Itt a Gigantikus Ötlet, Amivel Elkerülöd Életed Legszörnyűbb Befektetési Döntését

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok!

Mi jut eszedbe, ha azt hallod, befektetés? Számtalanszor valami pénzzel vagy befizetéssel kapcsolatos fogalom, nem? Hányszor hallottuk a múltban azt, hogy fizess be havonta valamennyi összeget valami számlára vagy nyugdíjalapba és akkor majd öregkorodban nyugodt lehetsz, lesz elégendő pénzed, nem kell dolgoznod.

Ezzel minden rendben is volt, ha megfelelő helyre fizettük be a havi kis pénzünket, tehát nem vált „köddé” az idők folyamán, és akkori sincs vele semmi baj, ha csak a fizikai síkot nézzük. De van nekünk szellemi és lelki részünk is. Mi a helyzet azokkal? Mi volt régen a stratégia? Hát jóformán semmi, igaz?

Nekem van egy elképzelésem, miszerint ha a fizikai testünknek minden nap kell energia bevitel (étel, alváskori töltődés), akkor szerintem a lelkünknek is szükséges valamiféle napi visszapótlás, regenerálódás az aznapi energiafelhasználás mértékétől függően. Őszintén, de tényleg, visszaemlékezve gyerekkorunkra, mennyit foglalkoztunk ezzel? Semmit.

Ennek szerintem két oka lehetett. Egyik, a tudatlanság, ami nagy részben az oktatási rendszerre vezethető vissza; nem biztos, hogy a legfontosabb célok között szerepelt a teljes tudás átadása emberek – esetleg még kitűnően érezték volna magukat és kevésbé lehetett volna manipulálni őket!?

A másik ok, amiért nem foglalkoztunk tudatosan a lelkünk napi táplálásával az az, hogy lényegében nem is kellett. Miért? Azért, mert ment az önműködően. Bármikor visszaemlékezve gyerekkoromra, minden nap – pláne iskolaszünetekben – annyira, de annyira jól éreztem magamat, hogy öröm volt minden percem. FELSZABADULTAN BICIKLIZTEM A NYÁRI NAPSÜTÉSBEN – hozzáteszem akkoriban még nem 40 fokos volt a hőség 🙂

UJJONGVA SZÓRTAM MAGAMRA AZ ŐSZI LEHULLOTT SZÍNES FALEVELEKET, TÉLEN PEDIG MIKULÁS KÖRNYÉKÉN LEESETT AZ ELSŐ HÓ, ÉLVEZETTEL SZÁNKÓZTAM és nem láttuk a földek fekete színét egészen március elejéig. Szóval ez volt a múlt. Ellenben mi van most? Vizsgáljuk meg a mai embert.

A gyerekek nagy részének mennyi lehetősége és esélye van a mi gyerekkorunkban átélt élményekre? A felnőttekről nem is beszélve! Szerintem csak töredéke. És most kapcsolhatnám ide a tegnapi bejegyzésem témáját és szövegét is egy az egyben, mivel itt jön be a képbe az emberek felismerése. Ha már „körülményeik” nem teszik lehetővé a remek hangulatukat – ugyanis a lelki táplálékunk adja ennek nagy részét -, akkor majd ennek elérésére keresnek különféle eszközöket; sajnos a választás nem sikerül mindig a legjobban.

Kicsit visszakanyarodva az elejére, hogy mit is nevezhetünk befektetésnek? Az én egyéni véleményem az, hogy külön kell választanunk ezt a fizikai és a lelki síkunkra vetítve.

A „kézzel fogható befektetésre” vonatkozóan találhatunk az interneten és a médiában DÖBBENETES MENNYISÉGŰ információt és ebből választhat mindenki a maga gondolatvilágához leginkább elfogadhatót. DE, azért itt is érdemes alaposan körültekinteni, nehogy tévútra kerüljünk. Te melyiket választanád a leggyakoribbak közül: pénz letét bankba vagy otthon gyűjtve, lakás-előtakarékosság, ingatlan? Én ezek közül EGYIKET SEM választanám. Miért? A pénz értéke folyamatosan romlik, bankokban nem bízok meg, ingatlannak kapcsolatban gondolj csak bele, mennyit ér attól a pillanattól fogva, ha például nemkívánatos szomszéd költözik oda?

VAN MÉG EGY, a BEFEKTETÉSI ARANY amit – most már igen -, de régebben nem értettem, miért nem reklámozzák? Ez a legprímább befektetési forma, és az is marad még sokáig! Most nem fogom ezt kitárgyalni, ha kíváncsi vagy miért, nézz utána az arany értékének több száz évre visszamenőleg akár. Mit lehetett pl.1 kg arany árából megvenni 30 évvel ezelőtt és most.

NÉZZÜK MOST A LELKI ÉS SZELLEMI BEFEKTETÉSI FORMÁKAT. Mibe lehetséges egyáltalán, milyen eszközeink vannak és vajon kell ez nekünk? Eszembe jut rögtön az oktatás: hasznos lehet abban az esetben, amennyiben az életre tanít (én 20 évig tanultam, abból kb.10%-ot használok: leginkább írás-olvasás-számolás)! Mit mond neked az alábbi idézet?

„Mindenki, aki fejlődni szeretne, a jövedelmének legalább a 10 %-át be kell fektetnie a saját tudásának fejlesztésébe! Tudás nélkül nincs fejlődés!” – Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista.

Szerintem ITT A LÉNYEG, ez pedig A MEGFELELŐ ÉS HASZNÁLHATÓ TUDÁS, és ez az, amit szerintem előlünk és szüleink elől is eltitkoltak a múltban és jelenleg is, nem? Pedig ez az, amit ha egyszer valaki megszerez, azt soha nem lehet elvenni tőle. Egy kivétel azért van – tudtam meg Szedlacsik Miklóstól -, konkrétan az, hogy rossz hangulatban az ember nem használja a megszerzett tudását. Ez elgondolkodtató! Itt is vélek felfedezni valamit az állami „ingyenes” oktatási területen.

FANTASZTIKUS ÉRZÉS belegondolni abba, hogy MOST egy olyan közösségben tevékenykedek, ami azért jött létre, hogy embereknek átadja az Aranykorban elengedhetetlenül alapvető és szükséges tudást, hogy ezáltal legyenek képesek életüket átkormányozni a Boldog, Szeretetteljes és Békés vizekre. Én NEM ismerek olyan embert, aki nem ezt szeretné elérni! Számos alkalommal csak nézem gyerekeinket és boldogság önti el szívemet, amikor látok őket játszani és látom bennük egy kicsit magamat is saját gyerekkoromban 🙂 Kívánom minden embernek ezt az érzést, aki ezt még nem élte át!

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

Azonnali és bizonyítottan működő módszerekért – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt minden ember és életjobbítással kapcsolatos kérdésre választ kapsz.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák megelőzésének, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot, a PPH által a Nyílt Akadémiánál lehet megkapni.
A PPH a Nyílt Akadémiával közösen az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.
A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja Jelenleg MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzési díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.


Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen a PPH és a Nyílt Akadémia weboldalához (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából.
Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Teljes videót ITT LÁTHATOD.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük