Mire Keresnek Azonnali Megoldást az Emberek Interneten?

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Ma egy érdekes és egyben egyszerűnek tűnő – mégis elgondolkodtató – kérdés merült fel bennem, mégpedig vajon igazából mit keresnek az emberek az interneten?

Elég az utcán sétálni, tömegközlekedésben részt venni vagy körülnézni a piros lámpánál állva – szinte csak pár embert kivéve kortól függetlenül az „okos” telefonjukat nyomkodják az emberek. Elgondolkodtam, hogy a legtöbben mit is nézhetnek vajon, e-könyvet olvasnak vagy játszanak vagy chat-elnek, esetleg e-maileket olvasnak vagy lehet, hogy valamilyen problémájukra keresik a választ?

 

Mit gondolsz? Szerintem a legtöbben válaszokat, megoldásokat keresnek a saját életükkel kapcsolatos gondjukra, kérdéseikre, sokan pedig saját fejlődésükre keresnek hiteles lehetőséget, nem? Gondolom szeretnék magukat jobban érezni egy-egy problémát megoldva.

Hadd mondjak el egy vicces történetet. Egy megbeszélésen vettem részt a munkahelyemen és valakinek el kellett szaladni valami alkatrészért, amit meg kellett várni a tárgyalás folytatásához. Mit gondolsz mi történt 1 perc várakozás után? Szépen lassan mindenki elkezdte „nyomkodni” a telefonját. Ezt én mosolyogva észrevettem és felhívtam rá a figyelmüket, amiből jó kis egymásra mutogató, vicces helyzet alakult ki.

Sokan szidják az internetet, elhatárolják magukat, viszont ha jobban megnézzük, ma mégis csak ott találhatjuk a legtöbb információt szinte minden kérdésünkre – persze bizonyos szűrőn keresztül érdemes, ami sokszor nem is annyira egyszerű feladat. Az elején én is húú, de hányszor és hányszor „megégettem” magamat, mert hiányzott az a bizonyos szemüveg, ami kiszűrte volna a félrevezetéseket – szó szerint megfizettem a tanulópénzt, de nem sajnálom, megérte. Például több évig kerestem igazi és hiteles spirituális és szellemi vezetőt, aki segítene megtalálni kérdéseimre a válaszokat, rávezetne egyszerűen saját magam által megtalálni utamat – valljuk be ebben az információzuhatagban, amiben élünk nap mint nap, nem is olyan egyszerű. A legtöbben, akikre rátaláltam, szépen elmondták mit csinálok rosszul, mit kellene javítani, másképp gondolkodni, csaaak a megoldásokat és a „hoogyanokat” felejtették ki.

Hála Istennek felfedeztem egy teljes körű tudással rendelkező igazi vezetőt, aki megalkotott egy szervezetet minden politikától és egyháztól mentesen. Ami a legfontosabb volt még számomra, hogy végre konkrét megoldásokkal együtt, eredményesen és hatékonyan adja át tudását úgy, hogy segítségével lépésről lépésre, mindenki könnyedén képes megoldani élethelyzeteit – persze aki él a lehetőséggel. A nevezett cég a PPH (Problem Prevention Holding), a Nyílt Akadémia pedig az a szervezet amely Szedlacsik Miklós – alapító – előadásai által átadja ezt a fantasztikus tudást!

Nekem egyik fő célom a legtöbb embernek átadni ezt a már megtapasztalt csodálatos tudást, mert adni nagyon jó és tudom, hogy vetés nélkül nincs aratás (erről majd később)!

Ha kíváncsi vagy további részletekre, akkor iratkozz fel hírlevelemre most ITT .
Persze ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük