Mi az a 4 dolog, Amiből Egyértelműen Kiderül, ha Életed Nem a Helyes Úton Tart

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok!

„A boldogság, azaz a szeretet, az egészség, az elismerés, a szabadság és a pénz tartós együttléte, az élet célja. Ha nincs hozzá tudásod, nem éred el.” – Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista.

Ez a téma kiemelkedően meghatározó, mivel életünk minősége, mindennapjaink fő összetevője. Plusz még érdekes, mivel egy dologtól függ másik négy dolog jelenléte életünkben. Na, most egyáltalán nem csodálkoznék, ha magadban már felmerülne a kérdés, hogy miről is akarok én beszélni?

Elárulom, nem titkolózok. Az egy, ami létfontosságú életünkben, és úgy tapasztaltam ismerőseim és barátaim körében, hogy igen kis százalékban tudják csak emberek, az a KÜLDETÉS fogalma. Megmondom őszintén, én is akkoriban a Csillagok Háborúja című filmben találkoztam vele először 😊 Pedig most már tudom fontosságát és hatalmas kérdőjellel kérdezem, MIÉRT NEM TANÍTJÁK EZT AZ ISKOLÁKBAN?? Persze a választ is tudom, de ezt most hagyjuk.

Egyáltalán miért foglalkozok én ezzel a fogalommal, kérdéssel? Azért, mert – ha olvastad már blogomat, akkor tudod -, én feltettem életemet az Aranykor előkészítésében nyújtott segítségre és ehhez ez igenis elengedhetetlen! A másik ok (ezt is olvashattad már blogomban), hogy én csak arról írok, amit megtapasztaltam és úgy érzem, muszáj megosztani a világgal!

Szóval neked, kedves olvasóm, mit mond az, hogy KÜLDETÉS? Egyáltalán foglalkoztál e már ezzel valaha? Nos, nem kell aggódnod, ha nem, mert szerintem az emberek 1-2 százaléka van vele tisztában, pedig ha tudnák … DE most Te megismered és szerintem Te is – hozzám hasonlóan, amikor szembesültem vele – a homlokodat fogod csapkodni a meglepődéstől, amikor rájössz, mekkora összefüggések vannak „háttérben”.

Először is menjünk vissza egy kicsit a múltunkba. Emlékszem gyerekkorom azon időszakára, amikor minden gond és stressz nélkül éltem életem, akkor mennyire éreztem magam jól, szinte tökéletes volt a világ körülöttem, fényes volt minden nap. És először akkor kezdett megváltozni egy-két dolog, amikor bekerültem az iskolába. Mire gondolok? Akkor kezdődtek különböző problémák felmerülni, láttam szüleimen is a nagyobb nyomást, fáradtságot – és most nem a napi feladatokra gondolok, hanem inkább olyan energiára, ami negatív helyzeteket idéztek elő, például többször kisebb bicikli balesetek, családon belüli konfliktushelyzetek. Emlékszel te is ilyenekre, nem?

Most persze mondják sokan azt a bizonyos kedvenc fogalmat, a szocializálódást! De erre gondolok, egyáltalán én erről a fogalomról is másként gondolkodom, de ez egy másik téma lesz majd 😊

Mindjárt kivilágosodik, mire gondolok. Ez egy fantasztikus élmény volt számomra, mikor szembesültem vele és megmondom őszintén „lefagytam”, mikor belegondoltam, hogy ha ezt már tudom gyerekkoromtól fogva, akkor nem itt tartanék, az biztos (ez természetesen nem róható fel szüleimre, ők sem voltak vele tisztában, nekik sem tanították)! Gondolj csak bele, voltak-e olyan időszakaid, amikor hosszabb távon jól érezted magadat, tehát jó állapotban voltál? Akkor mennyi gond, probléma fordult elő veled vagy lehet, hogy minden simán ment, a megoldhatatlannak tűnő feladatokat is szinte egy ostorcsapásra sikerült elvégezni? Nekem igen!

És ennek ellenkezője is. Amikor olyan dolgot kellett csinálom, amihez egyáltalán nem éreztem késztetést, hogy az az én „utam”, az én feladatom lenne, akkor pedig szomorúság, egyhangúság töltött el és esetleg kisebb balesetek is történtek (leesett tányér, lekésett vonat, elszakadt ruha stb.). Mi lehet ennek az oka?

Most kapaszkodj, mert ütős lesz! Szóval, egyszerűen, ha tudjuk azt, hogy miért jöttünk ide a Földre, tehát mi a küldetésünk, és aszerint is élünk minden nap, akkor jókedvűek leszünk, energia dúsak lesznek napjaink, jól mennek dolgaink.

Azt is megtudhatjuk könnyedén, ha NEM ezt tesszük, ugyanis akkor négy területen kapunk „figyelmeztetéseket”. Mik ezek? A sorrend nem számít:

  • balesetek,
  • anyagi problémák,
  • párkapcsolati konfliktusok,
  • egészséggel kapcsolatos nehézségek.

Durva belegondolni, hogy miből mennyit kaptunk eddigi életünk során? Nekem az volt!

Ezek alapján melyik jobb? Tudni pontosan küldetésünket (leszületésünkkor vállalt feladatunk) az alapján élni, így a fenti 4 területen elkerülni nagyobb gondokat? Vagy élni eddigi mindennapjainkat és számolva a következményekkel? Szerintem az első szimpatikusabb, nem?

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó pedig  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük