Itt az Idő Felismerni a Boldogtalanság Központi Okát, Amire Eddig Soha Nem Gondoltál

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Voltál már olyan helyzetben, hogy beszélgettél valakivel és miután elbúcsúztatok egymástól, úgy érezted mintha ALUDNI TUDNÁL A FÁRADTSÁGTÓL?
Vagy dolgoztál már olyan munkahelyen, ahol közvetlen környezetedben volt legalább egy olyan ember, aki FOLYAMATOSAN GÁTOLT téged vagy mindent, ami a jót támogatta?


Ugye nem nehéz ilyen helyzeteket találni! Nem véletlen, ugyanis egyre nő azoknak a száma, akik hasonló kommunikációval akarnak elérni önös célokat saját életükre nézve.

Ahol jelen van az ELNYOMÁS, ott kizárt a BOLDOGSÁG! Mit is jelent ez?

Visszatekintve saját életem korábbi éveire, mondhatom volt benne részem bőven. Ez a téma az egyik kedvencem, mert miután jobban beleástam magam, akkor kaptam irdatlan mennyiségű és igazán mellbevágó felismeréseket, ekkor esett legtöbbször le az a bizonyos „20 fillér”. Bámulatos megfigyelésem az, hogy kivétel nélkül minden közösségben, ahol megfordultam, volt 1-1 személy, akivel sehogy sem lehetett jól kijönni annak ellenére sem, hogy én türelmes és békeszerető ember vagyok. Ők mégis időnként ki tudtak hozni belőlem indulatot és feszültséget. De akkor még fogalmam sem volt ennek az okairól, gyakran saját magamban kerestem a hibát. Persze előfordult nem egyszer, hogy sikerült megtalálni velük a közös hangot, de ez tartott addig, amíg az ő saját érdekük nem került „veszélybe”, akkor aztán puff, megint „odacsaptak” – legtöbbször lelki terrorral. Ismerős helyzet?

Van itt még valami más is! Mi a helyzet azzal a fogalommal, hogy ELNYOMÁS? Mit gondolsz erről?
Hogy miért foglalkozok ezzel a témával? Csupán azért, bevallom, mert szerintem mai világunk egyik kiemelkedőproblémájával állunk szemben. Ez okozza a legtöbb fejtörést embereknek és ez a gátja igazán fejlődésünknek és boldogulásunknak. Vagyis helyesbítek, nem is kimondottan az elnyomás és az elnyomó emberek, hanem inkább ezek KEZELÉSÉNEK TUDÁSHIÁNYA! Amit meg tudunk oldani, attól fogva már nem gond; gyerekkorunkban biciklizni is csak addig jelentett problémát, amíg nem tudtunk, igaz? Naná!

MIT IS JELENT KONKRÉTAN AZ ELNYOMÁS? Neked mi jut eszedbe akkor, amikor kimondod ezt a szót? Biztos nem valami pozitív, felemelő gondolat, az tutti!

Szerintem minden olyan cselekedet idetartozik, ami nem a jót szolgálja, és ami ellene van a fejlődésnek mind egyén,mind közösség szintjén egyaránt. Én így gondolom. Most kapaszkodj, DÖBBENETES SZÁMOT TUDTAM MEG ezzel kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ma a Föld nevű bolygón minden 5.ember elnyomóként működik, akadályozni akar minden segítő szándékot, mert azt gondolja, hogy az gátolja az ő túlélését; plusz az emberiség 60%-a is így viselkedik akkor, ha ilyen ember közelébe vagy hatása alá kerül. Ez azért durva, mert ezek szerint, ha jól számolunk, akkor csupán 20 % maradt, akik teljesen rendben vannak és nincsenek kitéve vagy nem hat rájuk ez a lehúzás, az elnyomás!!


Mikor én ezt megtudtam – nem titok, hogy Szedlacsik  Miklós mester-coach-tól -, akkor én szó szerint leültem a csodálkozástól és szinte egy időben boldogságot és felszabadulást is éreztem, mert végre megtudtam és helyére kerültek bennem a korábban említett nagy-nagy kérdőjelek e témával kapcsolatban. Én például hiszek abban, hogy csak akkor lehet valaki igazán boldog, ha embereken segít! Ha VALAKI ENNEK PONT az ELLENKEZŐJÉT TESZI, akkor mit lehet várni tőle? Egyszerűen MEGMÉRGEZI MAGA KÖRÜL A LEVEGŐT … és a hangulatot, nem? És lehet így boldogságban élni? Világos, amit szeretnék átadni?

Szóval, én már egyáltalán nem bánkódok, sőt boldog vagyok, mert rengeteg kutatás eredményeképp rátaláltam egy olyan szervezetre (minden egyház – és politika mentes), aminek neve PPH, vezetője Szedlacsik Miklós és ahol erre is megoldást és módszert kapok és kaphatsz te is… ha szükséged van rá, persze.

MEGTUDHATOD, HOGYAN LEHET FELISMERNI ÉS KEZELNI AZ ELNYOMÓKAT ÉS AZ ELNYOMÁST! HOGYAN VÁLIK VALAKI AZZÁ (MEGSZÜLETÉSKOR MINDENKI JÓ)! HOGYAN LEHET EZEKET A HELYZETEKET ÉS EMBEREKET HELYESEN KEZELNI ÉS PERSZE MEGELŐZNI!

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha még nem tetted meg, iratkozz fel HÍRLEVELEME ITT  most, vagy…
Ingyenes regisztrációért KATTINTS IDE, ahol többek között eléred a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan – ha nem tetszik – bármikor leiratkozol?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali módszerekhez, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció UTÁN ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós előadásából:

Teljes videót IDE kattintva látod.

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük