Most Végre Megtudhatod mit Jelent és Hogyan Bánj Helyesen a Munkáddal

Szia, üdvözöllek, Czank Ferenc vagyok.

Kedves olvasó, hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést: hogyan érzed magadat jelenlegi munkádban? Ugye, mivel még nem ismerjük egymást, azt sem tudom, hogy alkalmazott vagy-e, vállalkozó vagy-e, esetleg cégtulajdonos vagy kézműves iparos ember? Bármivel is foglalkozol, biztos vagyok abban, hogy kialakult egy saját véleményed évek alatt múltbeli és jelenlegi foglalkozásoddal kapcsolatban és ehhez szorosan kapcsolódik egy belső érzés is, igaz?

Hogy miért foglalkozok ezzel a témával most? Nos, bevallom sokat gondolkodtam rajta, hogy mi az, ami az embereket leginkább foglalkoztatja nap, mint nap és mi az, ami – negatív esetben – a legtöbb stresszt és frusztrációt okozza; pozitív esetben pedig mi az, ami megadja a mindennapi nyugalmat és békét pl.a családban?  És rájöttem, hogy csak az lehet, amivel a legtöbb időt töltjük egy nap, ez pedig a munkánk. Ekkor elkezdtem azon töprengeni, hogy a szüleim már nem, de azok szülei még igen is örültek és szívesen végezték napi teendőiket, azaz dolgukat! Most akkor mi is van igazán? Tehetjük fel a kérdést. Kicsit összekeveredtek (vagy szándékosan összekeverték) a fogalmak napjainkban, nem?

Végig gondoltam saját életemet, amiken keresztül mentem, miért és milyen munkákat végeztem és ekkor vált világossá az egész! Miről beszélek? Hát arról, hogy szüleim szülei (az ő szülei 100%-ban) tanyavilágban nőttek fel és úgymond belenőttek abba és egyértelmű volt számunkra az, hogy ami a dolguk volt a világban, azt nevezték munkának. És szerintem ami a DOLGunk, azért DOLGozunk, nem? Az sem volt kérdés, hogy abban az időben meg is éltek belőle. Ahogy tudom, 100 évvel ezelőtt a vállalkozások(saját)90%, az alkalmazottak 10% volt az aránya.

Mi van ma? Pont az ellenkezője, az emberek kb.90%-a alkalmazott és csak 10%-a vállalkozó, és itt most nem a mindennapi megélhetésért küzdő „kényszervállalkozókról” beszélek. Mi lehet a fő különbség az akkori és a mai ember között? Szerintem nem az emberek között kell keresni a választ, hanem inkább talán az modernnek nevezett oktatásunk tehet róla? Szerinted mennyire szól az életre való felkészítésről? Mindenki tudja a választ magában…

Akkoriban én is elvégeztem a középiskolát és a főiskolát is, de mindvégig éreztem valaminek a hiányát és nem éreztem azt a különös bizsergést, hogy én nagyon szuper helyen lennék!? Onnan pedig egyenes út vezetett a multikhoz. Közben azt is megfigyeltem, hogy egyetlen egy olyan munkatársam sem volt a multi-környezetben, aki max.3 perc munkáról való beszélgetés után ne kezdett volna panaszkodni vagy a főnökére vagy a fizetésére! Azon vettem magam, hogy igazán én sem éreztem jól magamat, én is tudtam volna mindkét témában hozzászólni … , de már akkoriban sem szerettem panaszkodni 😊. Mondták is többen rám, hogy te mindig megtalálod a pozitív oldalát mindennek.

Az utolsó puzzle darab akkor került a helyére a képzeletbeli, munkával kapcsolatos kirakós játékomban, amikor tanulója lettem a Nyílt Akadémiának és megtudtam Szedlacsik Miklóstól, hogy a boldogsághoz vezető út egyik fő mérföldköve az olyan munka kiválasztása, ami egyszerre biztosítja a megélhetéshez szükséges jövedelmet és a szabad életet is!

Amint azt a mai blogom elején már érintettem; nem tudom, te mivel foglalkozol, mi a munkád, nem tudom jelenleg az mennyire ad neked szabadságot és elegendő mennyiségű jövedelmet. Azt viszont biztosan tudom, hogy ha velem tartasz, követed hírleveleimet és tanulóvá válsz a PPH-nál, akkor te is megtalálod magad számára végezhető jövedelemszerző forrást, amivel elérheted a BOLDOG és SZABAD életet!!

Nézz meg egy rövid részletet a témával kapcsolatban Szedlacsik Miklóstól, a PPH vezetőjétől.

MOST pedig RAJTAD A SOR! Amennyiben naprakész, további válaszokat akarsz, iratkozz fel hírlevelemre ITT .

Azonnali, minden életterületet átfogó megoldásokért pedig jelentkezz tanulónak a Nyílt Akadémiához és szerezd meg ezt a fantasztikus tudást. Tudom, hogy azok közül, akik ezt a levelet olvassák, csak 15%-a fog befektetni a saját életébe. Nekik tudok segíteni, elérni a boldogságot, szeretetet, békességet. Te döntöd el, hogy köztük leszel-e.

Csak ennyit kell tenned:

  1. Ingyenes regisztrációért Kattints IDE (bármikor leiratkozhatsz)
  2. Majd a regisztráció után ITT folytatódik a beiratkozás folyamata (képzés bármikor befejezhető vagy szüneteltethető).

Ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Teljes videóért KATT IDE

Áldás,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük