Mi az az Egyetlen Dolog, Amit Mindenképpen Tudnod Kell a Boldog Élet Eléréséhez

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Ugye, ezt a szót, „Boldogság, Boldog” élet elég gyakran hallhatjuk különböző weboldalakon, médiában, egész tanfolyamok épülnek rá. Azt azért mindenki tudja, hogy ennek tengernyi összetevője van és azért nem egy villanykapcsolóként működik, amit egyszerűen felbillentünk és már boldogok is vagyunk 😊

DE, van itt valami, ami nélkülözhetetlen, amit mindenképpen meg kell tenned ahhoz, hogy egyáltalán elindulhass ezen az úton, egy tényezőt megkérdőjelezhetetlenül teljesítened kell! Én most valami egészen más megközelítésből szeretném megvilágítani ezt a kérdést.

Nézzük, miről is beszélek. Emlékszek, gyerekkoromban a „Boldogság” fogalmát elég gyakran hallottam, úton-útfélen lehetett találkozni vele; az emberek beleszőtték mondandójukba, nem bántak vele fukarul. Elég beleolvasni népmesékbe, versekbe, telis-tele van vele. Ellenben mi a helyzet ma? Nem túl gyakran használják emberek, mintha tabu lenne sokaknak, nem? Például már karácsonykor is gyakran hallom, hogy „Boldog Karácsony” helyett „Kellemes ünnepeket” kívánnak egymásnak. Szörnyű, nem? Szerintem ez az ünnep – legalább is nekem – nem csupán kellemes, hanem igazán Boldog! Pláne, ha visszaemlékszek gyerekkorom karácsonyaira, … angyalian szépek voltak 😊

Szóval, visszakanyarodva témánkhoz; van nekünk egy lelkünk, és mint mindennek itt a világon, lelkünknek is van fejlődési létrája, azaz lépcsőfokokon kell „felmennie”, emelkednie; úgy is nevezzük ezt, hogy lelki szintek. Lehet hallottál már róla, de ha nem, ne aggódj, ma még kevesebb ember hallott róla, mint aki igen. Nos, ennek a képzeletbeli létrának az első fokai a létfenntartás és az anyagi biztonság. És csak ezután következhetnek a többi lépések a lélek fejlődési szintjeinek létráján egészen a szellemi magasságig és onnan a boldogság eléréséig. Szigorú tény, hogy ezeket a fokokat NEM lehet átugrani, kihagyni.

Most már érted mi az egyetlen dolog, ami nélkül nincs se fejlődés és ezzel összefüggésben nincs Boldog élet sem? Ez a szükséges tényező az, hogy az anyagi biztonság meglegyen és elinduljon a szellemi úton és így a boldogság felé. Ennek tudatában, múltamra visszagondolva, lenyűgöző felismerés volt számomra ez, és sok mindenre választ is kaptam. Például erre a mondásra is: „Aki munkahelyen dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni”. Ezt régebben kételkedve fogadtam, egészen nem értettem vele egyet, ugyanis szüleimtől mindig azt hallottam, hogy: „a pénzért keményen meg kell dolgozni”. Akkor most mi is van?

A sava-borsa az egésznek az, hogy elegendő pénzt CSAK a fentiekben tárgyalt első lépcsőfokok megléte után kereshet az ember, tehát ha már lelkének fejlődése túl van a létfenntartás és az anyagi biztonság szinteken, úgymond a fókusz áthelyezhető és feljebb lépett egy következőre, ahol már az emberek életének jobbításán van a hangsúly. Megtudtam, hogy igazán megfelelő mennyiségű pénzt csak az embereknek nyújtott segítség által kapunk. És így tovább lépdelve felfelé a képzeletbeli létrán, a szellemiségen át haladunk a nagybetűs BOLDOGSÁG irányába!

Ezeket már szinte gyerekkoromtól fogva éreztem, pontosabban sejtettem, hogy valami nincs rendben a világ, felém mutatott arcával; de hála teremtőmnek most már tudom választ, helyére kerültek a puzzle darabok a fejemben! Röviden úgy írhatnám, hogy régebben éreztem, most pedig már tudom. DE, mindezt nem én találtam ki, nem magamtól jöttem rá erre, nem arra ébredtem egy szép, napsütéses reggelen, hogy hoppá, eszembe jutott, most már tudom 😊

Te is részese és birtokosa leszel ennek a fantasztikus tudásnak, ha megismered azt, az általam nagyra becsült embert, Szedlacsik Miklóst és azt a tudásmagot, amit átad a Nyílt Akadémia képzésein. Nekem és családomnak már bizonyított, rendbe tettük, kipipáltuk azt a fent említett első lépcsőfokokat. Most már azt is tudom, hogy nekem személyes küldetésem e tudás továbbításával a harmónia megteremtése azon emberek és családok számára, akik szeretnének fejlődésük útjára lépni és elérni a Boldogságot!

MOST RAJTAD A SOR! Ha te is vágysz erre, akkor ne habozz, tarts velem! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. TE DÖNTÖD EL, HOGY KÖZTÜK LESZEL-E!?

Ezért csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE most!
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata a tandíj utalásával.

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából:

A teljes videó pedig  ITT érhető el.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük