Az emberek hány százalékának van rendben az élete? Felfedezések és felismerések.

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mi a véleményed a bejegyzésem címéről? Szerinted mennyi lehet? Szerintem 20-nál kevesebb!
Ha még nem olvastad előző – egyben első – blogbejegyzésemet, kérlek tedd meg, mert abban leírtam, hogy nálam sem volt mindig minden rendben és most, a napokban is tart eddigi problémáim kipipálása egy lenyűgöző tudás segítségével 😊

Szóval, gyakran figyelem az embereket és visszagondolva gyerekkoromra, hát … nem vagyok biztos abban, hogy a régmúlttal összehasonlítva ma boldogabbak az emberek. Véleményed?
Pedig szerintem senki sem így indult megszületésekor útjára ebben a világban. Elég megnézni egy kisgyereket (nekem könnyű, mert van kettő is) és rögtön szembetűnő, amiről beszélek. Csupa jókedv, vidámság, folyamatos pörgés – mint egy örökmozgó 😊)

Mi lehet ennek az oka? Hát megmondom, A gyerekek még tudják, hogy az élet szép, nincsenek félelmeik, igen magas az általános hangulati szintjük és folyamatos az energia utánpótlásuk. Apropó, hangulati szint; ha még nem hallottál erről, akkor javaslom kattints IDE és oldalamon összegyűjtve megtalálod mennyire fontos, ha nem a legfontosabb a tartós jó hangulat (itt most nem az alkohol és a drogok hatására gondoltam).

Megdöbbentő számot hallottam nemrég, hogy csaknem 100%-ban (de lehet teljesen) minden velünk kapcsolatos gondnak, betegségnek lelki eredete van, az meg egyenesen fejen ütött, hogy ez szoros összefüggésben van a tartós jó hangulatunkkal, ami pedig akkor van jelen, amikor az igazi dolgunkat tesszük. Ezzel kapcsolatban is adok azonnali eredményekhez vezető infót, ehhez iratkozz fel hírlevelemre ITT. Egyre hívom fel figyelmedet, hogy a levelekben nyílt, „egyenes beszédet” és megoldásokra való utalásokat fogsz találni; megmondom őszintén, hogy nagyon elegem van a félrevezető, túlzottan udvarias „tanításokból”.

Nos, a fent említettek voltak az egyik okai annak, hogy elhatároztam megmutatom minden érdeklődő ember számára ezt a lenyűgöző lehetőséget, a PPH (Problem Prevention Holding) és a Nyílt Akadémia közös „iskoláját”, ahol Te is eddig tőled is elzárt tudás kapsz és különleges felfedezésekben lesz részed!

 

Szóval, ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT, ahol részletesebb információkat, a videók teljes választékát és felfedezéseket is találsz. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük