Orbitális tévedés azt gondolni, hogy fejlődés nélkül is lehet boldogulni

Szia, üdvözöllek! Czank Ferenc vagyok, Harmóniateremtő Specialista.
Kinek mi jut eszébe a címről? Egyáltalán mit jelent a fejlődés és mit jelent az életben boldogulni?

Kapcsold be a hangot az alábbi videó alján.

 

Sokan azt mondják, ez nézőpont kérdése; én meg azt mondom, hogy az égi és természeti törvényeket figyelembe véve igenis van egy fejlődési út, amit minden, itt a Földön élő embernek/léleknek be kell járnia.

 

Tegnap, vasárnap volt a Nyílt Akadémia és a PPH közös, témazáró rendezvénye, ahol egy döbbenetes információt tudtam meg az előadó, Szedlacsik Miklós mester-coach-tól; mégpedig azt, hogy lelki

Nos, az én véleményem szerint az út formája(mennyire egyenes vagy kanyargós) és annak megtételhez szükséges idő az, ami különbözik embereknél. Sok embertől hallottam, hogy igen, ez így van és az út célja pedig a boldog élet. Én ezt is másként látom, mégpedig úgy, hogy az út végén – ha egyáltalán van vége –, de nézzük csak a földi utunkat, szóval ott egy emberi létből való magasabb szintre való felemelkedés vár bennünket, a boldogságot pedig ezen az úton való haladásunkkor kell/kellene megélnünk!

fejlődésünk (azaz az utunk) során miért fontos és elengedhetetlen az, hogy részt vegyünk az általunk kiválasztott – jelen esetben a PPH – közösségünk rendezvényein. Ez az infó annyira betalált nálam, hogy még most is borsózik a bőröm!

Kíváncsi vagy? Hát elmondom. Figyelj! Minden léleknek, neked is és nekem is ahhoz, hogy bekerülhessünk az Aranykorba, végig kell menni EBBEN az életében egy lelki, 7 szakaszból álló fejlődési létrán és ennek a harmadik része a „valahova tartozás”, ez előtt van a „túlélés és a biztonság”. A durva az az egészben – mondja Sz.Miklós, hogy egyik létrafokot sem lehet átugrani és kihagyni sem, tehát nem lehet a biztonság szintjéről(2.) rögtön a 4.-re ugrani. Magyarul, minden embernek egyesével meg kell élnie a fokozatokat elejétől a végéig. És most értettem meg, hogy miért szajkózza minden, nem csak hálózatépítő vezető, hogy a rendezvényekre muszáj elmenni, mert különben nincs fejlődés! Csak azt nem értem, hogy miért nem mondták el, hogy mi az igazi ok – vagy lehet nem tudták?! Na mindegy, most már tudom.

Ráadásul még nincs itt vége az egymásra épülő dolgoknak, mert a 4.fejlődési szakasz pedig az „elismerés” szintje. Ha már voltál ilyenen, akkor tudod, hogy mi szokott még lenni a rendezvényeken? Természetesen emberek munkájukért elismerésben részesülnek, amit általában taps és zene kíséretében vesznek át. Persze erre szokták mondani sokan, hogy ilyen „tapsikolós rendezvényen” utálnak részt venni. Ez bizony engem egyáltalán nem érdekelt eddig sem és most, hogy ennek a miértjét is megtudtam, most már végképp hidegen hagynak az ilyen vélemények. Egyébként meg aki már átélte, az tudja, hogy nem olyan rossz kint állni a színpadon és fogadni a mások irányából áramló szeretetet azért a munkáért, amit mások megsegítése, élete jobbítása után kapunk 😊

A 4. és a 7. lelki szint között milyen szakaszok vannak, azt Szedlacsik Miklós nagyon szépen elmondja előadásaiban – ne maradj le róla, iratkozz fel hírlevelemre és Te is megismerheted.

 

Visszatérve a tegnapi és általában a Nyílt Akadémia és a PPH rendezvényeire. Amit már korábbi bejegyzéseimben említettem, nekem ez a harmadik ilyen típusú – mlm – cég, amiben részt veszek és van összehasonlítási alapom, tudom mi a különbség. A leglátványosabb az, hogy itt csupa jókedvű, vidám és jólelkű ember van. Ez pontosan azt jelenti, hogy míg az étrendkiegészítő cégeknél leginkább a fizikai betegségekre lehet megoldást kapni, a pénzügyi cégeknél kizárólag anyagi jellegűt kínálnak, addig itt a PPH-nál ötvözve megtalálható mindegyik. Mire gondolok? Aki tisztában van azzal a ténnyel, hogy szinte minden betegségünk eredete lelki eredetű, az itt talál igazi megoldást, felismerheti a gyökérokokat és fizikai-szellemi-lelki szinteken kap konkrét tudást a helyretételhez. A PPH közösséget, csapatot ad, a Nyílt Akadémia pedig használható tudást! Én eddig nem találtam ehhez foghatót és nem mondom azt, hogy nincsenek tanítások az interneten és azt sem mondom, hogy csak itt lehet fejlődni. DE azt tudom, hogy a PPH-nál konkrét megoldások vannak és ha velem tartasz, akkor mindenképpen jól jársz és ami nagyon tuti, az az, hogy ez egy biztonságos üzlet nagy befektetéssel járó belépő csomagok nélkül és a pénzveszteség is kizárva – ez szerintem nem elhanyagolható a mai világban, nem?

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel hírlevelemre ITT most és ha kérdésed van, bátran jelezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,
Czank Ferenc
Harmóniateremtő Specialista

Tel.: +36-30-188-6123

E-mail: info@czankferenc.hu

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük