Hihetetlennek Tűnő Lélekemelő Módszer Erőlködés nélkül

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

Ha olvastad előző blogbejegyzésemet, akkor tudod – ha nem, tedd meg mielőbb -, hogy a HIT kérdésével foglalkoztam. Azzal kapcsolatos véleményemet írtam le és azt, mit veszítesz vagy nyersz és mik lehetnek a rendelkezésünkre álló módszerek és megoldások. Ott már érintettem a lélek fogalmát.

Most mondhatnám, hogy folytatom azt a témát, de mégis másról szeretnék írni ma. Előtte egy kérdés.

Szerinted, sok olyan ember van, aki keres valamilyen pozitív változást az életében?

HA A VÁLASZOD IGEN, AKKOR HELYBEN VAGYUNK. Miért? Egyáltalán miért keresnek az emberek pozitív változást, talán nincsenek megelégedve életükkel, hiányzik belőle valami? Sokszor hallani ilyen esetben, hogy hiányzik a „spiritusz”. Ilyenkor valami hajtóanyagra gondolunk legtöbbször, nem? Ha igen, akkor talán szükségünk van valami plusz energiára? Mi lehet ez?

Biztosan tudtad, hogy a spirit szó jelentése: lélek; ez esetben tehát a lelkünkről beszélünk, amikor azt a bizonyos spirituszt emlegetjük. Ez azért érdekes, mert kiderülhet, hogy a léleknek is szüksége lehet valami hajtóerőre, úgynevezett üzemanyagra?

Ha így van, mi lehet az? Tovább menve megállapíthatjuk – ha a fentieket elfogadjuk -, hogy mindhárom részünknek – fizikai, szellemi és lelki – szüksége van táplálékra. Voltál már olyan helyzetben, amikor végeztél egyfajta tevékenységet és a végén annyira fáradtnak érezted magad, hogy legszívesebben lefeküdtél volna aludni? Na, ez azért lehetett, mert az a tevékenység igencsak ENERGIAIGÉNYES volt, de mondhatnám úgy is, hogy ELSZÍVTA AZ ENERGIÁDAT, tehát TÖBB VOLT az energiafelhasználás, mint az utántöltés!

És ennek ellenkezőjét is megtapasztalhattad, mikor egész nap reggeltől estig dolgoztál valamin és a végén kipihentebbnek és fittebbnek érezted magad! Nos, ilyenkor pedig olyan munkát végeztél, ami igazán a „lelkednek való” volt, tehát valahonnan (később majd azt is tervezem kitárgyalni, hogy honnan kaphatunk energiát) TÖBB ENERGIA ÁLLT A RENDELKEZÉSEDRE, mint amennyit felhasználtál. Na, ez az igazi, ezt kellene minél többször megtapasztalnunk, és akkor rendbe is lenne életünk!

Most értünk el a lényeghez! Ha tehát vannak tapasztalataid a fentiekkel kapcsolatban, akkor MELYIK ESET LENNE JOBB NEKED? Folyamatos energiahiány miatt feszültnek, idegesnek lenni, mondjuk türelmetlennek lenni gyerekeddel és pároddal, vagy a lehető legtöbbször megtapasztalni az energiatöbbletet és felhőtlenül játszani gyerekeddel, nagyokat kirándulni, nem foglalkozva a híres „körülményekkel”! TE DÖNTÉSED! Tudok mutatni neked olyan MÓDSZERT ÉS MEGOLDÁST – Szedlacsik Miklós és a PPH -, amivel most még el sem hinnéd, milyen egyszerűen elérheted és megvalósíthatod mindezt!

MOST RAJTAD A SOR! Döntsd el, nem kötelező, de az biztos, hogy én ezen az úton járok, a te életeddel pedig azt teszel, amit akarsz. 

Írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!


Majd miután tetszettek írásaim, VÉGEZD EL az ingyenes regisztrációt, amivel megint nem veszíthetsz, viszont itt már egyéni hozzáférést kapsz a PPH weboldalához – mint egy belső kör tagság – a heti ingyenes tudatosságfejlesztő, csodálatos előadásokhoz, ezen kívül rengeteg, több száz órányi videóhoz.


DE van itt még más is. Ha jól gondolom, te is a fejlődést keresed, ezért SZEREZD MEG tudást, jelentkezz tanulónak a PPH-hoz  ITT

Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

A teljes video ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük