Egy új korszak kezdete, pusztulás vagy Aranykor

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mit is jelent ez? Annyit, hogy megmutatom az embereknek, hogyan válhatnak képessé önmagukkal, párjukkal, gyerekeikkel és a környezetükkel harmóniában élni; mindezt a PPH (Problem Prevention Holding) és a Nyílt Akadémia coach képzése által, Szedlacsik Miklós egyedülálló tanítása segítségével.

Most a coach képzéssel és tudatosságfejlesztéssel foglalkozó blogomat olvasod. Mit is jelent ez a két fogalom pontosan? Elmondom. Minden ember szeretne az életében nap mint nap felmerülő kérdéseire választ kapni, problémáit megoldani és végre boldogságban élni életét, nem? Sokan nem mernek elfogadni interneten talált segítséget, mert rossz emlékeik vannak a félrevezetésekkel teli, kizárólag „pénzlehúzásos” álmegoldásokkal kapcsolatban, amit teljesen megértek, mert nekem is volt részem ilyenekkel. Viszont van egy jó mondás: „Sohasem veszítünk; vagy nyerünk, vagy tanulunk”. Ez nagyon tetszik 😊

Én még a múlt évezredben 😊 kezdtem és kb.25 évig kerestem erre a megoldást, mert rájöttem, hogy az eddigi, iskolában elsajátított tudás édes kevés ennek eléréséhez, kell még valami más is. Egy évvel ezelőtt – felsőbb, égi vezetéssel – rátaláltam a PPH-ra, ami megadja minden szükséges tudást és fejlődési lehetőséget, olyan, mint egy jó navigációs rendszer, ami pontosan és a legrövidebb úton elvezet célomig!

Visszatérve a mai címhez. Az internet tele van ezzel a szinte már közhellyé vált mondással: új kor vette kezdetét, meg olyat is hallani, hogy itt a világ vége?! Ugye? Na, szerinted mit jelent ez valójában?  Eddigi tudásom szerint én két dologra tudok gondolni.

Az egyik, hogy egyre jobban áttérünk egy úgynevezett információs társadalomba, ami szerintem Magyarország adottságait és az emberek kreatív gondolkodását tekintve csak pozitív lehet számunkra. Ez azt jelenti, hogy egyre jobban előtérbe kerül és egyre fontosabb szerepet kap az emberek életminőségét javító információ 😊

A másik, hogy jobban beleásva magunkat a Föld és az univerzum valós életszakaszainak változásába – egyébként Szedlacsik Miklós nagyon sokszor kitér erre -, akkor láthatjuk, hogy tényleg véget ért egy korszak, aminek Vaskorszak a neve és a következő – ha akarjuk, ha nem – pedig az Aranykor, amiben már benne vagyunk, ha az évszámot nézzük.

Ha ez így van, akkor kérdezem én, vajon az emberiség jelenleg megfelel e kor kívánalmainak? Mit gondolsz? Egyáltalán mikor mondhatjuk, hogy megfelelünk meg az Aranykor követelményeinek? A válasz egyszerre könnyű és nehéz is. Egyrészről könnyű kimondani, hogy akkor, ha az emberek békében, egymással szeretetben és boldogságban élnek minden elnyomás nélkül. Másrészről nehéz, mert mindezt el kell érni valahogyan. Na, de hogyan, mi a megoldás?

És most értünk el arra a pontra, amikor is boldog vagyok, hogy bemutathatom Neked a megoldásokat nyújtó PPH-t, mint erre a célra létrehozott fantasztikus szervezetet és a Nyílt Akadémia tanítását, ami pedig ennek a tudásnak az átadására egyedülállóan képes! 😊

Ennyit szerettem volna ma elmondani, zárásképp kattints az alábbi videóra és nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós erre vonatkozó előadásából.

További információkért iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT , ahol többek között elérheted a videók teljes választékát is. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük