Feltáró Tények a Pénzzel való Helyes Bánásmódról

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Nem titok, hogy a legtöbb ember súlyosan félreértelmezi a pénz szerepét az életben. Ezért aztán annak súlyos, egész életükre kiható következményei vannak, ami pedig elkerülhető lenne, ha a nagybetűs ÉLET kezdetekor ismeretük lenne pár fontos alapszabályról. Csak olvass tovább és elárulom. Ma erről írom le saját véleményemet, valamint egy kipróbált, fantasztikusan működő régi/új megoldást 😊

„Honnan jön a pénzed, amiből élsz? Az emberektől. Ha a pénz fontosabb számodra, mint az emberek, soha nem lesz elég pénzed!” Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista.

Nos, a pénz fogalma az egy igen érdekes kérdés; erről megkérdezel 10 embert, lehet 11 féle véleményt is kapsz a szivárvány minden színével együtt, ugye? Az biztos! Van, aki szerint piszkos, van akinek e körül forog a világ és vannak, akik tudják, hogy az egy energia és ugyanaz jellemző rá, mint minden „jól nevelt” energiára általában(nem vész el, csak átalakul). Hallottad ezt már biztosan. Mit is jelent ez, nézzük meg közelebbről.

Láttam már több példát, sok ember szerint egyszerű a képlet: kell egy jó állás vagy munkahely, vagy egy jó üzlet, amiből folyjék csak a pénz és kész! Kérdezem én, ha ennyire egyszerű lenne, akkor miért van az a rengeteg szegény ember, akik ráadásul még dolgozni is akarnak?! Miért nem gazdagodnak a multiknál dolgozó sori munkások akkor sem, ha 3 műszakon után még a hétvégéjüket is feláldozzák? Jó kérdés, ugye?

Nagyon egyszerű lenne ezt a kérdést is ráfogni az oktatási rendszerünkre, vagy az árak/rezsi költségek és a fizetésünk közti kibillent aránytalanságra a múltban és ma,… mégsem így van. Nos, szerinted mi lehet? Olvass csak tovább és hamarosan kiderül. Nézzünk pár egyszerű összehasonlítást, csak most jön a java!

Ha eléggé őszinték merünk lenni magunkkal, akkor bevallhatjuk magunknak, hogy például 40 évvel ezelőtt sokkal boldogabbak voltak az emberek, mint ma, pedig közel nem volt ennyi tárgyi eszközük és tulajdonuk, mint a mai embernek, nem? Mennyi volt pl.egy átlag fizetés és mennyibe került 1 kg kenyér. Mennyi volt az áram havidíja, TV előfizetés? Mennyiért és hány havi fizetésből lehetett megvenni egy TV-t(régen 3 havi, ma fél havi fizetésből), egy hasonló kategóriájú autót vagy lakást? Ha összehasonlítjuk akkoriban és most, gyorsan rájövünk, hogy az árak közel nem emelkedtek olyan mértékben, mint a fizetésünk, tehát ma elvileg sokkal jobban kellene élnünk!! AKKOR meg mi változott?

No és mi a helyzet a jövedelemforrásunkra, azaz munkánkra fordított idővel és a szórakozásunkra fordított idővel arányaiban? Érdemes kiszámolni és akkor megkapjuk végeredményül, hogy az átlag fizetésünk kb.70-szeresére emelkedett a 40 év alatt, viszont a szórakozásunkra fordított pénzmennyiség közel 500-szorosára! Durva, nem? Pedig hiszed vagy sem, ez így van. Vagy nézzünk egy másik példát: régen az emberek tömegközlekedéssel mentek nyaralni, ma 90%-ban saját autóval. Tehát valahol itt van a „kutya elásva” 😉 Itt kell keresni az „elveszett pénzt”. De mi lehet ennek az IGAZI OKA?

És hadd térjek rá egy fontos részletre: az ember lelkének mikor van szüksége szórakoztatásra? Nem akkor, amikor rossz hangulatban van? Hát dehogynem! Akkor helyben is lennénk. Ha elérik valahogyan az embereknél azt, hogy kellően rossz hangulatban legyenek, akkor szükségük lesz szórakoztatásra. Erre ki lehet építeni egy teljes iparágat és az emberek már költik is a pénzüket, tehát mindig többet és többet kell dolgozniuk … legalább is ezt hiszik – tudtam meg ezt is Szedlacsik Miklóstól, a PPH létrehozójától.

Most pedig bemutatom a megoldást, amit teljes egészében kizárólag a Nyílt Akadémia képzésén kaptam meg és kaphatsz meg te is! A lényeg az, hogy a boldog élet eléréséhez egyik kulcstényező egy olyan megélhetést és szabad életet biztosító foglalkozás, amit szeretünk és jól tudunk végezni a szabadságunk megtartása mellett!

De van itt még más is. Nem véletlenül hoztam létre ezt a blogot, hanem azért, hogy hozzám csatlakozott emberekkel kialakítsak egy olyan csapatot, egy közösséget, ami csupa olyan emberekből tevődik össze, akiknek segíteni tudtam Szedlacsik Miklós tanításai által. Célom ezzel, hogy TE IS megoldhasd problémáidat és ÉRD EL a boldogságot és a szabad életet önmagad és családod számára és így együtt léphessünk be az Aranykorba!

„A pénzt nem keresni kell, hanem teremteni. Az elég pénz teremtése nem nehéz, ha megszerezted a pénzteremtés képességét.” Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista

Nézz meg egy rövid részletet a témával kapcsolatban Szedlacsik Miklóstól, a PPH vezetőjétől.

MOST pedig RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további információt akarsz, kattints az alábbi képre!

 

Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok csak segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. Te döntöd el, hogy te köztük leszel-e?

Ha szeretnéd megismerni azt a tudást, ami képes gyökeresen megváltoztatni az életedet, akkor kattints az alábbi képre és regisztrálj a PPH weboldalához ingyenesen (hozzáférés tudatosságfejlesztő élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)!


Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Ehhez kattints az alábbi képre!


Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük