A Hatóságokkal is Helyesen Kell Tudni Bánni? Hogyan? Kattints ide a válaszért!

A Hatóságokkal is Helyesen Kell Tudni Bánni? Hogyan? Kattints ide a Megoldásért!

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

A legtöbb ember úgy van ezzel a témával, hogy szeretne nagyon jól kijönni például a NAV-val vagy bankokkal, mindenki el tudná képzelni az életét szerintem békességben együtt élni velük. DE MA még ez nem egészen van így.

Mielőtt belemennénk ebbe a témába, egy kérdés. Őszintén, de tényleg, gondoltad volna, hogy a mindenki által „imádott” hatóságokkal kapcsolatban is rendelkeznünk kell MEGFELELŐ tudással? Miért? Hát azért, mert ez is – nem is kis – része életünknek, meghatározója mindennapjainknak, nem? Ezzel is rendben kell lennünk ahhoz, hogy Boldogan, Szeretetben éljünk. Emlékszel? Előzőekben említettem, hogy van tíz életterület, ami elengedhetetlenül fontos. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, kérlek, nézd vissza blogjaimat, valamelyikben felsoroltam mindet.

Most csak példaképpen pár. Gondolj csak bele, hány ember nincs jóban saját magával? Neked van ilyen ismerősöd? Mennyien nincsenek tisztában párkapcsolati problémájuk gyökér okával? Mi a helyzet szüleinkkel? Gyerekeinkkel? Pénzügyeinkkel, stb.? Jó kérdések, ugye?

Elég, ha megnézem saját életemet… Már általános iskolában éreztem, hogy valami nincs rendben a világ felém mutatott arcával, már akkor is olyannak tűnt nekem, mintha folyamatosan egy ÁLARCOT láttam volna. Veled is előfordult már? A furcsa csak az volt, hogy ebben a kérdésben teljesen egyedül éreztem magamat, már-már majdnem kezdtem elhinni magamról, hogy BENNEM VAN A HIBA!?

Gyerekkoromban annyira felszabadult voltam, nyaranta nekem mennyország volt minden napom. Bármikor visszaemlékszem, otthon vagy nagyszüleimnél nem volt egy unalmas nap sem … és JÖTT AZ ŐSZ újra, kezdődött az iskola, akkor még nem tudtam, miért változott meg a hangulatom is, persze a többi gyerekkel hangulatával együtt. Most már tudom, hogy az iskolarendszer tette mindezt velem és most már azt is tudom, hogy miért kell a gyerekeknek és tanároknak egyaránt az évszakonkénti több napos tanítási szünet – hát azért, hogy visszatöltsék a kimerült energiakészletüket, amit a kötelező tananyag kivesz belőlük, és ami ellen folyamatosan ellenkezik lelkük. Rendben kijártam minden, kívülről ajánlott iskolát a főiskolával bezárólag és egyre NYOMASZTÓBBÁ vált az egész.

Na, ezután jött a hab a tortára, eljött a munkába állás időszaka, az ígért „KÁNAÁN”. Legalább is ezt vártam, hiszen húsz évig mindenkitől csak azt hallottam, hogy elvégzed ezt és ezt az iskolát és akkor majd lesz egy jó munkahelyed és célba értél. AHA, hát nem ez következett! Nem tudom, neked ismerős-e a helyzet?

ÉS MOST JÖN A LÉNYEG! Miközben kerestem az igazi munkahelyet, azt vettem észre, hogy egyre többen dolgozás helyett az „ügyeskedést” választották munkájuknak. Magyarul azt keresték, hogyan lehet sok pénzhez jutni lehetőleg nulla teremtéssel, zéró munkával töltött idővel! Ez pedig mit hozott nekik a legtöbbször? Hát a hatóságok általi fenyítést és büntetést. Nagyon megérte nekik, mondhatom. Ez nekem nagyon, de nagyon nem tetszett és hát persze, hogy megint azon kaptam magamat, hogy azt gondolom, velem van a baj. Velük azonosulni meg még kevésbé szerettem volna. Hát nem maradt más, mint keresni olyan valamit, ami tetszik, jól lehet élni belőle és biztonságban érezhetem magamat nem csak nappal, de éjjel is.

Ekkor kezdtem erős keresésbe a mindenkori munkám mellett és egyre csak erősödött bennem – más példáját látva -, hogy a legjobb a tisztességes út.

Hatalmas megtapasztalás volt a devizahitelünk esete szintúgy. Fizettük rendesen a havi törlesztőt sok éven át, és amikor fény derült arra, hogy tisztességtelen volt „egy-két” banki eljárás, akkor felébredt bennünk az igazság bajnoka és gondoltuk, hogy majd mi MEGMUTATJUK a világnak… Két évnyi banki levelezgetés és egy helyben topogás után kezdtem kapizsgálni, hogy ez egy egér-macska játék és nem mi vagyunk a macska szerepében 😊

Hála Teremtőmnek az utolsó pillanatban – de tényleg a legutolsóban – jött az égi segítség és egyszerre jött a földi is Szedlacsik Miklós személyében, aki rávilágított arra a tényre, hogy ma még túl nagy az elnyomás a világban, jelenleg még nem szeretet alapon működik. Tehát ma nem lehet, ezért nem érdemes széllel szemben… Egyszóval be kell tartani minden törvényt, minden jogszabályt, mert úgy etikus és VAN MEGOLDÁS, de nem az, hogy szembe megyünk vele.

Egyszerű, mert reálisan, tudatosan gondolkodni csak NYUGALOMBAN ÉS JÓ HANGULATBAN lehet! Szerinted lehet úgy nyugodtan aludni, hogy mondjuk fennáll a lehetősége annak, hogy bármikor kopogtathat mondjuk a NAV? Szerintem nem!

Mióta ezt megtanultam, sokkal nyugodtabb vagyok; nem azért mert én is ügyeskedve próbáltam érvényesülni, hanem azért, mert most már tudom, hogy „nem az én készülékemben van a probléma”, és ez nagyon jó érzés 😊.

MOST RAJTD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes video ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük