Hogyan Vess Véget Zaklatottságodnak; Egyedülálló Módszer a Boldog és Szabad Élet Eléréséhez

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.

Ha te is szenvedsz a folyamatos irányítás miatti zaklatottságtól, akkor ez az üzenet most NEKED szól. Létezik egy olyan módszer, amivel elérhető a Boldog és Szabad élet. De, van egy rossz hírem, amit azt hiszem szíved mélyén te is érzel:

HA MOST BECSUKOD A SZEMED ÉS TOVÁBB VÁRSZ, AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI…

A legtöbb ember ilyenkor csak legyint egyet és RÁFOGJA a jelenlegi POLITIKÁRA; és ők megalkusznak a félmegoldással, áltatják magukat, sosem tudnak kitörni ebből az áldatlan helyzetből. Nyomorult kilátás, igaz?

De végig gondoltad már, mi ennek a problémának a VALÓDI GYÖKERE?

Az, hogy eddig NEM VOLT ELÉRHETŐ, viszont elengedhetetlenül SZÜKSÉGES egy olyan – ez idáig eltitkolt – tudás és képesség, ami által az emberek képesekké válnak az életük minden területén a problémáik megoldására, illetve megelőzésére, az élethelyzeteik helyes kezelésére, továbbá a SZERETETTELJES, BÉKÉS, BOLDOG élet elérésére. Tehát nem csoda, hogy a különböző, felületes megoldások nem hoznak rá eredményt. Hiszen ezek csak…

A végeredmény? Csak ELVESZTEGETED a pénzt, az időt, és tovább tűröd a „rabszolgaságodat”, a főnököd parancsait vagy a bankok szorítását.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy csak csúszol egyre lejjebb és lejjebb egészségileg és anyagilag is és végül már borzasztó, kibírhatatlanok mindennapjaid, mindenféle betegség tör rád, már a családod is elfordul tőled és azon találod magad munkából hazatérve, hogy teljesen egyedül élsz egy albérletben (mert a házadat már rég elvitte a bank).

HOGYAN TALÁLTAM MEG A BOLDOG ÉS SZABAD ÉLET KULCSÁT?

 Hadd mondjam el… Én annak idején, amikor először kimondtam magamban azt, hogy ELÉG VOLT; akkor meghoztam egy döntést, mégpedig azt, hogy letérek az előre kitaposott ösvényről és áttérek saját utamra (úgymond átszállok saját hajómra), mert rájöttem, hogy CSAK az van a saját fejlődésemért és csak az visz előre. Ettől kezdve elindult valami az életemben.

Először még minden csodásnak tűnt, nagyon élveztem, hogy amit elterveztem, az sorra megvalósult, viszont az élet egyre inkább „vizsgafeladatok” elé állított. Mit jelent ez? Hát annyit – megjegyzem ilyenkor szokott a legtöbb, „gyenge” ember visszafordulni -, hogy megtapasztaltam azt a tényt, hogy kis célokért kis feladatokat, nagy célokért nagy feladatokat, egekbe érő célokért pedig hegy-magas feladatokat állít elénk a sors és abból a sokat emlegetett KÉNYELMI ZÓNÁBÓL is rendesen ki kell lépni többször is.

Konkrétan: alkalmazotti munka mellett vállalkozóként beléptem egészséges termékekkel, majd pénzügyi termékkel foglalkozó cégbe, de egyikben sem értem el céljaimat. Sőt, még azt is el kellett fogadnom, hogy fekete bárányként néznek majd rám a rokonok és közeli ismerősök. Nagyon sokszor POFÁRA ESTEM, de mindig és mindig FEL KELLETT ÁLLNOM!

Hála teremtőmnek megérte a fáradságot, mert most, több évnyi útkeresés után RÁTALÁLTAM a PPH-ra, erre a csodálatos, Szedlacsik Miklós által alapított szervezetre! Itt a Nyílt Akadémia képzései által konkrét megoldásokkal, módszerekkel sorban pipálom ki problémáimat és látom az alagút végén a világosságot, amit ARANYKORNAK nevezhetünk. Tudom, hogy nagyon sok lépcső megtétele után most végre révbe érek életem minden területén és – HAB a TORTÁN – az is a képzés része, hogy konkrétan mit is kell tennem ezért nap, mint nap. Figyelj csak! Ezért érdemes minden nap már hajnalban felkelnem 😊

MEGERŐSÍTÉSKÉPPEN mondom, nem csak egyetlen sikeres esetről van szó, hanem a közösségen belül ismerek több családot, akik már régebben tagjai a PPH-nak, beszélgettem velük és megtudtam róluk, hogy nagyon mélyről indultak (anyagi, családi vagy egészségi gondok), de a képzések segítségével teljesen képessé váltak életük rendbetételére!

MOST RAJTAD A SOR!
Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, kattints az alábbi képre!

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (ekkor már hozzáfárást kapsz ingyenes, tudatosságfejlesztő előadásokhoz).
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes video IDE KATTINTVA érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük