Hogyan Vess Véget Stresszes Mindennapjaidnak Anélkül, Hogy Százezreket Költenél Képzésekre és Mégis Kártyavárként Dőlne Össze az Életed.

Szia! Üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Ha már nagyon unod azt, hogy a rád szakadt tengernyi teher miatt nincs egy percnyi nyugalmad, sem otthonodban, sem a munkahelyeden és minden válaszért, egy homokszemnyi probléma miatt is órákon át kell az internetet böngészned és még azt sem tudod, kinek higgy.

Ha eleged van abból, hogy kiszabadulnál már jelenlegi „börtön életedből”, de csak költöd a pénzt képzésekre és igazából csak a trénereket gazdagítod, átütő eredmények és saját magadra vonatkozó sikerek nélkül.

Ha már ott tartasz, hogy utálod magadat, amiért úgy gondolod, hogy benned van a hiba és kidobnád a fejedet, mint egy bedöglött TV-t. Már legszívesebben csak aludnál egész nap, hogy ne is kelljen magaddal szembenézned, akkor ez az üzenet most Neked szól, figyelj és tarts velem!


Igen, Neked is lehet csodálatos, minden bajtól mentes, boldog életed anélkül, hogy százezreket költenél felesleges, félmegoldásokkal teli képzésekre.

TE IS TUDOD, HOGY EZ A PROBLÉMA OLYAN, MINT A GAZ. HA NEM GYÖKERESTÜL TÉPED KI, AKKOR CSAK EGYRE TOVÁBB FOG NŐNI.

A legtöbb ember ilyenkor csak annyit tesz, hogy …

Egyik képzésről a másikra jár, és azon veszi észre magát, hogy egyiket sem tudja használni a gyakorlati életben. Vagy, évekig követ egy magát „mesternek” tartó embert, annak minden utasítását betartva, de egy nap arra ébred, hogy az a „tanító” csak kihasználta, csak a pénzét akarta, és ráadásul még a családtagok is magára hagyták.

Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy nem a probléma gyökerét kezelik, csak a felületet kapargatják. DE, itt vagy Te, és veled, mint emberrel a magukat mesternek tartók csak részleteiben foglalkoznak ahelyett, hogy mint értelmes, lélek-szellem-test részekből álló, csodálatos teremtményt látnának benned. Azzal sincsenek tisztában, hogy tíz életterülettel (önmagad, párod, gyereked, szüleid, más emberek, munka, pénz, környezeted, hatóságok, szellemvilág) kell egységben, harmóniában együtt élned és ezekkel tudnod is kell helyesen bánni. Nem lehet ezekből egyet kiragadni és csak azzal foglalkozni, mert az kibillent az egyensúlyodból. A stressz mentes, harmonikus és Boldog élethez mindegyik hozzátartozik, feltétel nélkül! Arról már nem is beszélve, hogy nem csak a testednek, hanem a lelkednek is fejlődni kell és ennek 7 fokból álló „létráján” mindenkinek, így és Neked is előbb vagy utóbb fel kell jutnod. Mindezekről én nem emlékszem, hogy bármelyik iskolában vagy képzésen tanítottak volna, pedig az ember is csak akkor tud jól „működni”, ha egészében nézzük és minden részegységében egyensúly van. Olyan, mint egy autó, az is csak akkor működik helyesen, ha profi szervizt kap, és profi emberek foglalkoznak vele.

Figyelj! A csúsztatásokkal teli félmegoldásokból meglásd az lesz, hogy minden lehetséges képzést végigjársz és például az egyikből hazatérvén, az útravalóul kapott „megoldásokat” kipróbálod családodon … akiktől persze csak lehúzást kapsz és örülhetsz, ha párod nem csapja rád az ajtót, mondván, hogy „És te erre fizetted ki ezt a zsák pénzt?”. Vagy, boldogan újságolod ismerőseidnek új tudásodat és Ők csak nevetnek rajtad és válaszként betegnek néznek vagy meg akarják mérni a lázadat. Egy idő múlva már nem lesz pénzed a további képzésekre és akkor majd ott ülsz az ágyad szélén arcodat tenyeredbe temetve és azon tanakodsz, hogy minek is kezdtél bele az egészbe annak idején, minek töltöttél vele annyi időt és ráadásul még a pénzed is elfogyott, amit másra is költhettél volna. Ráadásul a kedved se lesz jobb a gondolattól, hogy csak idő és pénz pocsékolás volt az egész, aminek a párod és családod látja kárát. A feszültség és frusztráltság miatt kiabálástól hangos a ház, hirtelen minden homokszemnyi probléma elefánt nagyságúvá növekszik, és már neked sincs kedved beszélni senkivel sem, csak hagyjon már mindenki békén Téged.
És ez még mind semmi. Ennek hamarosan fizikai tünetei is mutatkoznak, depresszió kerít hatalmába, egymás után kapkodod a mérgező gyógyszereket, munkahelyedre már csak kéthetente tudsz bejárni, igazolás miatt a háziorvosod már többször lát, mint a saját családját és barátaid is átmennek a másik oldalra az utcán, amikor meglátnak.

HOGYAN TALÁLTAM MEG A BOLDOG ÉS NYUGODT ÉLET KULCSÁT?

Hadd mondjam el történetemet, nekem már sikerült. Én annak idején, amikor először kimondtam magamban: ELÉG VOLT, akkor meghoztam egy döntést, mégpedig azt, hogy letérek az előre kitaposott ösvényről és áttérek saját utamra, úgymond átszállok saját hajómra. Elkezdtem keresni a lehetőségeket, elvégeztem több spirituális képzést, tréninget. Meg is érkeztek a menetrend szerinti, jó szándékú és féltő „jókívánságok” a rokonság és a baráti társaság felől, kaptam is egyből a jobbnál jobb véleményeket, de erre már korábban felkészültem és tudtam, hogy én leszek a család fekete báránya, ezért nem is számított! Tudtam, hogy próbálnak majd lebeszélni és visszahúzni a kitaposott ösvényre, vissza a tömegbe.

Viszont rájöttem még valamire. Arra, hogy kizárólag az önfejlesztés az egyetlen út számomra és csak ez vezet egyről a kettőre. Ettől kezdve elindult valami az életemben.

Először még minden csodásnak tűnt, nagyon élveztem az utat, hogy amit elterveztem, az sorra megvalósult, viszont az élet egyre inkább „VIZSGAFELADATOK” elé állított. Mit jelent ez? Hát annyit – megjegyzem ilyenkor szokta ezernyi ember feladni célját és visszafordulni -, hogy megtapasztaltam azt a tényt, hogy kis célokért kis feladatokat, nagy célokért nagy feladatokat, egekbe érő célokért pedig hegy-magas feladatokat állít elénk a sors és abból a sokat emlegetett kényelmi zónából is rendesen ki kell lépni többször is.

Elkezdtem körülnézni a piacon a lehetőségek közül, persze mondanom sem kell, hogy tengernyien reklámozzák magukat 1-2 nap alatt elérhető csodákat ígérve. Volt egy stratégiám, hogy tanulok több mestertől és a szívemre hallgatva mindig csak azt átvenni tőlük, ami tetszik, és úgy érzem, hogy az életemet segíti. Mondanom sem kell, hogy megfizettem a „tanulópénzt” mindezért, de nem bánom így utólag sem, mert egy kedvenc mondásom szerint sohasem veszítünk. Vagy nyerünk, vagy tanulunk!

Telt múlt az idő és rájöttem, hogy ez a módszer hosszú idő vesz igénybe és egyben költséges is. Más kell nekem, ami gyorsabb és hatékonyabb is egyben. Tudod, aki keres, az talál … alapon meg is érkezett a válasz kérdésemre.

Ugyanis ekkor egy számomra hiteles barátom ajánlott egy olyan embert, egy mestert és az általa alapított szervezetet, ami azért jött létre, hogy rendszerbe foglalva, mindent egy helyen átadjon nekünk, egy teljes és átfogó, az emberek elől ez idáig elzárt és eltitkolt tudásanyag és azonnal használható módszerek segítségével.

Többet nem kellett az internetet böngészve módszereket keresnem és hosszasan utánanéznem, hogy hiteles-e vagy nem. Láttad volna a fent említett rokonokat és barátokat, milyen szemmel néztek rám, amikor megtudták, hogy olyan információk birtokába kerültem, amikkel többek között a devizahitelünket is lezárhattuk több évnyi sikertelen próbálkozás után, lelki és emberi sérülés nélkül; ezen kívül megtanultam helyesen bánni gyerekeinkkel, a párkapcsolati problémáim is rendeződtek és sorba kerülnek helyre dolgaim az élet többi területén is.

De mindezt ne hidd el nekem, láss csodát, amióta megismertem, azóta már ismerek számos családot, akiknek hozzám hasonlóképpen rendeződött életük és boldogságban élnek.

Most pedig rajtad a sor. Ha nekem sikerült, akkor neked is fog! Pároddal és családoddal felhőtlenül töltheted napjaidat ahelyett, hogy az internetet túró vakondok lennél életmentő megoldásokra vadászva, és azt vizsgálnád, hogy még milyen képzésre van elegendő pénzed úgy, hogy ne menjen a családi költségvetés rovására.

Nekem erre van egy működő és kipróbált megoldásom.

Ennek, az Ember- és Életjobbító, online, interneten is nézhető képzésnek a tandíja jelenleg MÉG JANUÁRBAN csak 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért). Február 1-től áremelés! Rendezd tandíjadat most. A képzés témáit és a tandíjbefizetés részleteit az alábbiak szerint és sorrendjében éred el.

  1. Ingyenes regisztrációértKattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Adj nekünk egy esélyt, nézz bele ingyenesen egy bemutató előadásba. Ehhez Kattints IDE, regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük