Mi az a Párkapcsolati Tudás, Ami Nélkül Kevés Eséllyel Maradsz Együtt Pároddal, Még ha Őt Szereted is a Világon a Legjobban

Szia,üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok.
Tudod, hogy életedben hány területtel kell helyesen bánnod ahhoz, hogy nyugodtan élhess szeretetben, békében és boldogságban? A válasz:10. Ezt sem az általános iskolában tanultam … bár tanították volna és nem kellett volna várnom 30 évet arra, hogy kimerítő „használati útmutatót” kaphassak az életről. Egyszerű példa. Mit teszel – normál helyzetben-, amikor megveszel egy műszaki terméket a boltban? Hát természetesen elolvasod a kezelési útmutatót, nem? Akkor kérdezem én, az iskolában miért nem tanították az élethelyzetek helyes kezelését??
Például gondolj csak bele, milyen ismereteket kaptunk önmagunkkal, párunkkal, szüleinkkel, gyerekeinkkel, szüleinkkel, más emberekkel, munkánkkal, pénzzel, környezetünkkel, hatóságokkal és a szellemvilággal kapcsolatos területekről? Úristen, e tudás birtokában mennyivel másképp döntöttem volna én is, egyes szituációkban?!


Mindegy most már, rájöttem a múlttal nem érdemes foglalkozni, a lényeg a MOST és az, hogy innentől mit teszek! A pompás hír az és ezért hálás vagyok a sorsnak, mert elvezetett egy olyan tudásanyaghoz, egy olyan ember – Szedlacsik Miklós – vezette csodálatos szervezethez, ahol mindez egy helyre összegyűjtve megtalálható és az eltitkolt tudás most számodra is elérhető. Megmondom őszintén, először szkeptikus és óvatos voltam, mert ez a tanítás vészesen hasonlított egy „sz” betűvel kezdődő és „ientológia”-val végződő egyház tanításához, ezért alaposan utánajártam a kérdésnek. Mondhatom,hegynagyságú kő esett le szívemről, megnyugodtam, mert kiderült, hogy SEMMI KÖZE nincs hozzá, sőt Miklós kijelentette – ez a videó itt a blogomon, a videótárban is megtalálható -, hogy Ő NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ egyetlen egyháznak és politikai oldalnak sem támogatója!

„Olyan világot élünk, hogy hiába a párodat szeretted az életedben a legjobban, ha nem sajátítod el a párkapcsolati tudást, nem fogsz jól élni a pároddal, illetve el fogtok válni.” Szedlacsik Miklós mester-coach, boldogság-specialista

Ennyi bevezető után a címről. Szóval a párkapcsolat és ezen belül a párunkkal való helyes bánásmód az előzőleg említett 10 életterületnek a második tagja. Eddigi életem során azt tapasztaltam, hogy ez a téma foglalkoztatja az embereket leginkább, szinte már óvodás koruktól fogva és emberek erre keresik leginkább a választ és a megoldásokat! Igazam van?

Elmesélek egy történetet. Ismerek egy embert, akiről tudom, hogy már kisgyerekkorában is többé-kevésbé különbözött társaitól. Kevés barátja volt, jól meggondolta, hogy kivel ismerkedik, kivel játszik. Iskolás korában, amíg a többiek fociztak, ő zenét tanult és teljesen jól elfoglalta magát otthoni játékaival. Jól tanult és rengetegszer töprengett azon, hogy miért van ő itt a világon, mi a dolga és mihez kezd majd felnőtt korában? Párkapcsolatai is különböztek vele egykorú társaiétól, jól megfontolta – időnként túlzottan is -,kivel ismerkedik. Akiről beszélek, őt napi szinten ismerem, naponta találkozok vele 🙂 és most már azt is tudom, hogy kapcsolatai terén is abszolút mértékben másképp alakult volna az élete, ha akkor,gyerekkorában szüleinek birtokában lett volna az a tudás – nem az Ő hibájuk -,amit most itt mindenki elsajátíthat Szedlacsik Miklóstól a Nyílt Akadémián keresztül.Ízelítőül pár figyelemre méltó példa a tanításból. Tudtad, hogy normális esetben a férfi „húzza a szekeret”, a nő pedig tolja? Fordított esetben nem működik! Másik. Tudod-e mire vágyik a férfi? Válasz: bizalomra, elfogadásra, pozitív megítélésre, felnézzenek rá,helyeslésre és megerősítésre.
Mire vágyik a nő? Válasz:gondoskodásra, megértésre, tiszteletre, hűségre, elismerésre és megnyugtatásra.Mindezeket most nem fogom és nem is tudnám részletezni. Én nem szeretnélek tanítani téged és senki mást sem, nem érzem magam erre hivatottnak, erre a legmegfelelőbb ember Szedlacsik Miklós, Ő tud adni átfogó tudást, éppen ezért teszem fel az előadásaiból részleteket oldalamra. Viszont tudnod kell, hogy ezek az előadások „csak” tudatosságfejlesztő és ébresztő jellegűek; konkrét és a mindennapokban használható,formabontó megoldásokat és módszereket a képzéseken kapsz.
A fentiek a saját véleményemet tükrözik kapcsolódva a PPH és a Nyílt Akadémiahatalmas tudásanyagához. 

MOST PEDIG RAJTAD A SOR! Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT  most, vagy…
Ingyenes regisztrációért Kattints IDE, ahol többek között eléred a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan – ha nem tetszik – bármikor leiratkozol?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali módszerekhez, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.


Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük