Mit Veszítesz, Ha Megismered Életedre Vonatkozó Nélkülözhetetlen Önfejlesztési Lehetőségét?

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Mit is jelent ez konkrétan a fejlődés?

Azért különös fogalom ez, mert rengeteg ember félreértelmezi vagy – talán – a média hatására rosszul fogalmazza meg magának. Miért lényeges ezzel foglalkozni? Hát csupán azért, mert fejlődés nélkül nem létezik értelmes élet, elég indok, nem? Belegondoltál már abba, hogy milyen információt – nevezhetjük „programozásnak” – kapnak a mai fiatalok? Nekem feláll az összes szőr a hátamon, ha elképzelek megannyi gyereket felnőtté válva! Mi lesz belőlük? Szerintem ők és szüleik sincsenek tisztában vele, az tutti!

Mi volt régen? Nem kell messzire menni, elég saját gyerekkorunkig. Neked és nekem is elég nagyszerű és szép emlékképeink vannak általános iskolai időszakunkról, nem? Én tisztán emlékszem, hogy alsó tagozatban örömmel mentem isibe, minden reggel vártam a találkozást mind a tanítómmal, mind diáktársaimmal. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel?

Nos, ez tartott egészen a felső tagozat eléréséig, de még ott is szívesen mentem. Tudod miért? Azért, mert voltak kisebb – nagyobb sikerélményeim!! Ja, és öröm volt hazamenni minden nap, nem voltak napi szintű otthoni konfliktushelyzetek – vagy nem tudtam róla, de az más kérdés. Szóval, középiskolába érve már közel nem volt ennyire fényes a helyzet, jöttek az elvárások és az ujjal mutogatások tanárok felől, hogy: ezt meg azt, ha nem csinálod meg, akkor nem lesz használható érettségi és akkor nem vesznek fel főiskolába vagy egyetemre!! Szörnyű így, mostani tudásommal visszaemlékezni, hogy ez nem volt más, mint ELNYOMÁS! És ami a döbbenetes felismerés, hogy folyamatosan a rosszat próbálták kijavítani, nem a pozitívokat képességeimet emelni, plusz miért nem azt helyezték előtérbe, amit szeretnénk elérni, miért azt hangsúlyozták, amit nem?

Mit értek ez alatt? Annyit, hogy kérés megfogalmazásakor mindig azt mondjuk, amit szeretnénk, nem azt, amit nem. Mondok egy ideillő példát. „Szeretnék olyan embereket megismerni, akik nyitottak a szellemiségre!” Ennek ellenkezője, tehát ha ugyanezt rosszul fogalmaznám meg: „Nem szeretnék kizárólag anyagi gondolkodású emberekkel megismerkedni!”. Érezhető a különbség, pedig ugyanarról szólt mindegyik kérés. Honnan is kanyarodtam el? Ja, igen már tudom.

A mai kor, a gyerekek és a fejlődés fogalmának a kapcsolata. Ugye azt tudod, hogy jelenleg kétféle érdekek „dolgoznak” világunkban és nem mindegyik munkálkodik azon, hogy az emberek Boldogságban éljenek, ugye ez tiszta. Viszont remek hír, hogy egyre több az olyan törekvés, ami a helyes útra tereli vissza az embereket, tehát megnyugodhatunk, mert van lehetőség, csak keresni kell! Van az a mondás: „Aki keres, az talál!” Ezt én kibővítve is szoktam alkalmazni: „Aki problémát keres, az problémát talál; aki megoldást keres, az pedig megoldást talál!”.

A fenti mondás több szempontból is időszerű. Gondolj csak bele, régebben (40-50 évvel ezelőtt) mennyi esélye volt valakinek a saját, gondolati képességével teremteni; és mennyi ma? Mire gondolok? Ma, ha valaki tudatosan, határozottan kigondol valamit, az nagy valószínűséggel megteremtődik, kivetül a fizikai világban, legyen szó pozitív vagy akár sajnos rossz dologról. Biztos tudsz rá példát mondani nem egyet. Régebben ez közel sem volt így. Nos, ez azért nincs véletlenül! Szerintem ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy elérkezett az idő a fejlődés felgyorsítására. Nem tudom, halltál –e már valamit arról, hogy 2012 óta milyen korszakban kellene már élnünk? Ha még nem, elárulom, Aranykorban! Apropó fejlődés. Álljunk meg egy kicsit ennél a fogalomnál, most jutott eszembe, hogy ezt is kétféleképpen lehet értelmezni.

Egyik a „modern” korunkra vonatkozik, ugyanis mit hallunk a médiában: hihetetlen mértékben felgyorsult a technikai fejlődés. Ez igaz, de szerintem pont ellenkező hatással van az emberre: a technikai fejlődés fordított arányban van az ember szellemi fejlődésével; egyre több gondolkodást akar kiváltani a gépesítés, automatizálás. Elég, ha csak az autóipart nézzük, mennyi mindent az autó akar elvégezni, kigondolni, sőt dönteni helyettünk! Hátborzongató!

Másik megközelítés már sokkal szimpatikusabb nekem, ami egyértelműen a szellemi fejlődésre utal. Mit is jelent ez? Amit már fentebb is említettem, hogy most sokkal nagyobb lehetősége van az emberiségnek használni saját teremtőképességét. Tudtad, hogy a lelkünknek egyetlen feladata van itt a Földön, a fejlődés (és nem a tengernyi ember által gondolt szórakozás)? Akkor ezzel tudni kellene élni is, nem? DE bizony, és én hála teremtőmnek rátaláltam arra az emberre, aki ezt a világon egyedülálló módon tudja, újra megtanítani neked is, ha te is akarsz fejlődni! Ő már bizonyított nekem, az általa nyújtott tudás segítségével a mi családunk is és ismerek több, más családot is, akiknek hasonló módon sikerült a Boldogság, Békesség útjára lépni és azon haladva megoldani élethelyzeteinket lépésről lépésre! Ezt a fantasztikus embert Szedlacsik Miklósnak hívják, az általa létrehozott tudásbázist pedig Nyílt Akadémiának. Ez nagyon különleges és egyedülálló a világon, kerestem, de nem találtam ehhez foghatót, aki ennyire egységbe, összeszedetten adja át tudását annak, aki nyitott a szellemiségre és saját fejlődésére!

Most rajtad a sor! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE ITT, írásaim alapján győződj meg magad, ismerj meg engem és ennek a szervezetnek a vezetőjét Szedlacsik Miklóst, és csak ezután dönts, hogy neked is segítség lehet vagy nem? Mit veszítesz egy egyszerű hírlevéllel? Semmit, mert bármikor leiratkozhatsz!

Azonnali és bizonyítottan működő módszerekért – amivel TE is képessé válsz helyretenni életed ÖSSZES problémáját – jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt az ÚJ és teljes körű tudást. Itt minden ember és életjobbítással kapcsolatos kérdésre választ kapsz.

A megoldásokat az élet dolgaira, az ember és életismeretet, a problémák megelőzésének, illetve megelőzésének képességét, a tudatosságot, a PPH által a Nyílt Akadémiánál lehet megkapni.
A PPH a Nyílt Akadémiával közösen az egyetlen szervezet, amely bárki számára képes megadni a boldog élet elérését.
A tudatosság és képességfejlesztő, ONLINE interneten is nézhető képzésnek a tandíja Jelenleg MÉG CSAK 9800 Ft.-/hó (kivéve az első hónapot: 19700 Ft.-), ami KONKRÉTAN 330 Ft.-/óra összeget jelent (a piacon jelenleg nem találsz ekkora tudást, ennyiért).
Ez lényegében befektetésnek tekinthető személyes fejlődésedbe és ráadásul a tanfolyam része egy hivatalos coach-diploma is!
A képzési díját RENDEZD még MA, útmutatót ehhez az ingyenes REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ezen a weboldalon találsz.

A képhez tartozó alt jellemző üres; képzés_kezekkel_3.jpg a fájlnév

Ha szeretnél a Képzés előtt még információt gyűjteni, erre is van lehetőség. Ehhez kattints az alábbi, piros képre és regisztrálj díj- és kötelezettség mentesen a PPH és a Nyílt Akadémia weboldalához (ingyenes hozzáférés interneten heti 2 tudatosságfejlesztő, élő előadáshoz és korábbi felvételekhez)! Ha nem tetszik, később bármikor törölheted magadat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; regisztráció_kezekkel.jpg a fájlnév

Nézz meg egy részletet Szedlacsik Miklós egyik tudatosságfejlesztő előadásából.
Ő az a kivételes ember, aki csak és kizárólag olyan módszereket és gyakorlati útmutatásokat ad át, amiket már előzőleg megtapasztalt és saját életében sikeresen működtetett és beépített. Nekem már rengeteg használható módszert adott, és nem utolsó sorban nekem óriási fontosságú tény, hogy az Ő és az általa vezetett szervezet teljes mértékben egyház, vallás- és politikamentes!

Teljes videót ITT LÁTHATOD.

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várlak szeretettel a csapatomba, építsük együtt az Aranykort azért, hogy Te is boldogságban, szeretetben és békében élhess egy jobb világban!

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista
Tel.: +36-30-188-6123
E-mail: info@czankferenc.huAz email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük