Miért Kell Elérni, és Hogyan Kell Továbblépni a Túlélés és az Anyagi Biztonság Szintjein

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Miért nélkülözhetetlen ez? Mit gondolsz róla? Milliónyian most azt gondolják, hogy ez azért fontos, mert ekkor tudunk csak boldogan élni. Nos, ez bámulatos, mivel igazuk is van, meg nem is. Mindjárt elmondom, miért mondom ezt. DE, előbb egy elgondolkodtató tény. Tudtad, hogy bármi, ami FONTOS, az neked fontos; ami SÜRGŐS, az pedig másnak fontos?

Szóval. Emberek egy része (sajnos egyelőre a nagyobb hányada) úgy gondolja, hogy az a dolga a világban, hogy amikor végez az iskolával, elhelyezkedik valahol, keres magának munkát, keres tengernyi pénzt, lesz párkapcsolata, születnek gyerekei és él, amíg meg nem hal. Ugye ismerős?

Na, ebbe majdnem én is belefutottam, de hála Istennek jött egy ember és kinyitotta a szememet – még időben! Ugyanis a fenti folyamat kimondottan az alkalmazotti létről szól, nem másról. Ott, meg ugye tudjuk, hogy számos dolog korlátozottan áll rendelkezésünkre (fizetés, szabadnapok stb.). Viszont létezik a vállalkozás, mint tevékenységi forma, azon belül én két nagy csoportba sorolom: kényszer és szabad vállalkozó. A kényszervállalkozó az én véleményem szerint csak egy tényezőben tér el az alkalmazottól, mégpedig abban, hogy ő maga tervezi a munkaidejét (ezen kívül ugyanolyan keserves és nehéz).

Visszakanyarodva az első bekezdéshez, akkor meg miért van igaza annak, aki a pénzhez köti a boldogságot? Csupán azért, mert a tegnapi blogbejegyzésemben is említett lelki szintjeink első fokai a létfenntartás és az anyagi biztonság, és majd csak ezután következhet (nincs átugrási lehetőség) a további fejlődés és tart egészen a boldogság eléréséig. Tehát magyarán szólva először muszáj elérni azt, hogy a pénz ne legyen gond, annak érdekében, hogy a gondolkodásunk fókusza „lejöjjön” a mindennapi pénz előteremtésének nyomása alól. Na, most aztán lehet azt gondolod vagy legyintesz egyet, hogy könnyű ezt mondani, de hát a rezsi meg a háztartás, a gyerek iskoláztatásáról meg ne is beszéljünk!

Erre csak azt tudom mondani vagy inkább kérdezni, hogy meddig jelent problémát, nehézséget bármi is itt a világban? Természetesen addig, amíg azt meg nem tanuljuk, meg nem szerezzük a hozzá szükséges képességet, nem? Gyerekkoromban is például ilyen volt a biciklizés, úszás is, igaz? Amikor már megtanultuk, onnantól nem jelentett problémát!

Másrészről pedig nem tudom tapasztaltad-e már, hogy milyen területekről kaptál problémákat eddigi életedben? Felsorolom a lehetőségeket, hátha felismersz párat: anyagi, egészség, párkapcsolat és baleset. Eddig bárkit megkérdeztem, mindenki ezek közül mondott példákat.

Tehát én most már tudom, hogy kell egy olyan cél, ami hozzásegít ahhoz, hogy minden nap tegyek érte (reggel 5-kor felkeljek hozzá) és kell egy olyan vállalkozás, amit megtanulva elegendő pénzt tudok teremteni, és ezután a fókuszt át tudom helyezni szellemi a fejlődésre, ez pedig eredményezi a boldogság elérését. Na, ez a mondat jó hosszúra sikerült 🙂

A fenti folyamatot megtapasztaltam, tudok egy formabontó megoldást ennek eléréséhez – jelenleg még én is „útközben” vagyok -, konkrét módszereket kaptam attól, az elején említett fantasztikus tudású embertől, Szedlacsik Miklóstól. Mindez számodra is elérhető könnyen – persze, ha te is szeretnéd. DE van itt még valami más is! Mégpedig az, hogy csak akkor fogod meglépni a változtatást, ha képletesen rácsapsz az asztalra és felkiáltod az égbe, hogy ELÉG VOLT eddigi, hibás tudás alapon működő életformámból és KÉREM a fejlődésemhez szükséges információt! Na, csak ekkor tudok én segíteni, viszont ekkor minden elérhető lesz, amire eddig vágytál és leteheted a távcsövet, mert anélkül is láthatóvá, megfoghatóvá válik számodra.

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

Azonnali és bizonyítottan működő módszerekért – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt minden ember és életjobbítással kapcsolatos kérdésre választ kapsz.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák megelőzésének, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot, a PPH által a Nyílt Akadémiánál lehet megkapni.
A PPH a Nyílt Akadémiával közösen az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.
A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja JANUÁRBAN MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzési díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.

A képhez tartozó alt jellemző üres; képzés_kezekkel_3.jpg a fájlnév

Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen a PPH és a Nyílt Akadémia weboldalához (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; regisztráció_kezekkel.jpg a fájlnév

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából.
Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Teljes videót ITT LÁTHATOD.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.huAz email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük