Bemutatom a Forradalmian Új Szellemi Táplálékkiegészítőt

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Minap belegondoltam, hogy folyamatosan hallhatunk az ember 3 fő „alkotóeleméről”, hogy miből is vagyunk „összegyúrva”, fizikai-szellemi-lelki.

Kérdezem én, akkor meg miért nem foglakozunk ugyanannyit a szellemünk és lelkünk táplálásáról, mint a fizikai testünkével? Ha ebből a 3 részből állunk, akkor lehet a másik kettőnek is szüksége van valamire, nem? Ezen gondolkodva eszembe jutott az iskola példája.

Annak idején – 5 évvel ezelőtt -, amikor gyerekeink iskolakérdését terveztük, kaptunk egy felismerést, mégpedig azt, hogy az iskolában a padban ülő gyereknek vajon melyik testrészére összpontosítanak? Hagyományos rendszerben szinte teljes egészében csak a fejre, vagyis a szellemre, nem? Dehogynem, az órán a gyerek nem csinál mást, csak „figyel”, a fejét „bombázzák” információval … vagyis azt szeretné a tanár 😊 . És hol van ilyenkor a többi rész, a fizikai és a lelki? Nos, ez volt az egyik döntő ok, hogy magántanulók lettünk gyerekeinkkel, ugyanis a gyereknek a legjobb, ha először fizikailag, gyakorlatban észlel valamit, megtapogatja, megismerkedik vele és csak azután nézi meg a könyvben vagy az interneten – és ezt akkor még csak elhittük más tapasztalataira hagyatkozva, most viszont 5 év után már tudjuk saját gyerekeinken látva ennek előnyeit! Óriási különbség 😊

Ezeken tűnődve ötlött eszembe, hogy a média mekkora károkat okoz embereknek azzal a tevékenységével, hogy kizárólag fizikai táplálékokat reklámoz, a szellemi és lelki részünket teljesen kizárva. Ja, és a legtöbb természetgyógyász is ugyanezt csinálja – tisztelet a kivételnek. Mit gondolsz erről, egyetértesz velem? Te nem unod még? Én már igen!

A Nyílt Akadémia és Szedlacsik Miklós tanításából már azt is megtudtam a fentieket kiegészítve, hogy honnan kapunk energiát mindennapjainkra. Hallottál már erről? Hát biztosan nem az energiaitalokból, azt gondolom tudtad 😊 Döbbenetes volt számomra a megismert lista energiaforrásainkról; amik csak felsorolásképp a következők: táplálékok; valakitől elvett; természetből kinyert; univerzumból és a teremtőtől származó. Ezeket nem fogom most részletezni, ha érdekel, regisztrálj hírlevelemre a lap alján megadott linken.

Jó hír, hogy itt a PPH-nál ez mind megtalálható, ha hiszed, ha nem; a Nyílt Akadémia képzéseiből mind megtanulható. Akármilyen hihetetlen! Megnyugtató, hogy minden egy helyen, rendszerbe összegyűjtve, és ami nagyon fontos, szándékosan mindenki számára elérhető áron! Veszteni nem lehet vele, ez nem a lehúzó kategória, a múlt tapasztalatai alapján jó a szimatom azokra már. Persze nem csak itt lehet, interneten nagyon sok helyen találni hasonlót, de én nem találtam ehhez fogható módon konkrét megoldásokkal összecsomagolva.

Ez az elsajátítható tudás igazi szellemi táplálékkiegészítő, amit kár, hogy nem lehet kapszulában bevenni – sok embernek biztosan jobban tetszene 😊 !

Ennek fényében, ha még nem tetted meg, további információkért iratkozz fel hírlevelemre ITT most és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük