Figyelemfelhívás vagy Vészharang? Hogyan Lehet Túlélni egy Újabb Gazdasági Válságot

Figyelemfelhívás vagy Vészharang? Hogyan Lehet Túlélni egy Újabb Gazdasági Válságot

Üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok. Miért a cím? Csupán azért, mert kaptam egy „fülest”, egy információt, ami szerint a jövő év elején várható egy – a korábbinál sokkal erőteljesebb – GAZDASÁGI VÁLSÁG a világban. Persze a legtöbben most rávágják, hogy összeesküvés elmélet. Magukban meg biztos vagyok benne, hogy felmerül egy kérdés, ha már elég sokan mondják, lehet benne valami, nem? De bizony!

Legbelül mindenki a túlélésért és az anyagi biztonságért hajt először, és amikor ez megvan, csak akkor tud úgynevezett lelki szintet lépni, az pedig a valahová tartozás lépcsőfoka. Hallottad ezt már? Bevallom, egy évvel ezelőttiig én nem tudtam róla semmit.

Na, de visszatérve a címhez. Te hogyan élted meg a tíz évvel ezelőtti időszakot, azt a bizonyos válságot? Megmondom őszintén, én akkor teljes egészében egy multinál dolgoztam és fogalmam sem volt a várható eseményekről, nem volt senki, aki figyelmeztetett volna. Mentem a sodrással, akkoriban született 2.lányunk és gondolhatod, nem volt mindegy mi kerül az asztalra hónapról hónapra! Gondolhatod mennyire voltam nyugodt, én ugyanis mindig azt az elvet követtem, hogy a férfi a családfenntartó és neki kell az anyagi hátteret megteremteni! Tehát jött a válság és ott voltam ezzel kapcsolatos nulla tudással és még nagyobb nulla anyagi tartalékkal. Csak bízni tudtam a gondviselésben és az angyali támogatásban. Láttam multi cégeknél leállni gyártósorokat, láttam embereket amint elveszítik napról napra munkájukat.

Hadd meséljek el egy ezzel kapcsolatos sztorit, ami az akkori munkahelyem külföldi irodájában történt… már, ha lehet annak nevezni. Egy hétfői napon bementek az irodisták munkahelyükre és ott egy kis boríték fogadta őket. Kinyitották és benne egy felirat arról tájékoztatta őket arról, hogy maradhatnak vagy el vannak bocsátva! DURVA! Mennyire emberséges, ugye?? Ja, és aki maradhatott, azt ugyanebben a borítékban kérték, ne mutassa ki örömét, mert lehet a szomszédja éppen rossz hírt kapott. Akkor is és most is a hideg ráz ki.

Belegondoltál, azok az emberek aznap hogyan mentek haza, milyen hangulatba??

Na, de fel a fejjel, BÉKE VAN … most még. De vajon mi lesz holnap vagy a következő évben? Az biztos, hogy a világ nem jó felé megy, és az is biztos, hogy ennyi lehetőség sem volt a megoldásra, mint manapság. Te hogy látod? Például mondjuk 30 évvel ezelőtt mennyire valósult meg egy fejünkben kitalált gondolat? Szerintem töredéke sem. Persze ezzel egy időben a pozitív mellett a negatív is ugyanilyen gyorsan megteremtődik, tehát érdemes vigyázni mire gondolunk, pláne mit mondunk ki.

A lényeg, hogy én biztosan nem várom karba tett kézzel, akármi is vár ránk 2019-ben. Erre tett nyomatékos célzást a PPH megalkotója, Szedlacsik Miklós a legutóbbi képzés alkalmával. Megkérdezte, hogy vajon MENNYIRE VAGYUNK FELKÉSZÜLVE ÉS MIT TESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY NE ÉRJEN VÁRATLANUL A „HELYZET”? Ráadásul konkrét adatokkal és a végén persze módszereket is kaptunk tőle 😊 Te megvárod vagy teszel saját érdekedben?

De NE FELEJTSÜK EL azt se, hogy jövedelem szempontjából mindig érdemes két lábon állni – szerintem, ami általában is igaz, hát még ilyen esetben! Azt pedig hogyan lehet kitalálni, hogy mi a megfelelő munka? Természetesen biztos, hogy tudás kell a kiválasztásához… és nagyon nem mindegy, hogy milyen! A Nyílt Akadémia képzésein minden szükséges információt megszerezhetsz, ráadásul az értékéhez képest potom áron! A PPH pedig plusz szolgáltatásként (nem kötelező) a hozzá szükséges gyakorlási lehetőséget és a megélhetéshez szükséges jövedelmet adja hozzá.

Alábbi videóban közreadom – Szedlacsik Miklós külön engedélyével – a fizetős képzés erre vonatkozó részét. Hallgasd figyelemmel és döntsd és Te mit fogsz tenni!

MOST RAJTD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük