Hogyan Érd El az Anyagi Biztonságot

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Miért olyan fontos ez? Mit gondolsz róla? Sokan most azt gondolják, hogy ez azért fontos, mert ekkor tudunk csak boldogan élni. Nos, ez érdekes, mivel igazuk is van, meg nem is. Mindjárt elmondom, miért mondom ezt.

Emberek egy része (sajnos egyelőre a nagyobb hányada) úgy gondolja, hogy az a dolga a világban, hogy amikor végez az iskolával, elhelyezkedik valahol, keres magának munkát, keres sok-sok pénzt, lesz párkapcsolata, születnek gyerekei és él, amíg meg nem hal. Ugye ismerős?

Na, ebbe majdnem én is belefutottam, de hála Istennek jött egy ember és kinyitotta a szememet – még időben! Ugyanis a fenti folyamat kimondottan az alkalmazotti létről szól, nem másról. Ott, meg ugye tudjuk, hogy sok minden korlátozottan áll rendelkezésünkre (fizetés, szabadnapok stb.). Viszont létezik a vállalkozás, mint tevékenységi forma, azon belül én két nagy csoportba sorolom: kényszer és szabad vállalkozó. A kényszervállalkozó az én véleményem szerint csak egy tényezőben tér el az alkalmazottól, mégpedig abban, hogy ő maga tervezi a munkaidejét (ezen kívül ugyanolyan keserves és nehéz).

Visszakanyarodva az első bekezdéshez, akkor meg miért van igaza annak, aki a pénzhez köti a boldogságot? Csupán azért, mert a tegnapi blogbejegyzésemben is említett lelki szintjeink első fokai a létfenntartás és az anyagi biztonság, és majd csak ezután következhet (nincs átugrási lehetőség) a további fejlődés és tart egészen a boldogság eléréséig. Tehát magyarán szólva először muszáj elérni azt, hogy a pénz ne legyen gond, annak érdekében, hogy a gondolkodásunk fókusza „lejöjjön” a mindennapi pénz előteremtésének nyomása alól. Na, most aztán lehet azt gondolod vagy legyintesz egyet, hogy könnyű ezt mondani, de hát a rezsi meg a háztartás, a gyerek iskoláztatásáról meg ne is beszéljünk!

Erre csak azt tudom mondani vagy inkább kérdezni, hogy meddig jelent problémát, nehézséget bármi is itt a világban? Természetesen addig, amíg azt meg nem tanuljuk, meg nem szerezzük a hozzá szükséges képességet, nem? Gyerekkoromban is például ilyen volt a biciklizés, úszás is, igaz? Amikor már megtanultuk, onnantól nem jelentett problémát!

Másrészről pedig nem tudom tapasztaltad-e már, hogy milyen területekről kaptál problémákat eddigi életedben? Felsorolom a lehetőségeket, hátha felismersz párat: anyagi, egészség, párkapcsolat és baleset. Eddig bárkit megkérdeztem, mindenki ezek közül mondott példákat.

Tehát én most már tudom, hogy kell egy olyan cél, ami hozzásegít ahhoz, hogy minden nap tegyek érte (reggel 5-kor felkeljek hozzá) és kell egy olyan vállalkozás, amit megtanulva elegendő pénzt tudok teremteni, és ezután a fókuszt át tudom helyezni szellemi a fejlődésre, ez pedig eredményezi a boldogság elérését. Na, ez a mondat jó hosszúra sikerült 😊

A fenti folyamatot megtapasztaltam, tudom a megoldást ennek eléréséhez – jelenleg még én is „útközben” vagyok -, konkrét módszereket kaptam attól, az elején említett fantasztikus tudású embertől, Szedlacsik Miklóstól. Mindez számodra is elérhető könnyen – persze, ha te is szeretnéd. DE van itt még valami más is! Mégpedig az, hogy csak akkor fogod meglépni a változtatást, ha képletesen rácsapsz az asztalra és felkiáltod az égbe, hogy ELÉG VOLT eddigi, hibás tudás alapon működő életformámból és KÉREM a fejlődésemhez szükséges információt! Na, csak ekkor tudok én segíteni, viszont ekkor minden elérhető lesz, amire eddig vágytál és leteheted a távcsövet, mert anélkül is láthatóvá, megfoghatóvá válik számodra.

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE most!
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó pedig  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük