Ideje Végre Kiutat Találnod Nehéznek Tűnő Élethelyzeteid Labirintusából

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.

Egyik nap olvastam és hátborzongató történetet, hogy Amerikában elítéltek egy asszonyt, mert önfenntartással foglalkozik és otthon termeli saját kertjében saját zöldségét. Ja, és ezzel kapcsolatosan olyan hosszúságú chat-kardváltások indultak több közösségi csatornán, hogy csak bámultam. Nem lehetne ezt az energiát mondjuk embereknek a saját fejlődésükre fordítaniuk inkább? Kérdezem Én, hová tart ez a világ, elgondolkodtál már ezen Te is? Nem biztos, hogy a legjobb irányba – és most a többségre gondolok, nem pedig azokra, akik hozzád is hasonlóan már elindultak a jó úton.

Rájöttem arra – némi útbaigazító segítséggel -, hogy borzasztóan nagymértékű a hiány a mindennapokban használható tudás területén jelenleg a Földön. Felismertem azt is, hogy legyen szó bármilyen jellegű problémáról, az kizárólag azért van, mert nincs meg hozzá a megfelelő képesség annak megoldásához. Jó hír, hogy minden megtanulható! Egy egyszerű példa a biciklizés; gyerekkoromban probléma volt úgy „megülni” rajta, hogy ne dőljön el. Miután megtanultam, azután már nem jelentett gondot!

Szóval, szerintem egyszerű a címre a válasz: a hiányzó tudás a legnagyobb probléma, ezért el kell sajátítani minden, élethelyzeteink helyes kezeléséhez szükséges képességet. Persze rögtön felmerül a kérdés, jó-jó, de hogyan??

Egy kis „történelmi” visszatekintés saját életemre. Mint a legtöbben, én is alkalmazottként kezdtem az iskola (teljes technikai irány, mint gépész) befejezése után (azt mondták tanuljak, hogy legyen egy jó állásom), majd nagyon hamar megtapasztaltam, hogy ebből „csak” megélni lehet, de nem jól megélni, ami azt gondolom nagy különbség, ugye? Hát, igen. Nemrég hallottam egy jó mondást ezzel kapcsolatban: „Aki állásban dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni.” Na, ezen a mondaton többször ma is elgondolkodom.

Aki keres, az talál alapon elég gyorsan találtam olyan mellékkereseti lehetőséget (táplálékkiegészítők), ami első ránézésre megoldást nyújthatott volna „kiszállni a mókuskerékből”, viszont valami miatt nem éreztem magaménak (megjegyzem nem a termékekkel volt baj, azok a mai napig is kitűnők és fogyasztjuk is). Ezután pénzügyi területre léptem át, de ott meg a céggel voltak problémák. Van neked ismerősöd, aki hallott már ilyeneket?

Nos, ezután következett az áttörés, ugyanis nagyon sok kutatás után – már tudom, hogy égi segítséggel – „szembejött” egy olyan lenyűgöző lehetőség, egy olyan szellemi szolgáltatást nyújtó cég, ahol azonnali megoldások által megtaláltam saját fejlődési lehetőségemet, igazi és megoldásokat kapok élethelyzeteimre, ezek könnyen átadhatók másoknak, ezáltal szeretetben, békében, boldogságban élhetek – és ráadásul még jól fizetnek is mindezért!

Most értünk el a lényeghez! Ha tehát vannak tapasztalataid a fentiekkel kapcsolatban, akkor MELYIK ESET LENNE JOBB NEKED? Folyamatos energiahiány miatt feszültnek, idegesnek lenni, mondjuk türelmetlennek lenni gyerekeddel és pároddal, vagy a lehető legtöbbször megtapasztalni az energiatöbbletet és felhőtlenül játszani gyerekeddel, nagyokat kirándulni, nem foglalkozva a híres „körülményekkel”! TE DÖNTÉSED! Tudok mutatni neked olyan MÓDSZERT ÉS MEGOLDÁST – Szedlacsik Miklós és a PPH -, amivel most még el sem hinnéd, milyen egyszerűen elérheted és megvalósíthatod mindezt!

MOST RAJTAD A SOR! Döntsd el, nem kötelező, de az biztos, hogy én ezen az úton járok, a te életeddel pedig azt teszel, amit akarsz. 

Írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!


Majd miután tetszettek írásaim, VÉGEZD EL az ingyenes regisztrációt, amivel megint nem veszíthetsz, viszont itt már egyéni hozzáférést kapsz a PPH weboldalához – mint egy belső kör tagság – a heti ingyenes tudatosságfejlesztő, csodálatos előadásokhoz, ezen kívül rengeteg, több száz órányi videóhoz.


DE van itt még más is. Ha jól gondolom, te is a fejlődést keresed, ezért SZEREZD MEG tudást, jelentkezz tanulónak a PPH-hoz  ITT

Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük