Ha eddig nem tudtad, most végre kiderül, mi akadályozza lelki fejlődésedet

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Kinek mi jut eszébe a címről? Egyáltalán miért kell fejlődni, tanulni és hogy van ez összefüggésben a boldogsággal? Rengeteg embertől hallom, hogy ez nézőpont kérdése; én meg azt mondom, hogy az égi és természeti törvényeket figyelembe véve igenis van egy fejlődési út, amit minden, itt a Földön élő embernek/léleknek be kell járnia.

Nos, az én véleményem szerint csak az út formája (kinek mennyire egyenes vagy kanyargós) és annak megtételhez szükséges idő az, ami különbözik embereknél. Néha azt hallom, hogy igen, ez így van és az út célja pedig a boldog élet. Én ezt kicsit kiegészítve úgy látom, hogy az út végén – ha egyáltalán van vége –, de nézzük csak a földi utunkat, szóval ott egy emberi létből való magasabb szintre való felemelkedés vár bennünket, a boldogságot pedig ezen az úton való haladásunkkor kell/kellene megélnünk!

Egy ember- és életjobbító rendezvényen vettem részt, ahol egy döbbenetes információt tudtam meg az előadótól; mégpedig azt, hogy lelki fejlődésünk (mondhatjuk, az utunk) során miért jelentős és elengedhetetlen az, hogy részt vegyünk az általunk kiválasztott közösségünk rendezvényein. Ez az infó annyira betalált nálam, hogy még most is borsózik a bőröm!.

Kíváncsi vagy? Hát elmondom. Figyelj! Minden léleknek, neked is és nekem is ahhoz, hogy bekerülhessünk az Aranykorba, végig kell menni EBBEN az életében egy lelki, 7 szakaszból álló fejlődési létrán és ennek a harmadik része a „valahova tartozás”, ezt előzi meg a „túlélés és a biztonság”. A durva az az egészben, hogy egyik „létrafokot” sem lehet átugrani és kihagyni sem, tehát nem lehet a biztonság szintjéről(2.) rögtön a 4.-re ugrani. Magyarul, minden embernek egyesével meg kell élnie a fokozatokat elejétől a végéig. És most értettem meg, hogy miért szajkózza minden céges vezető, hogy a rendezvényekre muszáj elmenni, mert különben nincs fejlődés! Csak azt nem értem, hogy miért nem mondták el, hogy mi az igazi ok – vagy lehet nem tudták?! Na mindegy, most már tudom.

Ráadásul még nincs itt vége az egymásra épülő dolgoknak, mert a 4.fejlődési szakasz pedig az „elismerés” szintje. Ha már voltál céges rendezvényen, akkor tudod, hogy mi szokott még lenni ott? Természetesen emberek a munkájukért elismerésben részesülnek, amit általában taps és zene kíséretében vesznek át. Persze erre szokták mondani jó néhányan, hogy ilyen „tapsikolós rendezvényen” utálnak részt venni. Ez bizony engem egyáltalán nem érdekelt eddig sem és most, hogy ennek a miértjét is megtudtam, most már végképp hidegen hagynak az ilyen vélemények. Egyébként pedig, aki már átélte, az tudja, hogy nem olyan rossz kint állni a színpadon és fogadni a mások irányából áramló szeretetet azért a munkáért, amit mások megsegítése, élete jobbítása után kapunk J

A 4. és a 7. lelki szint között milyen szakaszok vannak? Ismerd meg, ne maradj le róla, iratkozz fel hírlevelemre.

Amit már korábbi bejegyzéseimben említettem, nekem ez a harmadik – nem alkalmazotti – cég, amiben részt veszek és van összehasonlítási alapom, tudom mi a különbség. A leglátványosabb az, hogy itt csupa jókedvű, vidám és jólelkű ember van. Ez pontosan azt jelenti, hogy míg az étrend kiegészítő cégeknél leginkább a fizikai betegségekre lehet megoldást kapni, a pénzügyi cégeknél kizárólag anyagi jellegűt kínálnak, addig itt, a jelenleginél ötvözve megtalálható mindegyik. Mire gondolok? Aki tisztában van azzal a ténnyel, hogy szinte minden betegségünk és párkapcsolati problémáink eredete is lelki eredetű, az itt talál egyedi, konkrét módszert, könnyedén felismeri a gyökér okokat és fizikai-szellemi-lelki szinteken kap konkrét tudást a helyretételhez. Kaptam egy közösséget, csapatot, és a mindennapokban azonnal használható tudást! Eddig nem találtam ehhez foghatót és nem mondom azt, hogy nincsenek tanítások az interneten és azt sem mondom, hogy csak itt lehet fejlődni. DE azt tudom, hogy hozzáférek átütő technikai megoldásokhoz, és ha velem tartasz, akkor mindenképpen jól jársz, plusz ami valóban tuti, az az, hogy ez egy biztonságos üzlet nagy befektetéssel járó belépő csomagok nélkül és a pénzveszteség is kizárva – ez szerintem nem elhanyagolható a mai világban, nem?

Most pedig rajtad a sor. Ha nekem pozitívan változott életem, akkor neked is fog!

Van egy működő és kipróbált megoldásom. Ez egy képesség és tudatosságfejlesztő képzés, ami eddig emberek elől elzárt és eltitkolt információkra épül.

Ennek, az Ember- és Életjobbító, online, interneten is nézhető tudásanyagnak a tandíja jelenleg MÉG csak 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért). Rendezd tandíjadat most. A képzés időtartamát, témáit és a tandíjbefizetés részleteit az alábbiak szerint és sorrendjében éred el.

  1. Ingyenes regisztrációértKattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Adj nekünk egy esélyt, nézz bele ingyenesen egy bemutató előadásba. Ehhez Kattints IDE, regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.huAz email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük