Mi az az Értékes Információ, amit Interneten Érdemes megnézni

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok. Mai jelentkezésem alkalmával arról fogok beszélni, mit és miért csinálok, nagy vonalakban miért is „jöttem ki” az internetre.

Egy kérdés. Mit találsz rögtön a neten, amikor megnyitod a böngésződet? Reklámot, hír-áradatot (nem is lenne nagy baj, ha hiteles lenne) és vedd meg ezt és azt. Elegem van már nagyon abból, hogy folyton reklám-dzsungelben érzem magam ilyenkor és nagyon erős „szűrőn” keresztül lehet csak megtalálni, amit keresek.

Már most az elején felhívom a figyelmedet arra, hogy én az tiszta kommunikáció híve vagyok, ezért többször fogsz tapasztalni írásaimban nagyon célirányos, lényegre törő és nem mindig a legfinomabb megfogalmazásokat. Van egy ismerősöm, aki kérdéseimre többször visszakérdez, hogy most „őszinte vagy udvarias választ kérsz”? Szerintem jogos a kérdés, melyikkel jutunk előbbre? Az őszinte kommunikációval, nem? Azt tapasztaltam környezetemben, hogy a megoldást kereső emberek is erre vágynak.

Ki is vagyok én valójában? Röviden: a múlt évezredben születtem 1973-ban, elsősorban férj és kétgyerekes családapa. Harmóniateremtő Specialistaként pedig életcélom, hogy megmutassam embereknek, hogyan tudnak ők is szeretetben, békében és boldogságban élni önmagukkal és környezetükkel! Küldetésem pedig részt venni az emberiség új korszakának előkészítésében és elindításában (ugye tudod melyikről beszélek?).

Kis „történelmi” visszatekintés saját életemre. Mint a legtöbben, én is alkalmazottként kezdtem az iskola (teljes technikai irány, mint gépész) befejezése után (azt mondták tanuljak, hogy legyen egy jó állásom), majd nagyon hamar megtapasztaltam, hogy ebből „csak” megélni lehet, de nem jól megélni, ami azt gondolom nagy különbség, ugye? Hát, igen. Nemrég hallottam egy jó mondást ezzel kapcsolatban: „Aki állásban dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni.” Na, ezen a két utolsó mondaton többször ma is elgondolkodom.

Aki keres, az talál alapon elég gyorsan találtam olyan mellékkereseti lehetőséget (táplálékkiegészítők), ami első ránézésre megoldást nyújthatott volna „kiszállni a mókuskerékből”, viszont valami miatt nem éreztem magaménak (megjegyzem nem a termékekkel volt baj, azok a mai napig is kitűnők és fogyasztjuk is). Ezután pénzügyi területre léptem át, de ott meg a céggel voltak problémák. Van neked ismerősöd, aki hallott már ilyeneket?

Nos, ezután következett az áttörés, ugyanis – már tudom, hogy égi segítséggel – „szembejött” egy olyan lenyűgöző lehetőség, egy olyan szellemi szolgáltatást nyújtó cég, ahol azonnali megoldások által megtaláltam saját fejlődési lehetőségemet, igazi és megoldásokat kapok élethelyzeteimre, ezek könnyen átadhatók másoknak, ezáltal szeretetben, békében, boldogságban élhetek – és ráadásul még jól fizetnek is mindezért!

Na, úgy éreztem ez az a dolog, ami miatt ki kell „jönnöm” az internetre és eljuttatni minden olyan embernek, akit ez hozzám hasonlóan érint és szeretne fejlődni, mert szerintem ez az információ, ami igazán értékes, nem? Persze szabad akarat van, mindenki eldöntheti, hogy él vele vagy sem. A kérdés az, hogy mi lenne jobb? Élni eddig megszokott szürke, rossz hangulatú életedet vagy itt felfedezhetsz egy mindenki által elsajátítható tudást és ezzel megoldásokat találsz és elérheted a boldogságot!

MOST RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz)
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük