Milyen egy Tökéletes, Online is Végezhető Üzlet – első rész

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
A mai téma egy őrülten fontos és izgalmas kérdés, mert valójában mit is keresnek az emberek leggyakrabban az interneten? Hát, valamilyen megoldást anyagi helyzetük javítására, nem? Igazából közvetetten még azoknak is erre van szükségük, akik egészségük javítására vagy spirituális/szellemi fejlődésükre keresik a választ, mert az étrend-kiegészítőket és a tanfolyamokat sem adják ingyen! Plusz, valljuk be és ezt tapasztalatból mondom, hogy amit „ingyen” adnak, az meg nem ér sokat. Rájöttem arra, hogy ingyen tanács senkinek sem kell wink

A pénzkeresettel kapcsolatban megtanultam valamit, mégpedig azt, hogy sohasem a pénz legyen a cél, hanem valami ennél sokkal magasztosabb. Ez pedig egymás megsegítése, megoldást adni embereknek! És ha Én segítek, akkor az univerzum is megsegít engem olyan területen, amire és amikor nekem éppen szükségem van. Ez lehet tárgyi vagy lehet pénz is. Tehát így nézve rájöttem, hogy mi is a dolgom; ez nem más, mint nagyon sok embernek adni olyan segítséget, amire nekik szükségük van és olyat, ami megoldás valamilyen problémájukra és ekkor minél több embernek segítek, nekem is annál több bevételem lesz. Ilyen egyszerű a képlet!

Ekkor jött a kérdés, hogy jó-jó, de mindezt hogyan?? Először is keresni kellett olyan „eszközt”, amivel mindez megvalósítható, nem kell erőltetni (nem az Én műfajom), az embereknek szükségük van rá, ja és nagy tömegekhez lehetséges eljuttatni.

Alkalmazottként kezdtem Én is dolgozni a legtöbb emberhez hasonlóan, nos hamar rájöttem, hogy így nem megy. Ez a fajta tevékenység kizárólag a „túléléshez” elegendő és elgondolkodtam, hogy valójában kinek segítek és kinek tudok megoldást adni? Na, ez érdekes kérdés, elgondolkodtál már rajta?
Kerestem, kutattam tovább hol máshol, mint az interneten. Hamar rátaláltam – vagy inkább vezettek valahol fent – olyan információra, ami nem kicsit változtatta meg nézőpontomat és lerombolta addigi felfogásomat a munka fogalmával kapcsolatban.

Ugyanis, durván nem mindegy, hogy egyedül dolgozom vagy csapatban és az sem mindegy, hogy csak a saját munkám után vagy a munkatársaim tevékenységéből is kapok jövedelmet. Ekkor jött szembe először az MLM vagyis multi level marketing fogalma. Na, itt aztán jött hideg-meleg egyszerre; volt, aki gyűlölte és volt, aki imádta. Valakinek szitokszóként szerepelt a fejében és volt, aki aranyba foglalta a fogalmat; ezen elgondolkodtam, hogy mi lehet a valódi ok? Van egy mondás: „aki keres, az talál”, így hamar megtaláltam a választ kérdésemre. Ugyanis 2 féle ember gyűlöli, az egyik saját tevékenységét féltve szándékosan feketíti az mlm-et, a másik ember pedig – csupán infóhiány miatt – súlyosan megégette már magát anyagilag, mert nem volt a kezében a „hogyan kell csinálni”, vagyis angolul a „know how”.

Aki aranyba foglalja az mlm szót, az már tudja, hogy jelenleg nincs más – e világon –  tisztességesebb üzleti forma és csak ebben a formában lehet embereknek a legtöbb segítséget adni és a legtöbb pénzhez juttatni őket és ezáltal nekünk is a legtöbb bevételhez jutni.

Nem tudom, hogy Te melyikbe tartozol, de azt tudom, hogy ha olvasod még ezt a sort, akkor még nem zártad be blogomat és van esélyed J megtalálni kérdéseidre a választ és a megoldást is.
Azt is tapasztaltam, hogy aki még alkalmazottként dolgozik és még nem keres más megoldást, az még nem mondta ki azt, hogy ELÉG a szenvedésből és azt sem, hogy UNOM MÁR a rabszolgaságot!!
Te hogy vagy ezzel, kimondtad már valamelyiket? Csak ekkor fogsz elindulni és ekkor lesz elég hajtóerőd kilépni a mókuskerékből! Tudom, hogy nem könnyű megtenni az első lépést, mert rögtön jönnek a „jóakarók”(rokonok, barátok) és megpróbálnak lebeszélni róla és visszarántani a sorba, a megszokott mederbe; de elárulom ez a szakadékba és a teljes elnyomáshoz vezet. Kérdés, Te melyikbe akarsz tartozni?

Én sem tégedet sem mást nem fogok rábeszélni semmire sem, mindenki maradhat a megszokott életednél; de én már rég kimondtam, hogy ELÉG és tudom, hogy kijutok a fényre és ott is maradok! Ezt nevezhetjük már Aranykornak. Ezért nagyon sokat meg fogok tenni, biztosítani magam és családom szebb és boldogabb jövőjét és természetesen segítek Neked is, … ha kéred 😊

Eszembe jutott egy jópofa történet, valaki mesélte, hogy mi az elvi különbség a kétféle munka között.
Volt egyszer egy ember, aki minden nap elment vadászni az erdőbe, hogy legyen élelme a családjának. Mivel sikeres volt és mindig volt zsákmánya, ezért a szomszédok férfi tagjai megkérték, hogy árulja el, hogyan csinálja. Ő nagyon ügyesen kitalálta, hogy megtanítja a többi vadászt is és cserébe annyit kért, hogy majd a zsákmányból mindig dobjanak be neki egy combot. Nos, szerintem ez elég jól mutatja a lényeget, nem?

A fentiekből jól kitűnik, hogy Én mit miért teszek! A lényeg, hogy most egy olyan fantasztikus üzletben vagyok, aminek a megalkotója Szedlacsik Miklós és a neve PPH; amivel – eddigi tudásom szerint – a legtöbb segítséget és a leginkább használható tudást és megoldást tudom nyújtani az embereknek és ezért az eddigi üzletekkel ellentétben a legtöbb ellenszolgáltatás jár.

A következő blogbejegyzésben teljes képet adok arról, hogy milyen egy tökéletes online üzlet, összehasonlítva offline módszerekkel. Tarts velem holnap is!

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre most ITT , vagy…
Óvatosaknak, ingyenes regisztrációért  Kattints IDE, ahol többek között elérheted a tudatosságfejlesztő videók teljes választékát is. Figyelj! Őszintén, mit veszítesz egy ingyenes regisztrációból, ahonnan bármikor leiratkozhatsz?
Tudatosaknak pedig hozzáférés azonnali megoldásokhoz, csatlakozás tanulóként a Nyílt Akadémia egyedülálló tudásanyagához, regisztráció után ITT , ha eleged van már a rengeteg hibás tudás miatti szenvedésből.

Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük