Hogyan tudsz Folyamatosan jó Viszonyban Lenni Környezeteddel

Hogyan tudsz Folyamatosan jó Viszonyban Lenni Környezeteddel

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

“Az emberek akkor válnak képessé boldogan élni, ha ismerik az élet legfontosabb szabályait és tudnak önmagukkal és másokkal bánni.” Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista

Elöljáróban egy kis visszatekintés előző bejegyzéseimre. Nem tudom, hogy most olvasod-e először blogomat és azt sem tudom, hogy olvastad-e már? A mai kiválasztott témát megelőzte korábban az önmagunkkal, párunkkal, gyerekünkkel, szüleinkkel, munkánkkal és másokkal való helyes bánásmód gondolatai. Amint azt már említettem többször is, tőlem kizárólag olyan írásokat fogsz látni, amik az én tapasztalataimra épülnek, a saját magam tanulási folyamata alatt megélt, megtörtént események feldolgozása. Olyat biztosan nem fogsz látni blogomon soha, amit máshol olvasok és „eladom”, mint saját gondolat … az ilyenektől most is borsózik a hátam 😊 Láttál már ilyet? Én nem egyet és nem kettőt, főleg az interneten.

Coach mesterem, magyarul trénerem Szedlacsik Miklós egyik kedvenc bevezető kérdésére kíváncsi lennék, te mit válaszolnál, amit ingyenes, tudatosságfejlesztő előadásain szokott feltenni a jelenlevőknek: „Mit gondolsz arról, hogy milyen irányba halad ma a világ?” Másik: „Mennyire vagy elégedett azzal, ami most a világban zajlik?” Te mit válaszolnál? Hagyj magadnak most egy percet… És a kérdések most a nagy átlagra vonatkoznak, nem azokra, akik már „felébredtek” valamilyen szinten. Nos?

Én azt gondolom, annak ellenére, hogy az EMBEREK LEGBELÜL alapjában véve JÓK, mégis nagyon durván csökken a mai társadalom hangulati szintje. Ne értsd félre, soha nem szoktam negatív hangvételbe nyomorodni, de az ma sajnos tény, hogy egyre süllyednek az emberek, egyre KEVESEBB A JÓKEDVŰ ÉS VIDÁM ember! Elég kimenni az utcára és körülnézni.

Erre van egy jó példám, tapasztalatom. Még jelenlegi – hála teremtőmnek, folyamatosan csökkenőben levő –, multinál végzett munkámból kifolyólag többször kellett külföldre utaznom és ott mindig figyeltem az emberek szokásait, viselkedéseit. Megtapasztaltam, hogy nagyon különböző az országok közötti, egyes népcsoportokra jellemző hangulat és viselkedés. Például Spanyolország, Franciaország vagy Olaszországot ha nézzük, ott az emberek folyamatosan EMELT FEJJEL és MOSOLYOGVA mennek az utcákon. Míg, ha mondjuk megnézzük Ukrajnát, na, ott ennek pont az ellenkezője. Magyarországot pedig valahová e kettő közé tenném a közhangulatot nézve. Mi lehet ennek az oka? Társadalmi fejlettség, szokások, életszínvonal vagy mi szerinted?

Erről most lehetne hosszasan beszélni és Szedlacsik Miklós tanításait hallgatva teljesen kivilágosodott az a tény, hogy a jókedv vagy jó hangulat legnagyobb részben attól függ, hogy milyen mértékben vannak az emberek elnyomva, mennyire vannak mindennapjaikban „beszorítva” egy nagyon keskeny ösvényre, ahonnan nagyon nem egyszerű kilépni (valaki rabszolgatartáshoz hasonlítja). És most jön a hab a tortára, ami mellbevágó tud lenni, mégpedig az, hogy a másik ember felé kisugárzott szeretet mennyisége és minősége, egyáltalán a képesség szeretni valakit is az adott személy hangulatától függ!! Mit szólsz, durva, nem? Képzeld csak, erre létezik egy kidolgozott hangulati skálának nevezett diagram, amin egyértelműen beazonosítható minden ember jelenlegi szintje.

A JÓ HÍR viszont az, hogy erre is VAN MEGOLDÁS! Egy kidolgozott technika alapján konkrét lépések sorozatán aki átmegy, az képes lesz saját hangulatát olyan mértékben emelni, hogy ezáltal képes lesz önmagával jól kijönni és rendbe tenni kapcsolatait embertársaival is! Ráadásul csodálatos, konkrét  tapasztalatok bizonyítják, hogy így az emberek egyre ritkábban betegszenek meg, max.megfázás érheti őket .. az meg túlélhető, nem?

HOL KAPSZ ILYEN TUDÁST NYÚJTÓ KÉPZÉST? TANÍTOTTÁK EZT ISKOLÁBAN? LE TUDOD TÖLTENI AZ INTERNETRŐL VALAHONNAN?

Eddig eltitkolták, Most itt van, MEGTALÁLTAM! Annyira, de annyira szeretném kikürtölni az egész világon azt, hogy most már létezik egy olyan szervezet, ami mindenki számára elérhető áron átadja azt a tudást, amivel mindenki rendbe tudja tenni az életét, boldogan, szeretetben és békében élhet! Ez pedig nem más, mint az Aranykor feltétele!! Pont.

MOST pedig RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. Te döntöd el, hogy köztük leszel-e.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért kattints az alábbi képre
  2. Majd a regisztráció után alább folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Nézz meg egy részletet a PPH és Nyílt Akadémia megalkotójától, Szedlacsik Miklóstól.

Teljes videóért KATT IDE

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük