Hogyan Aktiválhatod Problémamegoldó Képességedet

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Beleképzeltem magamat, ha én ezt a címet olvasnám valahol, mi jutna róla eszembe, hát biztos valami varázsmondat vagy valami hasonló … Nem, annál sokkal „kézzelfoghatóbb”, elérhetőbb dologról fogok most írni, most még nem is hinnéd. Először egy kérdés, ami filozofikusnak is mondható, pedig sokkal egyszerűbb annál. Mit gondolsz, milyen irányba halad jelenleg a világ? Mondhatnánk pesszimista megközelítésben, hogy teljesen rossz irányba, én mégis úgy gondolom, hogy egyik oldalról azért elindult már valamiféle javulás. Igaz az is, hogy már majdnem 6 éve az Aranykor szellemisége szerint kellene élnünk. Ugye tudod, hogy az a sokat emlegetett 2012 nem volt mese?

Szóval nekem az a véleményem a címhez visszatérve, hogy sokan a problémákat rajtuk kívül állónak tekintik, a körülményekre fogják és e szerint a megoldást is valahol kívül keresik. Megfigyeléseim szerint kétféle embertípus létezik. Az egyik, aki csak az anyagi világban él és a kézzel fogható dolgokban hisz, a másik ember pedig nyitott a szellemiség irányában. Te biztosan a másodikhoz tartozol – hiszen olvasod blogomat – és elfogadod (vagy lehet, már tudod), hogy léteznek kézzel nem fogható és emberi szemmel láthatatlan dolgok is. Egyszerű példákat szoktam kérdezni hitetlenkedő emberektől, hogy mutassa meg nekem a mobil telefonhálózatot vagy hogyan fogja meg a levegőt – pedig elhisszük, hogy azok léteznek, nem? Nos, itt jön be egy kérdés. Lehet, hogy ezeket azért hiszik csak el, mert tanították az iskolában, a szellemi dolgokat pedig csak azért nem, mert azokról nem hallottunk iskoláinkban?? Ezen el lehet gondolkodni, ugye?

Itt kapcsolódik a problémák kérdése. Mire vagyunk mi képesek, mit tudunk megcsinálni? Természetesen, amit megtanultunk, nem? Akkor ezek szerint lehetséges a problémákat csak azért nem tudjuk megoldani, mert nincs hozzá elég tudásunk? Igen! Erre Szedlacsik Miklós mester-coach nyitotta fel szememet és egyben megnyugtatott, hogy minden jelenleg hiányzó képesség tanulható; ellentétben eddigi iskolai tanulmányaimmal, ahol azt mondták, hogy képességeink velünk született tulajdonságok.

Teljes előadásért KATT IDE.

Mióta csatlakoztam a PPH -hoz úgy érzem csoda történt velem, a tanító Szedlacsik Miklós nekem és mindenkinek lehetőséget biztosít saját személyre szabott tempóban elsajátítani a hiányzó képességeket az összes életterületre vonatkozóan. Például azt is megtudtam, hogy miből lehet megtudni azt, hogy valaki nem helyes úton jár. Kíváncsi vagy rá? Elmondom. 4 különböző probléma éri ilyenkor az embert: betegség, baleset, családi jellegű és anyagi.

Döbbenet mennyire egyszerű ezeket felismerni …, ha van hozzá megfelelő tudásod! Nos ehhez ad támpontokat, módszereket és bontó megoldásokat Szedlacsik Miklós a Nyílt Akadémia tudástárában.

MOST RAJTAD A SOR! Amennyiben azonnali válaszokat akarsz, IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT .

Azonnali megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz). Rengeteg információ, videó.
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük