Fedezd fel Életed Legnagyobb Fejlődési Lehetőségét

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Emlékszel, előző bejegyzéseimben már többször említést tettem hasonló témáról, a fejlődésről? De mit is jelent ez konkrétan?

Azért különös fogalom ez, mert rengeteg ember félreértelmezi vagy – talán – a média hatására rosszul fogalmazza meg magának. Miért fontos ezzel foglalkozni? Hát csupán azért, mert fejlődés nélkül nem létezik értelmes élet, elég indok, nem? Belegondoltál már abba, hogy milyen információt – nevezhetjük „programozásnak” – kapnak a mai fiatalok? Nekem feláll az összes szőr a hátamon, ha elképzelek megannyi gyereket felnőtté válva! Mi lesz belőlük? Szerintem ők és szüleik sincsenek tisztában vele, az tutti!

Mi volt régen? Nem kell messzire menni, elég saját gyerekkorunkig. Neked és nekem is elég jó és szép emlékképeink vannak általános iskolai időszakunkról, nem? Én tisztán emlékszem, hogy alsó tagozatban örömmel mentem isibe, minden reggel vártam a találkozást mind a tanítómmal, mind diáktársaimmal. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel?

Nos, ez tartott egészen a felső tagozat eléréséig, de még ott is szívesen mentem. Tudod miért? Azért, mert voltak kisebb – nagyobb sikerélményeim!! Ja, és öröm volt hazamenni minden nap, nem voltak napi szintű otthoni konfliktushelyzetek – vagy nem tudtam róla, de az más kérdés. Szóval, középiskolába érve már közel nem volt ennyire fényes a helyzet, jöttek az elvárások és az ujjal mutogatások tanárok felől, hogy: ezt meg azt, ha nem csinálod meg, akkor nem lesz jó érettségi és akkor nem vesznek fel főiskolába vagy egyetemre!! Szörnyű így, mostani tudásommal visszaemlékezni, hogy ez nem volt más, mint ELNYOMÁS! És ami a döbbenetes felismerés, hogy folyamatosan a rosszat próbálták kijavítani, nem a pozitívokat képességeimet emelni, plusz miért nem azt helyezték előtérbe, amit szeretnénk elérni, miért azt hangsúlyozták, amit nem?

Mit értek ez alatt? Annyit, hogy kérés megfogalmazásakor mindig azt mondjuk, amit szeretnénk, nem azt, amit nem. Mondok egy jó példát. „Szeretnék olyan embereket megismerni, akik nyitottak a szellemiségre!” Ennek ellenkezője, tehát ha ugyanezt rosszul fogalmaznám meg: „Nem szeretnék kizárólag anyagi gondolkodású emberekkel megismerkedni!”. Érezhető a különbség, pedig ugyanarról szólt mindegyik kérés. Honnan is kanyarodtam el? Ja, igen már tudom.

A mai kor, a gyerekek és a fejlődés fogalmának a kapcsolata. Ugye azt tudod, hogy jelenleg kétféle érdekek „dolgoznak” világunkban és nem mindegyik munkálkodik azon, hogy az emberek Boldogságban éljenek, ugye ez tiszta. Viszont remek hír, hogy egyre több az olyan törekvés, ami a helyes útra tereli vissza az embereket, tehát megnyugodhatunk, mert van lehetőség, csak keresni kell! Van az a mondás: „Aki keres, az talál!” Ezt én kibővítve is szoktam alkalmazni: „Aki problémát keres, az problémát talál; aki megoldást keres, az pedig megoldást talál!”.

A fenti mondás több szempontból is időszerű. Gondolj csak bele, régebben (40-50 évvel ezelőtt) mennyi esélye volt valakinek a saját, gondolati képességével teremteni; és mennyi ma? Mire gondolok? Ma, ha valaki tudatosan, határozottan kigondol valamit, az nagy valószínűséggel megteremtődik, kivetül a fizikai világban, legyen szó jó vagy akár sajnos rossz dologról. Biztos tudsz rá példát mondani nem egyet. Régebben ez közel sem volt így. Nos, ez azért nincs véletlenül! Szerintem ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy elérkezett az idő a fejlődés felgyorsítására. Nem tudom, halltál –e már valamit arról, hogy 2012 óta milyen korszakban kellene már élnünk? Ha még nem, elárulom, Aranykorban! Apropó fejlődés. Álljunk meg egy kicsit ennél a fogalomnál, most jutott eszembe, hogy ezt is kétféleképpen lehet értelmezni.

Egyik a „modern” korunkra vonatkozik, ugyanis mit hallunk a médiában: hihetetlen mértékben felgyorsult a technikai fejlődés. Ez igaz, de szerintem pont ellenkező hatással van az emberre: a technikai fejlődés fordított arányban van az ember szellemi fejlődésével; egyre több gondolkodást akar kiváltani a gépesítés, automatizálás. Elég, ha csak az autóipart nézzük, mennyi mindent az autó akar elvégezni, kigondolni, sőt dönteni helyettünk! Hátborzongató!

Másik megközelítés már sokkal szimpatikusabb nekem, ami egyértelműen a szellemi fejlődésre utal. Mit is jelent ez? Amit már fentebb is említettem, hogy most sokkal nagyobb lehetősége van az emberiségnek használni saját teremtőképességét. Tudtad, hogy a lelkünknek egyetlen feladata van itt a Földön, a fejlődés (és nem a tengernyi ember által gondolt szórakozás)? Akkor ezzel tudni kellene élni is, nem? DE bizony, és én hála teremtőmnek rátaláltam arra az emberre, aki ezt a világon egyedülálló módon tudja, újra megtanítani neked is, ha te is akarsz fejlődni! Ő már bizonyított nekem, az általa nyújtott tudás segítségével a mi családunk is és ismerek több, más családot is, akiknek hasonló módon sikerült a Boldogság, Békesség útjára lépni és azon haladva megoldani élethelyzeteinket lépésről lépésre! Ezt a fantasztikus embert Szedlacsik Miklósnak hívják, az általa létrehozott tudásbázist pedig Nyílt Akadémiának. Ez nagyon különleges és egyedülálló a világon, kerestem, de nem találtam ehhez foghatót, aki ennyire egységbe, összeszedetten adja át tudását annak, aki nyitott a szellemiségre és saját fejlődésére!

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó pedig  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük