Mit Szeretnék Átadni, Miért és Hogyan

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok. Jött egy olyan gondolat tegnap, hogy kicsit írjak neked arról, hogy mit képviselek, mi az a dolog, amit szeretnék megismertetni veled, ezt miért teszem és, hogy ehhez milyen információs csatornát tudok használni? Ha te is szenvedsz a rengeteg hibás tudás okozta „pofonoktól”, akkor ez az üzenet most neked szól.

Egy mondatban elintézhetném az egészet azzal, hogy eljuttatni embereknek azt a tudást, aminek segítségével elsajátíthatják azokat a képességeket, amivel azután szeretetben, békességben és boldogságban élhetnek. Ez nagyon jól hangzik, ez az én életcélom, ugyanis ez kell ahhoz, hogy emberek bejuthassanak az Aranykorba; de szeretném kifejteni bővebben.

Ismerőseim, környezetemben élők sokszor mondják rám, hogy egyes helyzetekben milyen nyugodt tudok maradni és, hogy engem nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet kihozni a sodromból. Ez így van, de nem volt ez mindig így. Gyerekkoromban és azután is sokáig nagyon sokszor vívódtam belül történéseken, sokat töprengtem dolgokon és többször napokig-hetekig gondolkodtam, hogy emberek miért teszik ezt és ezt? Nem értettem, miért cselekednek nekik egyértelműen egészségükre ártalmas módon, egyáltalán tisztában vannak e vele, mit tesznek magukkal vagy embertársaikkal? Ráadásul még nem egyszer fordult elő, hogy engem ért negatív hatás azért, mert segíteni próbáltam valamilyen módon!? Sokszor nagyon szarul éreztem magamat ezért!

Szóval telis tele voltam kérdésekkel, sokszor megfordult bennem a gondolat, hogy lehet, velem van baj, én gondolom rosszul és a többség szerint kellene élnem? Szó szerint azon gondolkodtam, hogy vajon ki van a majomketrecen belül és kívül? Te is szoktál gondolkodni hasonlókon?

Szerintem nagyon sok ember küzd az életében hasonló helyzetekkel, nagyon sok embert látok vívódni, harcolni saját lelkével és sajnos többeket látok, akik csak azért hasonulnak meg önmagukkal, hogy így illeszkedjenek bele a tömegbe és így tudjanak nyugodtan élni. Viszont aki nincs megfelelő tudás birtokában, az nem fogja érteni, hogy ilyen életvitellel és gondolkodással miért kap folyamatosan „útbaigazító” problémákat. Ugyanis most már tudom, hogy aki letér az ő saját útjáról, annak a lelke fogja adni a jelzéseket; először aprókat és amennyiben nem veszi észre az illető, mindig nagyobbat és nagyobbat egészen addig, míg észre nem veszi magát az ember.

A Nyílt Akadémiánál megtudtam azt is, hogy a fenti problémák milyen módokon nyilvánulnak meg: baleset, betegség, családi és anyagi veszteség jellegű.

E kis kitérő után visszakanyarodva; szóval én még a főiskolát is folyamatos belső őrlődés mellett végeztem el és kutattam, kerestem a választ arra, hogy mi is az én igazi helyem a világban. Közben persze én is sorban megkaptam az összes fajta problémát, kaptam a „pofonokat” rendesen, mert nem volt senki, aki megvilágosította volna agyamat, hogy miért kapom és mit is kellene tennem!

Van egy mondás, miszerint aki keres, az talál! Aki problémát keres, az problémát kap; aki megoldást keres, az megoldást kap! Ismerős? Na, akkor kezdett változni minden pozitív irányba, amikor elkezdtem válaszokat keresni. Így égi segítőim az akkori munkahelyemen összeismertettek egy emberrel, aki akkor ráfordított a szellemiség útjára, ott akkor megéreztem, hogy valami elkezdődött. Brutális sebességgel beindultak dolgaim, sokkal szebbnek kezdtem látni a világot és képzeld, még páromra is abban az időben és ott, azon a helyen találtam rá  😊

Innentől aztán akkoriban úgy gondoltam, nincs megállás, gyerünk, mindent bele, kezdődhet a nagybetűs élet. Igen ám, meg is volt látszólag mindenem, akkor meg miért kerültem még mindig szorító helyzetekbe, lásd pl. deviza hitel?? Még mindig hiányzott valami, rájöttem, hogy még mindig „mellékvágányon állok”.  Képzeld csak, ez az állapot egészen 1 évvel ezelőttiig tartott, amikor már elviselhetetlenné kezdett válni a nyomás életem több területén is.

HOGYAN TALÁLTAM MEG A MEGOLDÁS KULCSÁT? Egy barátom segítségével rátaláltam a PPH-ra és vezetőjére, Szedlacsik Miklósra, aki tanításai által rávezetett a helyes útra és felnyitotta szememet, mit kell tennem az életben ahhoz, hogy rendben menjenek dolgaim.

Itt minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, minden élethelyzetre konkrét megoldások, technológiák vannak és ráadásul olyanok, amik tartósak és végérvényesen, nem félmegoldásokkal teszik mindezt.

Csodálatos irányba változott életem, megtudtam például azt is, hogy a fő küldetésemen belül saját életfeladatom – sorsmisszióm – a harmóniateremtés és a vezetés! Te is tudod, mi a Te feladatod a jelenlegi életedben? Ha igen, jó úton jársz, ha még nem, nincs gond, szívesen segítek megtudni. Ehhez küldd el nekem Teljes nevedet és születési dátumodat és „postafordultával” megkapod tőlem  😊

Rájöttem, hogy nem véletlenül kaptam eddigi életemben a megpróbáltatásokat, úgy fogom fel, mint egy vizsgasorozat és most már tudom pontosan mi a dolgom, hogy amivel én rendbetettem életem problémáit, azt átadjam minden olyan embernek, aki KÉRI és szeretné ő is mindezt elérni!

Ehhez tökéletes „eszköz” a PPH és a Nyílt Akadémia tudásanyaga.

MOST RAJTAD A SOR! Amennyiben gyors válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre most ITT  és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Azonnali válaszokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Beiratkozás menete:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz)
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük