Hogyan érd el, hogy a párod valóban odafigyeljen rád

Hogyan érd el, hogy a párod valóban odafigyeljen rád

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Ma egy elsöprően izgalmas és eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb embert foglalkoztató témát érintek – ez pedig a párkapcsolat. Öveket becsatolni, mellbevágó futam lesz!

Mit gondolsz, ma az emberek mennyire élnek boldog párkapcsolatban, vagy csak a felszínt kapargatják ezzel kapcsolatban ??
Ha engem kérdezne valaki, először is megkérdezném tőle: őszinte vagy udvarias legyek a válaszommal?
Az őszinte válasz szerint a párok valóban kis hányada éli boldogságban mindennapjait, az udvarias szerint minden rendben – viszont azt tapasztaltam, ez csak a felszín, amit kifelé mutatnak az emberek, mert esetleg nem akarják, hogy róluk is szó essen!

Mindjárt egy saját példa: hírlevelem írásának napján vagyunk pont 15 éves házasok párommal, „gyümölcsként” van két szép lányunk 😊 Mivel mi is a poroszos oktatási rendszerben és csupa „féltő-óvó” környezetben nevelkedtünk („szocializálódtunk” szüleink akkori legjobb tudása alapján), ezért annak rendje és módja szerint, gyerekkorban lemásolva a szülői mintát kezdtük közös életünket. Nos, akkor még nem sejthettük milyen kihívások várnak ránk. Egyrészről azért, mert nem voltunk tisztában saját magunkkal, saját képességeinkkel; másrészről pedig azért, mert információkat közvetlen környezetünktől és a média általi reklámokból vettük és ma már tudom, hogy a nem-tudás nem mentesít a felelősség alól.

Jöttek is a gondok egymás után sorban: pénzügyi, érzelmi-párkapcsolati, egészségi és nem utolsó sorban, gyereknevelés területén is!
Tudtad, hogy mai statisztika alapján a legtöbb párkapcsolat pénzügyi és/vagy gyereknevelés körüli viták miatt megy szét? Mikor én ezt megtudtam, „leültem” a döbbenettől és amikor még azt is megtudtam plusz nehezítő körülményként, hogy a legtöbb párkapcsolat esetében a válások oka a kommunikáció hiánya, akkor pedig teljesen „kifeküdtem”. Mit jelent ez pontosan? Hát annyit, hogy kimondottan sokan tesznek valamit, ami a párjuknak nem tetszik, ezt elmondják neki és megértés helyett „dorgálást” kapnak érte. Na, a legközelebbi hasonló helyzetben nem akarják ezt újra átélni, ezért inkább elhallgatják. Ismerős? Idővel ezek a szituációk csak ismétlődnek újra meg újra és észre sem veszik, hogy már szinte egyáltalán nem beszélik meg a dolgaikat egymással.

A másik probléma szerintem, hogy nincs közös téma. Látok példákat olyan pároknál, akiknél már kirepültek a gyerekek, elértek, megteremtettek már mindent (lakás, autó stb.) és egyszerűen nincs miről beszélgetni. Érdekes dolgot tudtam meg ezzel kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ilyenkor megoldás lehet egy közös vállalkozás indítása 😊 Na, láttam erre is pozitív példát, tényleg jó hangulatban volt az a pár!

Mikor a fentieket embereknek elmesélem, többségük azt mondja, hogy az Ő helyzetük az teljesen más. Úgy gondolom, nem merik bevallani saját maguknak sem az igazat, vagy attól tartanak, hogy rá akarom beszélni őket valami súlyos pénzbe kerülő „csodamegoldásra”.
Én erre azt tudom mondani, hogy hála Teremtőmnek több tíz éves keresgélés után találtam olyan tudást, fejlődési, konkrét, formabontó megoldásokat is tartalmazó, mindenki számára elérhető lehetőséget, ami segített megoldani a fent felsorolt problémákat a – párkapcsolatot is beleértve! Ez pedig Szedlacsik Miklós által megalkotott PPH (Problem Prevention Holding).

Célul tűztem ki magamnak, hogy ezt a tudást – saját tapasztalataimra is alapozva – eljuttatom a tőlem telhető legtöbb ember számára, hozzásegítve Őket ahhoz, hogy boldogságban, békében és szeretetben élhessenek párjukkal és gyerekeikkel.

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT most, vagy…
Óvatosaknak, ingyenes regisztrációért  Kattints IDE, ahol többek között eléred a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan – ha nem tetszik – bármikor leiratkozol?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali módszerekhez, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik előadásából:

A teljes videó pedig IDE KATTINTVA látható.

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük