Hogyan lehet teljes és egész életet élni

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mai bejegyzésem témája kicsit kapcsolódik az előzőhez, mégis más. Miért? Hamarosan kiderül.

Mielőtt viszont rátérnék, el kell mondanom, hogy írásaim tartalma kizárólag az én gondolataimat tükrözik, nem vagyok én sem pszichológus, sem terapeuta, én gépészetet tanultam és lassan-lassan rájöttem, hogy nem az az én utam, hanem e helyett az embereknek nyújtott segítség a tudásátadás által a legfontosabb – de vajon ki tudja igazán eldönteni 14 éves korában, hogy merre induljon tanulmányai során?? (Elárulom, most már erre is van megoldás, de ez majd később)
Szóval, ha bármi hasonlóságot vélsz felfedezni írásaimban valaki máshoz, az csak a „véletlen” műve lehet – na ez olyan lett, mint néha filmekben látunk 😊

Egy a lényeg, hogy mióta felfedeztem a PPH-t és tanulója lettem a Nyílt Akadémiának, életem pozitívan átalakult és hajóm minden szempontból ráállt a helyes irányra. Rájöttem, hogy valóban mindenre van megoldás és ahogy hallottam egy motivációs filmben: „a lehetetlen nem létezik”. Ki ne szeretné ezt elérni? Úgy gondolom, mindenki megérdemelné, hogy szeretetben, boldogságban és békességben éljen önmagával és másokkal, nem? Mindenki úgy született, hogy tudta, mindenre képes és erről meg is volt győződve! Akkor most miért van ennyi bánatos, gondterhelt és szomorú ember?

Most már erre is tudom a választ, ez pedig nem más, mint nem járnak a nekik kijelölt helyes úton! Mit jelent ez? Megtudtam, hogy mindenkinek van egy születése előtt vállalt feladata, amit lehet küldetésnek is nevezni és mindenkinek vannak ennek eléréséhez szükséges erőforrásai (erről is későbbiekben írok).

Sokszor, emberekkel beszélgetve kiderül, hogy a legtöbben nincsenek tisztában valódi életcéljukkal, sőt azt sem tudják, hogy van ilyen nekik 😊 Akik pedig tudják, érzik, hogy van nekik, ők meg nem tudják mi is az övék? Többen nem mernek érdeklődni, mert vannak ismerőseik, akik már többször „megégették” magukat, többször pórul jártak. Például most már százával lehet jósokat, jövendőmondókat találni az interneten, újságokban, sőt emelt díjas telefonszámon már otthonról sem kell érte kimozdulni. Durva! Szerintem kevesen kérdeztek meg egymás után 3-4 jóst ugyanarról az őket érdeklő témáról, pedig valószínűleg 3-4 különböző választ kapnának.

Nos, megnyugtató, hogy erre is van megoldás, ugyanis aki a PPH-nál tanuló, az 5 percen belül képes megmondani (nem jósolni) életcéljait, küldetését– számmisztika segítségével és azt kielemezni. Mondhatnád most, hogy ez a módszer még az interneten is megtalálható, igen. Előnye Szedlacsik Miklós által nyújtott csodálatos, tudás alapú elemzésnek, hogy az illetőnek teljes képet tud adni valódi, e földi küldetéséről, mindezt csillogó csomagolás nélkül.

Szóval összefoglalva, úgy tudunk teljes és egész életet élni, ha tudjuk miért vagyunk itt a Földön, ezzel összefüggő és szorosan kapcsolódó foglalkozásunk van, ebből származik jövedelmünk, tehát szabadok vagyunk. Ezzel kapcsolatban nézz meg egy videó-részletet Szedlacsik Miklós előadásában.

Ha kíváncsi vagy további részletekre, akkor iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT , ahol többek között elérheted a videók teljes választékát is. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük