Mit Kell Tenned a Kórházak Elkerüléséhez, Hogyan Mondhatsz Búcsút Végleg Betegségeidnek

Szia, üdvözöllek!

Mai, következő levelem Szedlacsik Miklós tudatosságfejlesztő, ingyenesen elérhető felvételeiből, a betegségek megelőzéséről szól.

Vélhetően találkoztál már olyan emberekkel, akiknek valamilyen egészségügyi problémájuk volt? Gondolkodtál már azon, amit egyre több helyen lehet már hallani, hogy az orvostudomány miért csak a tünetet kezeli, és miért nem szünteti meg az okait a betegségeknek? Mi lenne, ha ismernéd azokat a titkokat, amik az egyéneknél a betegségek kialakulását megakadályoznák? Szerinted fontos lenne, hogy ténylegesen le tudjuk a már kialakult betegségeket véglegesen győzni? Mi lehet a betegség legyőzésének titkai? Ismerd meg ezeket a titkokat és mindig egészségesen fogsz élni!

Sok embertől hallhatjuk, hogy – „hol leszek én már akkor”, vagy – „nem is szeretnék addig élni”! Mondják azok, akik a környezetükben lévő idős emberek betegeskedései láttán, el sem tudják képzelni, hogy idős korban is lehet egészségesen élni és ennek az időszaknak is vannak szépségei!

Miért ne élhetnénk hosszú életet, egészségesen? Tudjuk, hogy mi az egészséges élet feltételei? Az iskolákban ezt nem tanítják, a média pedig az ellenkezőjét sugallja!

Bizonyára hallottál már róla, hogy a tudomány mai állása szerint, a betegségek több mint 85 %-a pszichoszomatikus eredetű, azaz a lélek megbetegíti a testet. Ezzel kapcsolatos képzésünkön megismered, hogy bizonyos betegségeknek mik a lelki okai és hogyan előzhetőek meg, illetve, hogyan kezelhetők a lelki tényezők.

A 15 % nem lelki eredetű betegségeket, a következő dolgok okozzák:

Az egészségünket a lelki okokon kívül, alapvetően öt külső körülmény rombolja. A stressz, a vegyszerek szervezetbe jutása, a háttérsugárzás (elsősorban az elektroszmog), a tápanyaghiányos táplálkozás és a szándékos önpusztítás. Hogyan védekezzünk ezek ellen? Miként lassítsuk a szervezetünk elhasználódását? Tanuljuk meg az egészséges életet! Megéri!

Ez a képzésünk is teljesen egyedülálló. Ezt a tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!

Ki tartja az alább látható előadást és képzést?

Az Előadó, Szedlacsik Miklós az egyik Legnagyobb Szaktekintély ezen a területen, médiumi képességekkel megáldott ember, több mint százezer embernek segített már közvetetten, és több tízezernek személyesen, életét jobbá tenni. 1993 óta eddig 4 saját, magyar céget tett piacvezetővé különböző területeken. 25 éves tapasztalata van az emberekkel való bánásmód területén. 21 éves tapasztalattal bír a csapatban együttműködés területén. 19 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén. A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Tudásával, képességeivel, tapasztalataival, előadásaival, képzéseivel, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik képesekké válnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.

Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a videó részleteket:

MIT TEGYÉL, HOGY NE LEGYÉL BETEG?

A LELKEDDEL VALÓ HELYES BÁNÁSMÓD

Ha tetszett, és kéred, tudok adni Neked egyszeri alkalommal ingyenes hozzáférést, betekintést egy fizetős képzéshez. Ehhez küldj egy email-t Nekem.

A rendelkezésre álló 24 témakör egyikéről sem érdemes kimaradni, mert a tanfolyamaink csak három év után ismétlődnek.
Ne hagyd ki a PPH nyújtotta coaching képesség-fejlesztéseket, mert a boldogulásod és az anyagi helyzeted fellendülése a coach tanfolyamainktól függ! Ilyen alapos képességfejlesztéseket máshol nem tudsz megkapni!

VEGYÉL RÉSZT A HAVI KÉPZÉSÜNKÖN A BOLDOG ÉLETED ELÉRÉSÉÉRT!

A boldog élet elérését, a coaching programunk által nyújtott képesség-fejlesztéseken szerzett tudással és képességekkel valósítod meg.

Az élet és ember jobbító képzéseinket igénybe veheted személyesen a helyszínen, vagy távoktatásban élőben az interneten keresztül és felvételről a weboldalunkon.

A NYÍLT AKADÉMIA EGYEDÜLÁLLÓ, 50% ÁRKEDVEZMÉNY AKCIÓJA!

  • Most óriási kedvezményt adunk számodra, a 3 éves (1080 órás) ember és életjobbító coach képző tanfolyamunkra. Egy havi képzésünk 30 óra.
  • A meghatározott időn belüli kedvezményes tandíjbefizetés első havi összege 19700 Ft, a 2. hónaptól 35 havi árgaranciával 9800 Ft.
  • A meghatározott időn túli (regisztrációtól számított 1 hónap) kedvezményes tandíjbefizetés első havi összege 40000 Ft, a 2. hónaptól 35 havi árgaranciával 20000 Ft.
  • Az egy havi (30 órás) ember és életjobbító képzésünk tényleges piaci értéke és eredeti ára 150000 Ft.

A következőképpen rendezheted az élet és ember jobbító képesség-fejlesztésedre, illetve a weboldal használatodra befizetéseidet, ennek részleteiért KATTINTS IDE .

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő
Telefon: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük