Megteltek a Szállodák a Hosszú Hétvégére. Erre fordított energia kis része is egekbe emelhetné az emberek fejlődési szintjét

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Nagyon durva, megfigyelésem pár éve, hogy sok ember sír-rí, hogy neki saját fejlődésére szentelni nincs sem pénze, se ideje, különben is neki az egész élete úgy jó, ahogy van, rendben van körülötte minden. Aztán két kérdés után hamar kiderül ennek teljes ellentéte; gyorsan rájön legtöbbször ő maga, hogy mondjuk anyagi gondjai vannak vagy nem igazán tud gyerekével, párjával szót érteni és még sorolhatnám. Kérdezem én, akkor miért van az, hogy csupán önmaga szórakoztatására, „pihenésére” ideje és pénze is van (még jól jár az, aki nem hitelből fedezi)? Hogy van ez? Egyáltalán tisztában vannak e, mit kell ilyenkor kipihenni?

Érdekes, elmesélek egy ezzel kapcsolatos emlékem. Amikor még én is alkalmazottként dolgoztam, többször előfordult velem, hogy nyaralásból hazatérve fáradtabb voltam, mint indulás előtt. Hogy is van ez, elgondolkodtató? Szükség volt egy-két napra kipihenni a nyaralást … elég morbid 😊

A nyílt Akadémia képzéseiből, Szedlacsik Miklóstól tudtam meg erre is a választ. Az előbb említett dolog nagyon hasonló az iskolás korunkból jól ismert őszi-téli-tavaszi-nyári szünetekre, szoros hasonlóság van közöttük. Mi ez? Elég kemény lesz, érdemes leülnöd, ha állva olvasol most 😊 Képzeld el, az ember csak akkor érzi jól magát, amikor tartósan jó hangulatban van – ez megmutatható egy kidolgozott hangulati skálán is – és ebben az állapotban képes a legtöbbet kihozni magából és például csak ekkor élhet egészségesen is! VISZONT, a hagyományos iskolarendszer és az alkalmazotti munkarend elég keményen bombázza és lenyomja ezt a hangulati szintünket; NA, ezt kell az iskolai szünetekkel és a média által agyonreklámozott akciós üdülési ajánlatokkal ellensúlyozni, lehetséges szintre visszaemelni!! Hiszed vagy nem, ez így van!

Egyszerű példa a saját gyerekeink esete. Soha nem kellett folyamatosan iskolapadban ülniük és nekik teljesen mindegy, hogy milyen nap van, hétvége vagy hétköznap, nyár van vagy ősz, ők egyformán jó hangulatban vannak minden nap! Milyen jó lenne ezt megélni, nem?

Jó hír, hogy mindez elérhető, nem kell más hozzá, mint elsajátított tudás és megtanult képesség. Sokan azt mondják, hogy: „nekem nincs megfelelő képességem” vagy „én már öreg vagyok ehhez”. Kapaszkodj meg, ha te elhatároztad, hogy fejlődni akarsz, akkor megkapod a megfelelő mennyiségű energiát ahhoz, hogy elérd és MEG TUDD tanulni! Csak rajtad áll! A tudásanyag pedig teljes egészében elérhető a PPH-nál.

Mond csak, te nem unod még a folyamatos csúsztatásokkal eltorzított tényeket, az állandó munkahelyi elnyomást, nincs még eleged az iskolából hazatérő gyereked szomorú ábrázatából??

Ha igen, nem kell mást tenned, mint először feliratkozni hírlevelemre ITT , vagy ha kimondtad már: „ELÉG VOLT!”, akkor szerezd meg azonnal a tudást, gyere közénk tanulónak és élj te is teljes és boldog életet úgy, ahogy ezt már sokan megtapasztalhatták, akik itt tanulnak!

Ehhez két egyszerű lépést kell megtenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (ahonnan bármikor leiratkozhatsz);
  2. Majd a regisztráció után maradj a weboldalon belépve és ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj befizetésével (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük