Családanyák Számára Ideális Otthoni Üzlet és Önfejlesztés egyben

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Kérlek, most felejts el egy percre mindent, amit az otthonról végezhető munkákról és a hálózatépítésről hallottál eddig. Hadd mondjam el azt, amit én megtapasztaltam ezzel kapcsolatban az elmúlt 10 évben.

Mai világunkban édesanyák, akik otthon vannak gyermekükkel, nagyon sokan szeretnének plusz jövedelem-termelő foglalatosságot maguknak. Szeretnének ők is hozzájárulni a családi összjövedelemhez, ezen kívül szeretnék önmagukat is fejleszteni, olyan dolgot csinálni, amit tudnak és szeretnek is egyben.

Ehhez nagyon kevesen találnak minden szempontból megfelelő megoldást, mert környezetükben nincs rá példa, nehéz ma megbízhatót találni, sok a félrevezetés és kevés az igazán működő lehetőség; nekik pedig a gyerek mellett nincs idejük próbálgatni.

Ha most olvasod e sorokat, akkor biztos találkoztál már hálózati marketing formában működő céggel vagy valamelyik ismerősöd foglalkozik vele kisebb nagyobb sikerrel.

Nagyon sok negatív támadás éri napjainkban is a hasonló elven működő cégeket, aminek hatására rengeteg emberben ellenszenv alakul ki; ez pedig két dolog miatt van. Az egyik, hogy ők maguk vagy ismerősük úgymond „megégették” magukat, a másik pedig a rengeteg, szándékosan generált lehúzó vélemény miatt jön létre. Már régóta tudom, hogy az első esetben információhiány és konkrét „hogyan kell csinálni” hiánya miatt, míg a második esetben elferdített információ vezet az eltávolodáshoz.

Engem régebben sem érdekelt semmi ehhez hasonló negatív vélemény és most már teljesen tudatában vagyok azzal a ténnyel, hogy ma kizárólag a hálózatépítéssel lehetséges elérni a szabadságot, tervezetten kiszállni a „mókuskerékből”, így elérni a folyamatos jó hangulatot, ehhez kapcsolódva boldogságban és békességben élni mindennapjainkat! Kérdezem én, mi lehet ennél csodálatosabb a világon? Aki mindezt eléri, egyszerűen jól alakulnak dolgai, azt veszi észre, hogy minden problémáját vagy töredék idő alatt helyre teszi vagy már bele sem kerül, mert képes megelőzni azokat. Én ezen az úton haladok, igen, messze még a cél, de hallottam egy jó mondást, miszerint: „Nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út”! Meg azt is, hogy: „ha van egy jó célom, akkor minden, ami történik, az értem történik”. Ezeket nagyon megjegyeztem magamnak.

A címre visszatérve, miért is írtam azt, hogy ideális? Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a PPH az én életemben a harmadik ilyen formában működő cég, ami az „utamba került” és ez az, ahol minden sikerhez szükséges tényező egy helyen elérhető. Ráadásul úgy, hogy igazi jövedelmet generáló – könnyen és mindenki számára megtanulható – munka közben fejlesztheted magad, azonnal használható megoldást kapsz az összes életedben felmerülő problémára, mivel a termék egy szellemi szolgáltatás, maga a tudatosságfejlesztés, Szedlacsik Miklós tanításai által közvetítve.

Másik ok, hogy a PPH-nál nem lehet „túlárazott” termékről beszélni, mert egy szolgáltatásnak nincs előállítási költsége és Szedlacsik Miklós alapító olyan árat határozott meg, ami mindenki számára elérhető. Kérdezem én, a saját tudatosságunk, megoldás minden életterületünkre mennyit ér neked? Most őszintén, megér szerinted havi 9700 Ft.- befektetést? Nekem bőven, nem kérdés.

Továbbá a szolgáltatás árának max.72 %-a visszaosztásra kerül a hálózatba, tehát itt nagyon magas a jutalék is, na ilyennel sem találkoztam eddig!!

Plusz hab a tortán, hogy itt veszíteni nem lehet pénzt, mert nincsenek kezdő csomagok és nincs nagy induló költség. Egyszerűen fantasztikus üzlet és ideális otthoni munka, persze ha valaki „csak” az önfejlesztést választja és csak tanulni jön, az is rendben, mivel nincs semmi kényszerítés az üzletépítésre!

Ja, és ki ne felejtsem a sorból, hogy a jelenleg 3 éves képzés végén még coach diplomát, szakmát is kap az, aki tanulóként csatlakozik a PPH-hoz, ami átvétele után akár vállalkozásban coach-ingolhat embereket!

Összefoglalva az egészet, én eddig nem találkoztam még ehhez fogható céggel, valóban otthonról végezhető, ahol minden együtt: önfejlesztés, jövedelemforrás, plusz szakma és egy fantasztikus, összetartó közösség!

MOST RAJTAD A SOR! Amennyiben gyors válaszokat akarsz, IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT .

Azonnali megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz). Rengeteg információ és videó.
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük