Mi az a 3 Dolog, Ami Romba Dönti Életedet, Ha Nem Figyelsz rá Éberen

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Van egy mondás, amit rengetegszer hallottam nagyszüleimtől, amikor valami olyat csináltam, amit nem kellett volna: „NE CSINÁLD, MERT ÚGY MARADSZ!” Persze ezt arra értették, hogy ne csináljam azt a nem túl helyes dolgot sokszor, mert hozzászokok. Egyszerű példa: ne grimaszoljak, mert úgy marad az arcom stb. Ugyanez érvényes hangulatunkra is, legyen szó rossz vagy – amit ugye mindenki szeretne magának – a JÓ hangulatról. Tehát mindenképpen érdemes figyelmet szentelni rá! Mi a különbség egyáltalán a pillanatnyi és tartós jó állapot között? Hát annyi, hogy a pillanatnyi tarthat pl. csupán pár másodpercig, míg a tartós az egy olyan állapot, amibe pillanatnyi emelkedés és csökkenés is belefér, és a hangulat mindig visszaáll a tartós szintre.

Saját példám ihlette ezt a mai témát. Ma, korán reggel – szokásomhoz híven – elkezdtem olvasgatni interneten pozitív tartalmú oldalakat és arra lettem figyelmes, hogy egyre csak emelkedett hangulatom, egyre jobban éreztem magamat és elkezdtem örülni jó pár apró dolognak, ami körülvett engemet a házban vagy eszembe jutott több sikeres elmúlt napi történet is. Hozzáteszem, hogy én már több, mint tíz éve nem hallgatom a reggeli híreket a rádióban, nem járatom a helyi napi sajtót és így sokkal, de sokkal jobban érzem magamat alapból is. Akiknek ezt elmesélem, szokták kérdezgetni, jó-jó, de akkor hogyan tudom meg a rám vonatkozó, nélkülözhetetlen infókat? A válasz mindig az, hogy valamilyen úton-módon mindig időben eljut hozzám a nekem lényeges információ. Interneten, hírlevél formájában vagy egyszerűen egy ismerős kezd róla beszélni, olyan ez, mintha valaki, egy égi segítő hozzám irányítaná a számomra lényegi aktualitásokat.

A következő részben kicsit felsorolás jelleggel szeretném részletezni a címben említett és általam vagy ismeretségi körömben valaki által megtapasztalt hangulatemelő módszereket. Alapvetőnek tartom beszélni erről, mert nemrég rájöttem, hogy szinte minden élethelyzetünkre kihatással vannak ezek a dolgok. Ha visszaemlékszel életedben volt már olyan helyzet, hogy jól alakult egy napod, ha jó hangulatban voltál? Egyszerűen minden sikerült, még a nehéznek tűnő dolgokat is könnyedén megoldottad? Ja, és ennek az ellenkezőjét is megtapasztaltad már egy rossz hangulatú napon? Még az egyszerűnek képzelt feladatok is megizzasztottak vagy egyáltalán nem sikerültek.

Nos, ezért tartom jelentős dolognak beszélni róla, pláne látva azt, hogy a világ egyre erőteljesebben megy abba az irányba, hogy valami oknál fogva tartósan rossz állapotba tartsa az embereket. Lehet, hogy ez nem is a véletlen műve csupán??

Három szempont szerint különböztetem és vizsgálom a hangulatjavító lehetőségeinket: energetika, hatás időtartama és költség.

 1. Kezdjük először a negatívokkal.
 2. Különböző kábító- és tudatmódosító szerek

Tisztában vagyunk egészségre gyakorolt hatásával és azzal is, hogy törvényileg tiltott, tehát nem is érdemes róla több szót ejteni.

 • Alkoholok, különböző pszichikai hatású tabletták.

Ezt a kettőt egy csoportba sorolom, mert mindkettő törvényileg engedélyezett. Jellemzőjük: Egészségre kifejtett hatásuk többnyire negatív, elég költséges és a hangulatot csak pillanatnyilag emeli, és ráadásul függőséget okozhat.

 1. Pozitív energiájú lehetőségek.
 2. Természetjárás. Fantasztikus és lélekemelő lehetőség, legtöbbször nagyon pénzbe sem kerül csak egy baj van vele, mégpedig az, hogy nagyon időjárásfüggő.
 3. Zene, mégpedig a meghatározott frekvenciatartomány felettire gondolok most (nem a metál zene). Csodálatos, mindennapunkat kiegészítő „eszközünk”. Ezzel is egy probléma van, mégpedig a gyakoriság lehetősége. Tehát nem hallgathatunk egész nap lélekemelő zenéket … sajnos.
 4. Most érkeztünk el a legkiemelkedőbb lehetőségünkhöz, ami az én véleményem szerint a TUDATOSSÁG elérése, a folyamatos megállás nélküli fejlődés, a Boldog élethez szükséges képességek elsajátítása.

Erről hiába is próbálnék, nem tudnék 2 sorban jellemzést írni, annyira összetett történet. Először is mi az, aminek hiánya okozza mindannyiunk gondjait, a tudás hiánya, nem? Amikor járni tanultunk, már akkor is kellett a tudás ahhoz, hogy megálljunk két lábunkon, igaz? Felnőtté válva mondjon nekem valaki olyan dolgot életünkben, amit képesek vagyunk megtenni tudás nélkül? Tehát megegyezhetünk abban, hogy mindenhez kell!

És ha eszedbe jut egy helyzet, amit sikerrel megoldottál, mert MEG TUDTAD OLDANI, milyen érzés volt? Csodás, nem? Ráadásul ez az érzés mindannyiszor fantasztikus hatással van rád, emeli a hangulatodat, amikor csak eszedbe jut a siker.  Hát akkor mi a legjobb és leghatásosabb hangulatjavító módszer? Természetesen a TUDÁS megszerzése minden olyan területre vonatkozólag, ahol még van javítanivalód, nem?

Rossz hír, hogy erre felébreszteni az embereket még nem találtak ki tablettát, amit egyszerűen csak bekaphatnának a reggeli kávéjuk/teájuk mellé!!

Nos, de félretéve a viccet van egy CSODÁS HÍREM, hogy találtam egy olyan embert, Szedlacsik Miklóst, aki alkotott egy olyan szervezetet, ami arra alakult, hogy ezt a hiánypótló tudást átadja embereknek … persze azoknak, akik kérik!

De van itt még valami! Szerinted mennyi ember érdeklődik a tudás megszerzésére? Lassan két hónapja írom blogjaimat, világgá kiáltom ezt a világszenzációt és szerinted szétnyomják a laptopom meghajtóját a jelentkezők?? Fenét! Úgy tűnik még nekem kellene könyörögni embereknek, hogy: gyertek, itt van egy olyan ember, aki szinte ingyen odaadja neked a szükséges infót, hogy te is végre boldogan éld életedet és ne kelljen rabszolgaként a multiknál szolgálni, és még a szükséges pénzt is előteremtheted itt!!! Nem fogok könyörögni, aki jön velem, azt biztosíthatom, hogy jól jár és kiléphet a „mókuskerékből”.

Az alábbi kérdések vízválasztóak lehetnek. Mit szeretnél a hátralévő életedben?

 1. Elérni a vágyaidat vagy elveszíteni?
 2. Nyertesek közé akarsz tartozni vagy a vesztesek közé?
 3. A családoddal tölteni az idődet vagy a főnököddel?
 4. Készpénzre megvásárolni bármit, amire vágysz vagy adósságcsapdába kerülni?
 5. A gyerekedre költeni a pénzedet vagy gyógyszerre?
 6. Elégedett nyugdíjasként élni vagy az ingyen konyhán sorban állni?
 7. Az unokáddal önfeledten játszani vagy az orvosi rendelőben várakozni?

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

Azonnali és bizonyítottan működő módszerekért – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt minden ember és életjobbítással kapcsolatos kérdésre választ kapsz.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák megelőzésének, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot, a PPH által a Nyílt Akadémiánál lehet megkapni.
A PPH a Nyílt Akadémiával közösen az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.
A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja Jelenleg MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzési díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.


Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen a PPH és a Nyílt Akadémia weboldalához (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából.
Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Teljes videót ITT LÁTHATOD.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu


Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük