Ideje Végre Felismerned és Helyesen Kezelned az Elnyomókat Környezetedben

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Voltál már olyan szituációban, hogy beszélgettél valakivel és miután elbúcsúztatok egymástól, úgy érezted mintha ALUDNI TUDNÁL A FÁRADTSÁGTÓL?
Vagy dolgoztál már olyan munkahelyen, ahol közvetlen környezetedben volt legalább 1 olyan ember, aki FOLYAMATOSAN KERESZTBE TETT neked vagy minden jó és segítő szándékú törekvésednek?

Ugye nem nehéz ilyen helyzeteket találni! Nem véletlen, ugyanis egyre nő azoknak a száma, akik hasonló kommunikációval akarnak elérni önös célokat saját életükre nézve.

Visszatekintve saját életem korábbi éveire, hát volt benne részem bőven. Ez a téma az egyik kedvencem, mert miután jobban beleástam magam, ekkor kaptam a legtöbb és legütősebb felismeréseket, ekkor esett legtöbbször le az a bizonyos „20 fillér”. Az érdekes megfigyelésem az, hogy kivétel nélkül minden közösségben, ahol megfordultam, volt 1-1 személy, akivel sehogy sem lehetett jól kijönni annak ellenére sem, hogy ÉN TÜRELMES ÉS BÉKESZERETŐ EMBER VAGYOK. Ők mégis sorra ki tudtak hozni belőlem indulatot és feszültséget. De akkor még fogalmam sem volt ennek az okairól, legtöbbször saját magamban kerestem a hibát. Persze előfordult nem egyszer, hogy sikerült megtalálni velük a közös hangot, de ez tartott addig, amíg az ő saját érdekük nem került „veszélybe”, akkor aztán puff, megint „odacsaptak” – legtöbbször lelki terrorral. Ismerős helyzet?

Van itt még valami más is! Mi a helyzet azzal a fogalommal, hogy ELNYOMÁS? Mit gondolsz róla?
Hogy miért foglalkozok ezzel a témával? Csupán azért, bevallom, mert szerintem mai világunk egyik kiemelkedő problémájával állunk szemben. Ez okozza a legtöbb fejtörést embereknek és ez a gátja igazán fejlődésünknek és boldogulásunknak. Vagyis helyesbítek, nem is kimondottan az elnyomás és az elnyomó emberek, hanem inkább ezek KEZELÉSÉNEK TUDÁSHIÁNYA! Amit meg tudunk oldani, az onnan fogva már nem gond; gyerekkorunkban biciklizni is csak addig jelentett problémát, amíg nem tudtunk, igaz? Naná!

MIT IS JELENT KONKRÉTAN AZ ELNYOMÁS? Neked mi jut eszedbe akkor, amikor kimondod ezt a szót? Biztos nem valami pozitív, felemelő gondolat, az tutti!

Szerintem minden olyan cselekedet ide tartozik, ami nem a jót szolgálja, és ami ellene van a fejlődésnek mind egyén mind közösség szintjén egyaránt. Én így gondolom. Most kapaszkodj, DÖBBENETES SZÁMOT TUDTAM MEG ezzel kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ma a Föld nevű bolygón minden 5.ember elnyomóként működik plusz az emberiség 60%-a is így viselkedik akkor, ha ilyen ember közelébe vagy hatása alá kerül. Ez azért durva, mert ezek szerint csupán 20 % maradt, akik teljesen rendben vannak és nincsenek kitéve vagy nem hat rájuk ez a lehúzás.

Mikor én ezt megtudtam – nem titok, hogy Szedlacsik  Miklós mester-coach-tól -, akkor én szó szerint leültem a csodálkozástól és szinte egy időben boldogságot és felszabadulást is éreztem, mert végre megtudtam és helyére kerültek bennem a korábban említett nagy-nagy kérdőjelek e témával kapcsolatban. Én például hiszek abban, hogy csak akkor lehet valaki igazán boldog, ha embereken segít! Ha VALAKI ENNEK PONT ELLENKEZŐJÉT TESZI, akkor mit lehet várni tőle? Egyszerűen MEGMÉRGEZI MAGA KÖRÜL A LEVEGŐT … és a hangulatot, nem?

Szóval, én már egyáltalán nem bánkódok, sőt boldog vagyok, mert rengeteg kutatás eredményeképp rátaláltam egy olyan szervezetre (minden egyház – és politika mentes), aminek neve PPH, vezetője Szedlacsik Miklós és ahol erre is megoldást és módszert kapok és kaphatsz te is … ha szükséged van rá, persze.

MEGTUDHATOD, HOGYAN LEHET FELISMERNI ÉS KEZELNI AZ ELNYOMÓKAT ÉS AZ ELNYOMÁST! HOGYAN VÁLIK VALAKI AZZÁ (MEGSZÜLETÉSKOR MINDENKI JÓ)! HOGYAN LEHET EZEKET A HELYZETEKET HELYESEN KEZELNI ÉS PERSZE MEGELŐZNI!

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Nézz meg ezzel kapcsolatosan egy előadás részletet:

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

A teljes video ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük