Hálózatépítők vágya és egy valóra vált álom.

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Ha most olvasod e sorokat, akkor biztos találkoztál már hálózati marketing formában működő céggel vagy valamelyik ismerősöd foglalkozik vele kisebb nagyobb sikerrel.

Nagyon sok negatív támadás éri napjainkban is a hasonló elven működő cégeket, aminek hatására rengeteg emberben ellenszenv alakul ki; ez pedig két dolog miatt van. Az egyik, hogy ők maguk vagy ismerősük úgymond „megégették” magukat, a másik pedig a rengeteg, szándékosan generált lehúzó vélemény miatt jön létre. Már régóta tudom, hogy az első esetben információhiány és konkrét „hogyan kell csinálni” hiánya miatt, míg a második esetben elferdített információ vezet az eltávolodáshoz.

Engem régebben sem érdekelt semmi ehhez hasonló negatív vélemény és most már teljesen tudatában vagyok azzal a ténnyel, hogy ma kizárólag a hálózatépítéssel lehetséges elérni a szabadságot, tervezetten kiszállni a „mókuskerékből”, így elérni a folyamatos jó hangulatot, ehhez kapcsolódva boldogságban és békességben élni mindennapjainkat! Kérdezem én, mi lehet ennél csodálatosabb a világon? Aki mindezt eléri, egyszerűen jól alakulnak dolgai, azt veszi észre, hogy minden problémáját vagy töredék idő alatt helyreteszi vagy már bele sem kerül, mert képes megelőzni azokat. Én ezen az úton haladok, igen, messze még a cél, de hallottam egy jó mondást, miszerint: „Nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út”! Meg azt is, hogy: „ha van egy jó célom, akkor minden, ami történik, az értem történik”. Ezeket nagyon megjegyeztem magamnak.

A címre visszatérve, miért is írtam azt, hogy valóra vált álom? Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a PPH az én életemben a harmadik ilyen formában működő cég, amivel foglalkozok és ez az, ahol minden sikerhez szükséges tényező egy helyen elérhető. Ráadásul úgy, hogy „munka” közben fejlesztem magam, megoldást kapok az összes életemben felmerülő problémára, mivel a termék, a szolgáltatás maga a tudatosságfejlesztés, Szedlacsik Miklós tanításai által közvetítve.

Másik ok, hogy a PPH-nál nem lehet „túlárazott” termékről beszélni, mert egy szolgáltatásnak nincs előállítási költsége és Szedlacsik Miklós alapító olyan árat határozott meg, ami mindenki számára elérhető 😊

Továbbá a szolgáltatás árának max.72 %-a visszaforgatásra kerül a hálózatba, tehát itt nagyon magas a jutalék is, na ilyennel sem találkoztam eddig 😊

Plusz hab a tortán, hogy itt veszíteni sem lehet pénzt, mert nincsenek kezdő csomagok és nincs nagy induló költség. Egyszerűen fantasztikus ez az üzlet, persze ha valaki „csak” az önfejlesztést választja, az is rendben, mivel nincs semmi kényszerítés az üzletépítésre!

Ja, és ki ne felejtsem a sorból, hogy a jelenleg 3 éves képzés végén még coach diplomát, szakmát is kap az, aki tanulóként csatlakozik a PPH-hoz, ami átvétele után akár vállalkozásban coach-ingolhat embereket!

Összefoglalva az egészet, én eddig nem találkoztam még ehhez fogható céggel, ahol minden együtt: önfejlesztés, jövedelemszerzési lehetőség, plusz szakma és egy fantasztikus, összetartó közösség!

További információkért iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT , ahol többek között elérheted a videók teljes választékát is. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük