Különleges Recept a Boldogság Eléréséhez

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Mai témának azért választottam az életben való boldogulást, mert amikor megtudtam az igazságot ezzel kapcsolatban, az egész életem varázslatos módon pozitívan megváltozott.
Te mit gondolsz a címben szereplő dologról?

Megmondom őszintén, nekem régebben fogalmam sem volt, hogy mi kell hozzá és ugye amit nem tudunk, azt hogyan tudnánk jól csinálni, nem? Gyerekkoromtól fogva mindenkitől azt hallottam, hogy tanulj és akkor majd lesz egy olyan jó állásod, aminek segítségével majd jól elboldogulsz nyugdíjas korodig. Onnan kezdve pedig élvezheted a megérdemelt pihenésed. Na, most már tudom, hogy ez egy „kicsit” másképp van a valóságban. Honnan? Erre vonatkozó „titkos” receptet – a Nyílt Akadémia és a PPH létrehozója – Szedlacsik Miklós tanításaiból ismertem meg és elárulom nem is annyira titkos, sőt nagyon könnyű 😊

 

Egyszerűen lenyűgöztek engem a tanítások és azért voltak nekem teljesen újak, mert máshoz voltam hozzászokva. Régebben szinte már kezdtem beletörődni, hogy mindenki csak azt tudja elmondani, hogy mit nem csinálok jól és mit kellene másképp. Hallottál már valakitől konkrétan olyan megoldásokat, amiket az illető kipróbált, működik és csak a saját tapasztalata után adja tovább? Én nem! Ja, és olyan embertől, akinek egyébként minden tekintetben rendben van az élete. Apropó életterületek … tervezem a következő blogbejegyzések valamelyikében leírni a minden emberre vonatkozó életterületeket és azok jellemzőit – garantálom fantasztikus élmény lesz megismerni.

Visszatérve az életben való boldoguláshoz. Szerinted milyen összetevők kellenek hozzá?
Elárulom. Három dologra van szükség:

  1. Szellemi fejlődésre. Tudtad, hogy a legtöbb ember jelenleg ezen a bolygón a túlélésért és az anyagi biztonságáért él és küzd? Pedig ha tudnák, hogy van lehetőség eljutni az önmegvalósítás vagy a küldetés vagy akár a beteljesülés szintjére is?! Mit gondolsz, jó lenne? Egészen biztos!
  2. Mindennapokban használható tudásra, illetve módszerekre. Felteszek egy egyszerű kérdést. Abban a pillanatban, amikor megszülettél tudtál kerékpározni? Nem 😊 Mi kellett ahhoz, hogy képes legyél rá, meg kellett azt tanulnod, igaz? És akkor ez alapján szerinted az embereknek miért van ennyi megoldásra váró problémáik? Nem lehet, hogy azért, mert jelenleg nincs birtokukban a megoldáshoz szükséges tudás? De bizony! Van egy jó hírem! Lenyűgözött Szedlacsik Miklós által közvetített tudás, első napoktól kezdve pozitív irányba kezdett változni életem. Itt a Nyílt Akadémiánál mindenki könnyedén elsajátíthatja élete összes területére vonatkozó képességeket és végre boldogan élheti életét, elfelejtheti nyomasztó gondjait. Jó hangzik, ugye?
  3. Megélhetést és szabad életet biztosító üzleti foglalkozásra. Nos, megfigyelésim szerint ez a legtöbb embert foglalkoztató kérdés jelenleg. Ugye egyetértesz velem abban, hogy olyan foglalkozásra, jövedelemszerző tevékenységre van szükségünk, amit szeretünk, megmarad a szabadságunk és jól tudjuk végezni azt. Sok embertől hallom, hogy „nekem nem számít a pénz”! Elfogadom és megkérdezem ilyenkor, hogy itt a bolygón – mivel az is anyagból van -, hogyan képes ma előteremteni minden szükséges dolgot, pl. eltartani családját?
    Először hihetetlennek hangzott számomra, amikor megismerkedtem a PPH-val, hogy itt a tudáson kívül az előzőleg említett módon komoly jövedelmet is elérhet az ember. Pedig így van. Fantasztikus módon működik a tisztességes csere, adok-kapok vagy spirituális megközelítésében: ha én segítek, az univerzumból én is kapok megfelelő időben és módon segítséget. Őszintén, mi a jobb neked, a SZŰKség vagy a BŐség? Egyértelmű, nem?

 

Jelenlegi tudomásom szerint a a PPH az egyetlen szervezet a bolygón, ahol a szellemi fejlődés, a mindennapokban használható tudás és módszerek, továbbá a megélhetéshez szükséges szabad életet biztosító üzleti foglakozás egy helyen található meg.

Mondd meg, mit veszítesz azzal, ha Te is kipróbálod? Csak nyerhetsz vele.

Ha kíváncsi vagy további részletekre, akkor iratkozz fel hírlevelemre most ITT , és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük