Hogyan Éred el a Belső Boldogságot Pénzért való Szórakoztatás Helyett

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

Ma egy olyan témát érintek, ami első hallásra furcsa lehet …, de hamarosan egyértelművé válik, bár előfordulhat, hogy számos embernél kicsapja a biztosítékot. Nem baj, vállalom, történt már velem ilyen 😊

Ennél a témánál muszáj egyértelműen Szedlacsik Miklóst mester-coacht emlegetnem, mert ezt ő előtte senkitől nem hallottam, pláne így és ebben a formában, de meglátod, megdöbbentő lesz

Rögtön egy kérdés, amit tisztázni kell mindjárt itt az elején. Ez pedig a SZERETET és annak eredete? Mit gondolsz erről, honnan „jön”? A testünkből vagy a szívünkből netán valami felsőbbrendű helyről? Jó kérdés, nem?

Képzeld, ez az, ami egyértelműen kiemeli az embert az állatvilágból, ugyanis a szeretet belőlünk fakad, átadható mennyisége pedig az adott egyén tartós hangulatától függ. Már önmagában ez magyarázatot ad számtalan és ez idáig megmagyarázhatatlannak tűnő kérdésre. Ha már eddig is olvastad blogbejegyzéseimet, akkor tudod, hogy a tartós, tehát folyamatosan jelen levő hangulati szintünk mennyi mindenre kihat a mindennapi életünkben (egészség, siker, boldogság).

Észrevettem egy döbbenetes dolgot; vessük össze zenei és tánckultúránkat a régmúlttal és egy kicsit a jelenünkkel. Nem kell messzire mennünk, emlékezzünk vissza például csak gyerekkorunkra. Mi volt akkor? Mikor mulattak, táncoltak az emberek (most nem a részegekre gondolok)? Hát akkor, amikor olyan hangulatban voltak, hogy kedvük támadt énekelni és táncolni.

Mi a helyzet most? Azt vettem észre, hogy pont fordítva van. Az embereknek annyira alacsony a folyamatos hangulatuk (nem a pillanatnyira gondolok), annyira nyomasztják őket a napi problémák, hogy nem tudnak tartósan jókedvűek lenni.

Mondok erre két egyszerű példát, amiket rengetegszer megfigyeltem már. Az egyik a gyerekek; nézd meg, folyamatosan tudnak játszani, egy pillanatnyi rosszkedv után szinte észrevétlenül tudnak váltani.

A másik példa már nem ennyire rózsás … általában. Találkozol egy felnőtt emberrel, megszólítod, ő „felveszi” a jókedvű álarcát, majd a beszélgetés befejeztével ahogy elfordul tőled, rögtön visszaáll az alap, közömbös arckifejezés. Láttál már ilyet?

Szerintem az igazán jó hangulatú embernek egy beszélgetés után is még egy kis ideig mosolyog az arca – én ezt figyeltem meg.

Tehát visszatérve a zenére és a táncra. Megfigyelésem, hogy manapság – a régivel ellentétben – a zene azért kell, hogy az embereknek „megjöjjön” a jókedve. Egyszerűbben mondva először kell hallania a zenét (sajnos alkohol társaságában) és attól lesz jókedve. Igaz vagy nem? DE van itt még valami… Erre egy egész, úgynevezett szórakoztató iparágat emeltek fel! NA, ez a durva.

Összegezve ezzel kapcsolatos véleményemet, szerintem akinek elegendő szeretet van a szívében, lelkében, annak jó a kedve, hangulata, így kevesebbet hibázik, tudatosan képes cselekvésre és nincs szüksége külső irányításra. A másik oldala, a szomorú, rosszkedvű ember ennek éppen az ellenkezője és azt látom, sajnos rengeteg ilyen ember van! Őszintén, melyik jobb neked? Rossz hangulatban lenni és így megkapni mindenféle nyavaját vagy elérni a folyamatos jó hangulatot és vele együtt szinte automatikusan sikeresen, problémákat megelőzve vagy könnyedén elhárítva azokat, boldogságban élni? Én az utóbbira szavazok!

DE jó hír, hogy van egy formabontó és konkrét megoldás ennek visszabillentésére, amit hosszú, évekig tartó keresés folyamán találtam, a szervezetet úgy hívják: PPH, és aki létrehozta: Szedlacsik Miklós, mester-coach.

Nézz bele egyik, erre a témában tartott előadásába:

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT most, vagy…
Óvatosaknak, ingyenes regisztrációért  Kattints IDE, ahol többek között eléred a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan – ha nem tetszik – bármikor leiratkozol?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali módszerekhez, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

A teljes videó pedig IDE KATTINTVA látható.

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük