Itt a kiút nehéznek tűnő élethelyzeteid labirintusából

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Egyik nap olvastam és hátborzongató történetet, hogy Amerikában elítéltek egy asszonyt, mert önfenntartással foglalkozik és otthon termeli saját kertjében saját zöldségét. Ja, és ezzel kapcsolatosan olyan hosszúságú chat-kardváltások indultak több közösségi csatornán, hogy csak bámultam. Nem lehetne ezt az energiát mondjuk embereknek a saját fejlődésükre fordítaniuk inkább? Kérdezem Én, hová tart ez a világ, elgondolkodtál már ezen Te is? Nem biztos, hogy a legjobb irányba – és most a többségre gondolok, nem pedig azokra, akik hozzád is hasonlóan már elindultak a jó úton 😊

Rájöttem arra – némi útbaigazító segítséggel -, hogy borzasztóan nagy mértékű a hiány a mindennapokban használható tudás területén jelenleg a Földön. Felismertem azt is, hogy legyen szó bármilyen jellegű problémáról, az kizárólag azért van, mert nincs meg hozzá a megfelelő képesség annak megoldásához. Jó hír, hogy minden megtanulható 😊 Egy egyszerű példa a biciklizés; gyerekkoromban probléma volt úgy „megülni” rajta, hogy ne dőljön el. Miután megtanultam, azután már nem jelentett gondot!

Szóval, szerintem egyszerű a címre a válasz: a hiányzó tudás a legnagyobb probléma, ezért el kell sajátítani minden, élethelyzeteink helyes kezeléséhez szükséges képességet. Persze rögtön felmerül a kérdés, jó-jó, de HOGYAN??

Egy kis „történelmi” visszatekintés saját életemre. Mint a legtöbben, én is alkalmazottként kezdtem az iskola (teljes technikai irány, mint gépész) befejezése után (azt mondták tanuljak, hogy legyen egy jó állásom), majd nagyon hamar megtapasztaltam, hogy ebből „csak” megélni lehet, de nem jól megélni, ami azt gondolom nagy különbség, ugye? Hát, igen. Nemrég hallottam egy jó mondást ezzel kapcsolatban: „Aki állásban dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni.” Na, ezen a mondaton többször ma is elgondolkodom.

Aki keres, az talál alapon elég gyorsan találtam olyan mellékkereseti lehetőséget (táplálékkiegészítők), ami első ránézésre megoldást nyújthatott volna „kiszállni a mókuskerékből”, viszont valami miatt nem éreztem magaménak (megjegyzem nem a termékekkel volt baj, azok a mai napig is kitűnők és fogyasztjuk is). Ezután pénzügyi területre léptem át, de ott meg a céggel voltak problémák. Van neked ismerősöd, aki hallott már ilyeneket?

Nos, ezután következett az áttörés, ugyanis nagyon sok kutatás után – már tudom, hogy égi segítséggel – „szembejött” egy olyan lenyűgöző lehetőség, egy olyan szellemi szolgáltatást nyújtó cég, ahol azonnali megoldások által megtaláltam saját fejlődési lehetőségemet, igazi és megoldásokat kapok élethelyzeteimre, ezek könnyen átadhatók másoknak, ezáltal szeretetben, békében, boldogságban élhetek – és ráadásul még jól fizetnek is mindezért!

 

Szóval, ha nem akarsz lemaradni igazi megoldásokról és még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT vagy regisztrálj ingyenesen ITT , ahol többek között elérheted a videók teljes választékát is. Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük