből” és nem ételedből; ugyanis amint tudod és nem szakácsművészettel foglalkozok 😊

Miről is lesz szó akkor? Természetesen – amint azt már ismered, ha követed blogjaimat – életünk és annak legfontosabb alkotóelemeiről lesz szó egy talán eddig nem ismert oldalról megközelítve. Amint azt már többször említettem, én kizárólag csak olyanról írok, amit megtapasztaltam vagy a közvetlen környezetem átélt; nem vagyok híve az „olvastam valamit, aztán gyorsan leírom, mintha velem történt volna” ismert történeteknek.

PONT TEGNAP történt egy ehhez kapcsolható eset, valaki a rokonságból kérdezte, hogy amiről ilyen lelkesen beszélek, azt én MEGTAPASZTALTAM VAGY EGYSZERŰEN CSAK annyira erősen hinni akarok benne, hogy ÚGY TÁLALOM, MINTHA …? Erre én gondolkodás nélkül, rögtön tudtam példákat felsorolni (bankhitel, párkapcsolati, gyereknevelés megoldások), mert sikereiről azonnal tudunk beszélni, nem akkor kell kitalálni.

A másik, már a „fűszerekkel” kapcsolatos példa, ami tegnap történt szintén, amikor vittem haza gyerekeink tanításához, égi segítséggel kapott tanítónkat. Megjegyzem, csodálatosan érzik magukat a gyerkőceink, mert egy nagyon jó lélek; és ő mesélt egy tanulságos történetet, ami vele esett meg abban az iskolában, ahol tanít. Nos, egy másik, tanártársa kérte őt, hogy NE hagyja a gyerekeket nagyon előre szaladni a tananyagban. Könyörgöm, Miért ne? Talán, mert akkor esetleg KITŰNNE A TÖBBI DIÁK KÖZÜL, esetleg kiderül róla, hogy TEHETSÉGESEBB VALAMIBEN vagy egyszerűen KILÓGNA AZ EGYFORMÁK KÖZÜL? DÖBBENET, nem? Szerintem HAJMERESZTŐ!

Emlékszel talán te is, kedves Olvasóm hasonló, diákkori „élményre”? Nekem rögtön eszembe jutott több is akkor, amikor ezt elmesélte nekem. ÉS már közelítünk is arra, amiről ma terveztem írni. Ugyanis! Szerintem minden a múltunkra vezethető vissza. Konkrétan gondolok most itt a neveltetésünkre, szülői mintákra, amit természetesen jó szándék vezérelve kaptunk. Miért? Azért, mert melyik szülő ne akarná – még, ha tudatalattiból is – gyerekének a legjobbat? Tehát abban az időben, amit mondtak nekünk és cselekedtek velünk, akkor azt tűnt a legjobb döntésnek, EZ TÉNY!

DE! Sajnos azt is tényként kell elfogadnunk; ha tetszik, ha nem, hogy mi szüleink nagyon is irányított életet éltek, viszont a legtöbben ezzel nem voltak tisztában (sokan még ma sem). Hová akarok ”kilyukadni”? Hát… Oda, hogy a Boldogsághoz vezető útnak több tényezője is van, de mindennek alapja a Szeretet, majd a Béke (persze van még pl.a kommunikáció és az egyetértés is, ezekről egy másik alkalommal).

Tegyük fel, hogy egy párkapcsolatban adott a Szeretet, mert e nélkül kár is lenne továbblépni! Ha ez megvan, akkor mi a következő? A béke. De mikor lehet békesség egy párkapcsolatban? Nem akkor, ha jó állapotban vannak a párok? Ehhez pedig elengedhetetlenül fontos a jó hangulat! Mindehhez meg rendesen hozzájárul a minket mindennap KÖRÜLVEVŐ VILÁG (család, munkahely, barátok stb.), ez nem kérdés! Bezárul a kör mindezen „fűszerek” meglétekor és egyenes út vezet a boldogság eléréséhez – hangsúlyozom még egyszer, hogy vannak még egyéb összetevők is, de a legnagyobb részben ezekből áll össze.

Összefoglalva még egyszer. Ha van valamilyen szintű szeretet, akkor lehet békesség (ide kapcsolható a kommunikáció és egyetértés), és csak ebben az esetben érhető el a boldogság.

Szerinted mennyire véletlen, hogy pont ezt választottam blog oldalam fő címének? Fő küldetésemnek tartom részt venni az Aranykor előkészítésében, fő célom – sorsmisszióm meghatározása alapján – pedig a harmónia fenntartása saját családomban és ennek megteremtése, kiterjesztése környezetemben. Ehhez keresek fénypontokat, én így nevezem azokat az embereket, akik jelenleg még távol vannak egymástól, hajlandóak energiát szentelni saját fejlődésükbe, és akikkel együtt létrehozható, megteremthető a jelenlegi Vaskor után a csodálatos Aranykor! Én már nagyon várom, mert ott már nem lesz bűnözés, nem lesz elnyomás; AZ EMBEREK BOLDOGSÁGBAN, SZERETETBEN ÉS BÉKESSÉGBEN ÉLNEK egymással! A kérdés csak az, hogy kik lesznek azok a bizonyos fénypontok, akikkel ez megvalósítható?

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük