Hogyan Érhető el Tartósan Jó Hangulat

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Mi a véleményed a bejegyzésem címéről? Szerinted rendben van ez így? Szerintem egyáltalán nem! Ha még nem olvastad előző blogbejegyzésemet, kérlek tedd meg, mert abban leírtam, hogy nálam sem volt mindig minden rendben és most, a napokban is tart eddigi problémáim kipipálása.

Szóval, gyakran figyelem az embereket és visszagondolva gyerekkoromra, hát … nem vagyok biztos abban, hogy a régmúlttal összehasonlítva ma boldogabbak az emberek. Véleményed?
Pedig szerintem senki sem így indult megszületésekor útjára ebben a világban. Elég megnézni egy kisgyereket (nekem könnyű, mert van kettő is) és rögtön szembetűnő, amiről beszélek. Csupa jókedv, vidámság, folyamatos pörgés – mint egy örökmozgó :))

Mi lehet ennek az oka? Hát megmondom, A gyerekek még tudják, hogy az élet szép, nincsenek félelmeik, igen magas az általános hangulati szintjük és folyamatos az energia utánpótlásuk. Apropó, hangulati szint; ha még nem hallottál erről, akkor javaslom később nézz körül oldalamon, ahol összegyűjtve megtalálod mennyire fontos – ha nem a legfontosabb – a tartós jó hangulat (itt most nem az alkohol és a drogok hatására gondoltam) elérése.

Megdöbbentő számot hallottam nemrég, hogy csaknem 100%-ban (de lehet teljesen) minden velünk kapcsolatos gondnak, betegségnek lelki eredete van, az meg egyenesen fejen ütött, hogy ez szoros összefüggésben van a tartós jó hangulatunkkal, ami pedig akkor van jelen, amikor az igazi dolgunkat tesszük. Kis kitérő. Ha majd feliratkozol hírlevelemre, egyre hívom fel figyelmedet, hogy a levelekben nyílt, „egyenes beszédet” és megoldásokra való utalásokat fogsz találni; megmondom őszintén, hogy nagyon elegem van a félrevezető, túlzottan udvarias „tanításokból”.

Nos, a fent említettek voltak az egyik okai annak, hogy elhatároztam megmutatom minden, jelenleg még szenvedő ember számára ezt a lenyűgöző lehetőséget, a PPH (Problem Prevention Holding) és a Nyílt Akadémia közös „iskoláját”, ahol eddig tőled is elzárt tudás kap és különleges felfedezésekben lesz része!

MOST RAJTAD A SOR! Amennyiben gyors válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre most ITT  és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Azonnali megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Beiratkozás menete:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz)
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük